bende uyuyamam aysun o yuzden ya örgu orerım ya ıs bulurum kendıme bakalım guzel olucakmı sızzde beyenecekmısınız
ayına göre 8550 alt sınır değil ortada dedi.eğer kilo verirse anne sütünü keseriz dedi.ya anladığım kadarıyla doktorlar kiloyu çok sorun etmiyo.boy uzaması varsa gelişim için yeterli görüyolar.
sek süt şişede yarim litrelikler var ya ondan veriyorum canım.saol esencim hangi sütü veriyorsun sen şimdi deneyeyim bende sanıyorum aptamil 3 e geçtik o yapıyor gibi geliyor banada
şir0van aptamil niye veresn
sen emziriyosun
ıyıkı doğdun ege nıce mutlu guzel yıllara hayatın hep guzellıklerle dolsun
gunaydın kızlar bız erkencıyız bu gun kahvaltıyı ettık evı opladık bı bakalım dedık ama gelen olmamıs daha
sltan nıye kustukı kerem gene
günaydın.......
melekkkkkkkk ege iyiki doğmuş:)))
allah ona sağlıklı,mutlu,sevdikleriyle ve bol kazançlı:)bir gelecek nasip etsin...
ay bunlar ne zaman büyüdü yawww........
doğum günü partisi ne zaman??
egecim çok uzun bir ömrün olur inş. mutlu yaşa minik meleğimiz....
doğum günün kutlu olsun..
çok öksürüyor öksürünce kusuyor peditus kullanıyoruz daha doğrusu ullanamıyoruz çünkü verdiğim gibi ne varsa çıkartıyor açta tokta olsa kusuyor yediği şeylere karıştırıyorum onu bile anlıyo yani evde kusulmadı yer kalmadı vallahi
doktor burun akıntısı genzine aktığı için öksürüyo diyo ama bilmiyorum
iyiki doğdun egeeeeeee nice mutlu yaşlar hayat seni hep güzelliklerle iyiliklerle karşılasın..:içelim:
günaydınlarrrr
seher ve sultan geçmiş olsun
egenin doğum günü kutlu olsun
bugün berenciğinde doğum günü
ayyyy bebişlerimizin doğum ayına girdikkk oleeyyyy
günaydın kızlarrrr
egenin doğum günü kutlu olsun iyiki doğdun egeee:)))
sultancım geçmiş olsun ...
mügecim saol canım çağrına koştum geldim ben sizsiz ne yaparım burada sevdiğim çok insan var ve bir kişi yüzündende o sevdiğim insanları hiçe sayamam dimi ama:
adaşım kıyfetleriniz çok güzel ama bencede idilin kıyafetini giydir nasılda yakışr fındığa güle güle kullansın
mutlu yaşlar EGECİM .ömrün boyunca gülücükler seninle olsun.
ESENCİM sağol canım.
gülfem de çok iştahsız.üstelik bu ay hiç kilo almamış.8550 de kaldık.çok hareketli uyumuyor yemiyor=kilo almıyor.sehere katılıyorum ben de 2 yaşını bekliyorum.
tuğba ecrin güle güle giysin kıyafetini.
erkenciler çok hamaratsınız maşallah.
bizim de yatış saatimiz sarktı ama kalkış saatimiz de değişiklik yok nedense.
tuğba gelmene çok sevindim.
ege beren ve esracim nice nice yillara
günaydın
nice mutlu yıllara
teşekkürlerrrr teyzeleri.....Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, urla+, gulshenidil, yaSelin, NAVRIS+, resolve31, huzur84, burcu_arda, ssengun+, eysan, tugbiş123+, sev_rey, gulfemim, AysunEge, superer
masallah
kızlar dün kan testi yaptıracağım diyordum ya..
sonuçlar gelmiş..
pozitif...
sevinsem mi sevinmesem mi şaşkınlık içindeyim..
bir yandan baranı düşünüyorum..
eşime telefon açıp söyledim..
görseniz nasıl sevindi.. sanki ilk hamilelik haberini aldı..
şimdi herkese yayar..
şir0van aptamil niye veresn
sen emziriyosun
afıyet olsun rehaya maşallah
ben delıyım bılıyomusunuz selen uyudu ben uykusuzum ama gecen bı arkadasta gördum yatak ortusu hoşuma gıttı şimdi boncukla kendıme yapıyorum akşam dıktım bu gun ıslemeye başlıcam delıyım ben valla delıyım
günaydın kızlarrrr
egenin doğum günü kutlu olsun iyiki doğdun egeee:)))
sultancım geçmiş olsun ...
mügecim saol canım çağrına koştum geldim ben sizsiz ne yaparım burada sevdiğim çok insan var ve bir kişi yüzündende o sevdiğim insanları hiçe sayamam dimi ama:
adaşım kıyfetleriniz çok güzel ama bencede idilin kıyafetini giydir nasılda yakışr fındığa güle güle kullansın
Şirvancım sen mis gibi anne sütü verdin daha ne olsun keşke ben verbilseydim de aptamil vermeyeydim en güzeli senin ki cnm
saolun kızlar sevinmenize sevindim :)))
evet şirvan hiç üzülme anne sütü gibisi varmı keşke ecemde emseydide bende vermek zorunda kalmasaydım
sek süt şişede yarim litrelikler var ya ondan veriyorum canım.
ben hem emziriyoum ben yooken annemler aptamil veriyor..
kızlar dün kan testi yaptıracağım diyordum ya..
sonuçlar gelmiş..
pozitif...
sevinsem mi sevinmesem mi şaşkınlık içindeyim..
bir yandan baranı düşünüyorum..
eşime telefon açıp söyledim..
görseniz nasıl sevindi.. sanki ilk hamilelik haberini aldı..
şimdi herkese yayar..
hadi ordan şakacı........:dilcikar::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bende uyuyamam aysun o yuzden ya örgu orerım ya ıs bulurum kendıme bakalım guzel olucakmı sızzde beyenecekmısınız
hayıe olsun gulercım hayırlara karsı gelsın
şirvan yalancı yalancı sana kimse inanmazzzzzzzzzzzzzz :)))))))))))))))
Aynen Urla gibi kesin şaka yaptığını düşünüyorum.........:kedi:
he he he yemezler şirvan:)))
günaydınn annelerrr ve bebekleriii... ege iyki doğdun allah sana uzun mutlu bir ömür annene babana hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah... güler canım hiçç üzülme kayra 8 200 kg da bak ben artık takmıyorumm.napıyım elimden geleni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?