2009 Nisan Anneleri

günaydınlarrrr
seher ve sultan geçmiş olsun
egenin doğum günü kutlu olsun
bugün berenciğinde doğum günü

ayyyy bebişlerimizin doğum ayına girdikkk oleeyyyy

Evet nısana gırdık ama bız mısafır olduk erken dogduyea benım oglusum martta yanı ben ole olacagını bılıyordum zaten yanı tahmın edıyordum ama alsun nısan annelerını bebeklerını ve nısanıı cooooooooooooook sevıyoruz bız olusumla

ya kızlar reha hıc durmuyo yanı bana zararı yok ama o kadar kuduruyokı zayıflamaya basladı vallaha dun ayran verdık rehaaaaa hıcc bır seyı o kadar cok ıcmezdı cok sevdı gercıde onceden de vermıstım ama bu kadar ıcmemıstı

Super dusuk cumle kurarım
okuyunca nasıl becerdıgıme sasırıyorum

afıyet olsun rehaya maşallah
ben delıyım bılıyomusunuz selen uyudu ben uykusuzum ama gecen bı arkadasta gördum yatak ortusu hoşuma gıttı şimdi boncukla kendıme yapıyorum akşam dıktım bu gun ıslemeye başlıcam delıyım ben valla delıyım

günaydın kızlarrrr

egenin doğum günü kutlu olsun iyiki doğdun egeee:)))

sultancım geçmiş olsun ...

mügecim saol canım çağrına koştum geldim ben sizsiz ne yaparım burada sevdiğim çok insan var ve bir kişi yüzündende o sevdiğim insanları hiçe sayamam dimi ama:

adaşım kıyfetleriniz çok güzel ama bencede idilin kıyafetini giydir nasılda yakışr fındığa güle güle kullansın

Şirvancım sen mis gibi anne sütü verdin daha ne olsun keşke ben verbilseydim de aptamil vermeyeydim en güzeli senin ki cnm

mutlu yaşlar EGECıM .ömrün boyunca gülücükler seninle olsun.

ESENCıM sağol canım.

gülfem de çok iştahsız.üstelik bu ay hiç kilo almamış.8550 de kaldık.çok hareketli uyumuyor yemiyor=kilo almıyor.sehere katılıyorum ben de 2 yaşını bekliyorum.

tuğba ecrin güle güle giysin kıyafetini.

erkenciler çok hamaratsınız maşallah.

bizim de yatış saatimiz sarktı ama kalkış saatimiz de değişiklik yok nedense.

tuğba gelmene çok sevindim.

bende uykusuzum seher ama gündüz uyuyamıyorum.daha kötü oluyorum.
hımm örtün bitince görelim bakalım:)))

saolun kızlar sevinmenize sevindim :)))

evet şirvan hiç üzülme anne sütü gibisi varmı keşke ecemde emseydide bende vermek zorunda kalmasaydım

dr.unuz birşey demedi mi iştahsızlık için canım.
bizimki söylese de işe yaramıyor

ay seher rüyamda seni gördüm.tarla gibi bi yere gidiyoduk beraber.sen bana bakıp teyze diyosun kızıyrum sana yok artık diyorum.selen desin tamam da sen niye teyze diyosun diyorum.sonra tarlaya gidip bişeyler topluyoruz.

hemen iye yoralım kızlarımızın uykuları düzelecek inşallah.

günaydın

nice mutlu yıllara

bende uyuyamam aysun o yuzden ya örgu orerım ya ıs bulurum kendıme bakalım guzel olucakmı sızzde beyenecekmısınız
hayıe olsun gulercım hayırlara karsı gelsın

Son düzenleme:
ayına göre 8550 alt sınır değil ortada dedi.eğer kilo verirse anne sütünü keseriz dedi.ya anladığım kadarıyla doktorlar kiloyu çok sorun etmiyo.boy uzaması varsa gelişim için yeterli görüyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…