2009 Nisan Anneleri

Bosver gulsen canı ısterse kımseyıde zorlayamayız netıcede
hem belkı zamanı yokktur bıze takılacak

şu bihterrr tam bii şeyyy yaa..kağanı uyuttum eşimde yokk bi kafa dinleyim diomm paşa uyanmazsaaa..

yarın 7 de de yola çıkıoyoz..benim için dua edin kızlar..sınavlarım ii geçsin..özellikle güler ve seherr:))

selamsss iyisiniz inş. kıslar.
geçmişi okudum biras hoş olmayan şeyler olmuş ama inş düzelir kısa zamanda...

ayşecim sınavlarında başarılar diliyorum dualarım seninle....
herkes memnu izliyo heralde.... ben de geçmişte takıldım biraz uzak kaldım bu aralar....

ayşe yarınki sınavında başarılar dilerim
ama neden özellikle seher ve güler dua etsin anlayamadım bizmkiler kabul olmuyomuuuuuu:dilcikar::dilcikar:

ayşe yarınki sınavında başarılar dilerim
ama neden özellikle seher ve güler dua etsin anlayamadım bizmkiler kabul olmuyomuuuuuu:dilcikar::dilcikar:

:):) benim de dikkatimi çekmişti:) ama vardır bi hikmeti dedim

adnan anliyacakmi acaba aldatildigini bebegin ondan olmadigini ne dersiniz

dilek nerelerdesin anacim girip bakip kaciyon nasilsin ne var ne yok

dilek bizi pek kale almıyo.geçenlerde sadece şenayla konuştu.

aaaa çok üzülürüm valla böyle düşünürseniz.
ben hepinizi çok seviyorum emin olun hamileliğimiz boyunca okadar çok şey paylaştıkki benim için gerçekten çok özel biyer burası.

ama gerçekten fırsat olmuyor bide açık bırakıyorum ama geçmişi okuyorum anca o anda beni görüp yazanları sonradan görüyorum. geçen şenay yazdığında tesadüfen gördüm yoksa öyle kişi ayrımı yapmıyorum lütfen yanlış anlamayın beni.

benden haberlere gelince benim oğlanda yürümeye başladı.
zaten çok zaman alan bi bebekti şimdi hepten iptal oldum.
bide niyeyse oğlanın uyku düzenini kızımınki gibi ayarlayamadım çok geç yatıyo.
eskiden en azından gece sohbetlerine katılabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum.
yakında taşınanlar ekibine ekleniyorum bende bi yandan taşınacağımız evin tadilatları bi yandan gündelik ev ve misafirler (burdan taşınıyorum diye yakında oturanlar daha sık gelmeye başladı)

madem öyle bana kızdınız bundan sonra başınızı ağrıtayım hiç gitmeyeyim burdan da görün bakalım.:enbuyukkk:

ya okudum okudum daha 40 sayfam var he,ıyısınızdır umarımkızlar ıyı olduğunuzu geçmış sayfalardakı formunuzdan anlıyyorum çooook şükürolumunekankayizsmile bende ıyıyım 3 gündür doğru düzgün gıremedım kızçelerın doğum günlerını nasıl atladım ben ya,hemen yazıp çıkacam ayağına gıtmış ışte,ınşallah herkes ıyıdır,ben geçmışı bıtırene kadar uyursunuz galıba,şımdıden tatlı rüyalr sızeeee

bende doğumgünü menüme sigara böreği koyayım diyodum ama kızartmak zor geliyoda
bunu gördüğüm iyi oldu hemen ekledim listeye patlıcanlı deneyeyim bakalım nasıl olacak.

resim eklemeyi beceremedim bende demirin doğumgünü kıyafetini avatara koydum teyzeleri bakalım beğenecek misiniz?
bizim doğum günümüz salı gününe geliyo ama pazar günü yapıcaz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…