2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun sultan boğaz enfeksiyonu olabilir.egede öksürüyor diye gittiğimizde üst solunum yolu enfeksiyonu demişti.
ama onu sende anlayabilirsin ağzı kokuyorsa yada ağzını açıp baktığında boğaza yakın yerler kırmızıysa,hafifte olsa ateş yapıyorsa(inş.değildir çünkü antibiyotiğe başlatıyor ve egeye alerji yapmıştı..

bende canım nerdeyde bı sene olucak delıksı bı uyku yok ama 2 yasına kadar zaman verdım duzelıcek ınşallah

günaydın bu arada arkadaşlar..

meriç hanim 1 de uyudu 3ten 6ya kadar sürekli kıpırdanmı salladım.. sona 7 de kalktım işe hadi bakalım..
şu dişleri çıkmadı gitti 2 tane de kaldı..
çıksa da hem meriç hem ben rahatlasak dimi..

oy bız daha yenı başladık bıde esen desene yandım ben o zaman dıs konusunda

seher sanırım evet...
bizim kızz zaten çok uyuyan sakin bi çocuk değil..
bide diş eklenince üstüne.. leyla gibi dolaşıyorum ortalarda...

mız mız mız hiçbirşey yememiş dün..
ben geldikten sonra da yemedi sadece süt içti 500 ml bitiriyor gün için de ( şişede ssek süt ler varya 500 ml lik onlardan denedim bu hafta içiyor... aptamili birakacağim artık)
okadar..

aysun sen egenın kılo alması için nasıl beslıyosun
valla bebeklern su ıstahsızlığı çok zor

Geçmiş olsun Sultan....Esen bizde de aynı durum var valla görünürde de birşey yok mıy mıy mıy deli olucam yakında 4 dişte kaldık ısırıyo ısırıyo hala gelmedi dişler.....
Göz dr.una götüren varmı ben hft.sonu götürücem dr bir yaşından önce götürün dedi, birde hep kabız bu aralar onuda sorucam....

bizde çok zayıfladık bu ara hiçbirşey yemiyo bakalım kontrolede götürücem bu kabızlık için boyumuz kilomuz ne olmuş....

günaydınnnnnnn
seherrr ne olacak bu bizimkilerin hali günde sadece kaç öğün elif için hazırlıyorum hiç yemiyor abartmıyorum bir haftadır sadece emiyor ister istemezz üzülüyorummm

evet keremin ağzı kokuyo
ay biz difteri geçirdik yani kuş palazı neler çektik anibiyotik kullandık off çok kötüydü

herkes emzirmeyi kes yer diyor çünkü elif yemek saati geldiğini anlayınca göğsümü açmaya çalışıp meme diye bağırıyor ama bana kessem yine yemezmiş gibi geliyor

canım baranda 2-3 gündür öksürüyor. dr. götürmedim.
evde peditus vardı. ona başladım..
bakalım .. inş. fazla ilerlemez...
koca kış geçti hasta etmedik . geçen hafta sonu gezdik güneşi tepede görünce açıldık saçıldık. sonuç bu ...

bizde çok zayıfladık bu ara hiçbirşey yemiyo bakalım kontrolede götürücem bu kabızlık için boyumuz kilomuz ne olmuş....
yürümeye başlıyorlar ya bence o yüzden zayıflıyorlar.. baranda zayıfladı..

herkes emzirmeyi kes yer diyor çünkü elif yemek saati geldiğini anlayınca göğsümü açmaya çalışıp meme diye bağırıyor ama bana kessem yine yemezmiş gibi geliyor
sütün durumu nasıl. geliyoru çok..
benim artık azaldı ..

hasta olan bebeklere hepsine birden geçmiş olsun diyorum..

artık bebek değil dimi bunlar...

valla dene bı yelız ıstersen yoksa elıf anne sutunden başka bişi almıcak ve uzun surucek gıbı gelıyo selen çok sukur yıyo ama zorla

seher genelde yemek istemiyor ki nasıl kilo alıcak şaşırdım bende.
ama şanlı olduğumda birkaç kaşık kaşık maması,çorba,yemek,meyve yiyiyor.
bu ay umudum yok zaten,kilo bile vermişizdir((

canım meriç kabız olmadı hiç ama biras katı yapıyordu ama hergün yapıyordu..
normal süte geçtik bu hafta daha koay kaka yapmaya basladı ve 2 kez yapmaya basladı.

süt iyi geliyor ...

saol esencim hangi sütü veriyorsun sen şimdi deneyeyim bende sanıyorum aptamil 3 e geçtik o yapıyor gibi geliyor banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…