2009 Nisan Anneleri

HERKESE GÜNAYDIN

Uzun zamandır yazamıtordum ama uzaktan da olsa ara sıra takip ettim. Eskiler hatırlayacaktır beni......

Bugün doğan tüm bebeklerin doğum günü kutlu olsun.

Bizden haberler Enes Kaan da çoğu bebek gibi iştahsız , yemek yedirmek işkence her öğün en az bir saat.......

Vakit budukça yazıcam ama işte ne kadar açarsam bilg.

Herkesi çoook öpüyorum.

ayına göre 8550 alt sınır değil ortada dedi.eğer kilo verirse anne sütünü keseriz dedi.ya anladığım kadarıyla doktorlar kiloyu çok sorun etmiyo.boy uzaması varsa gelişim için yeterli görüyolar.

canım boyu iyi kilosu azsa bebek yaramaz yada çok hareketli olduğu için almıyordur. diyor doktorlar.

gülercim ve adaşım ecemde şu 3 gündür ne çorbasını içiyor ne meycesini yiyor inanılmaz iştahsız sabah kahvaltıya asla itiraz etmeyen çocuk bugün 1 saatte yedi ne yapıcağımı sapıttım artık adaşın dediği gibi süt ver içiyor mama ver içiyor ama kaşık mamalarını çok zor yemeye başladı

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, urla+, gulshenidil, yaSelin, NAVRIS+, resolve31, huzur84, burcu_arda, ssengun+, eysan, tugbiş123+, sev_rey, gulfemim, AysunEge, superer

masallah

kızlar dün kan testi yaptıracağım diyordum ya..
sonuçlar gelmiş..
pozitif...
sevinsem mi sevinmesem mi şaşkınlık içindeyim..
bir yandan baranı düşünüyorum..

eşime telefon açıp söyledim..
görseniz nasıl sevindi.. sanki ilk hamilelik haberini aldı..
şimdi herkese yayar..

egecim çok uzun bir ömrün olur inş. mutlu yaşa minik meleğimiz....

doğum günün kutlu olsun..

günaydınlarrrr
seher ve sultan geçmiş olsun
egenin doğum günü kutlu olsun
bugün berenciğinde doğum günü

ayyyy bebişlerimizin doğum ayına girdikkk oleeyyyy

ege beren ve esracim nice nice yillara

günaydın

nice mutlu yıllara

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, urla+, gulshenidil, yaSelin, NAVRIS+, resolve31, huzur84, burcu_arda, ssengun+, eysan, tugbiş123+, sev_rey, gulfemim, AysunEge, superer

masallah
teşekkürlerrrr teyzeleri.....
ege hepinizi öpüyorr....

hadi ordan şakacı........:dilcikar::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sehercim benim anne sütünü kesmeye kesin kara vermem lazım bir kere denedim çok ağlıyor kesin karar verip dayanmam lazım ağlamalırına doktor gülere dediği gibi ne zaman alt sınıra dayanır kilosu o zaman keserim anne sütünü dedi
birde seher bişey sorucam :)))) nasıl yemek yediriyosun selene zorla demişsin ya ben zorlasamda yemiyor nasıl oayalıyon taktik öğrenmek istiyorum :))))

şir0van aptamil niye veresn
sen emziriyosun

Şirvancım sen mis gibi anne sütü verdin daha ne olsun keşke ben verbilseydim de aptamil vermeyeydim en güzeli senin ki cnm

saolun kızlar sevinmenize sevindim :)))

evet şirvan hiç üzülme anne sütü gibisi varmı keşke ecemde emseydide bende vermek zorunda kalmasaydım

sek süt şişede yarim litrelikler var ya ondan veriyorum canım.

ben hem emziriyoum ben yooken annemler aptamil veriyor..

aptamil vermedim ama gülşahtan biraz alıp denemiştim . içmedi sıpa..
böyle herkes aptamil veriyorum diyence. bir eksiklik var gibi hissediyorum.
içseydi bende esen gibi yapabilirdim. akşam meme - gündüzde aptamil..
ama ne yapım içmedi..
ikinciyi alıştırıcam valla biberona..bunda yapmadıklarımı onda yapıcam..

günaydınn annelerrr ve bebekleriii... ege iyki doğdun allah sana uzun mutlu bir ömür annene babana hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah... güler canım hiçç üzülme kayra 8 200 kg da bak ben artık takmıyorumm.napıyım elimden geleni yapıyorum

Aynen Urla gibi kesin şaka yaptığını düşünüyorum.........:kedi:

hadi ordan şakacı........:dilcikar::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ne şakası kız .. dün sağlık ocağında yaptırdım.. kan testiini
tabii dün sen burda olmadığın için bilmiyorsun..

eşime söyledim 4 gibi gelip beni bu dağ başından alıp hastaneye gidecem. dr.da bir baksın bakım..

sağlık ocağı belli olmaz..

sagol cnm amin:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…