resolve hoşgeldin.seni de yeniden aramızda görmek çok güzel
kızlar dün akşam çok kötüydü ya.azıcık başınızı ağrıtcam.bununda başka derdi yok hep aynı şey diyeceksiniz ama napim rahatlamam lazım.
dün gülfem gündüz 1 buçuk saat uyudu.geceden uykusuzdu.akşam oldu saat 11 ben 2 saat salladım tam yerine koyuyorum uyuyan çocuk uyanıyo.sinirlerim çok bozuldu artık ya.annem uğraştı yok çocuk uyumuyo.sonra ben tekrar aldım salladım başladı ağlamaya ama nasıl ağlama.kıpkırmızı oldu sinirden.sonra emzirdim falan zorla uyudu.
kızlar bana bi akıl verin.gülfem artık toplamda uykusun 9 saate düşürdü.bu ona yeter mi?rahat mı olmalıyım?
Hoşbulduk canım....
Enes Kaan'da her yarım saatte bir kalkıyordu bir kaç ay öncesine kadar emmek için ben de dr. doymuyor bebeğim falan diyordum.
Sonra 8 aydan sonraydı heralde şimdiye kadar biz onun dediklerine uyduk meme deyince saatlerce meme vs....verdin dedi Şimdi ağlasa da meme vermek yok dedi gece bir saatten sonra bununla ilgili ingilizce bir makale verdi bana illa onu dinliyim boşuna üzülmüyüm diye...
Neyse lafı uzattım belli bir aydan sonra gece her aldığı meme onun bir sonraki kalkışını hazırlıyor falan. Beyne aç olmasa da açlıkla ilgili uyaran gödereiyor diye.....
Deneme düreci çooook zordu ama aynımakalede yazılanlar gibi bir süre sonra kalkmamaya başladı. Een öenli şey bu arada o dönem ve şimdi bazen hala beraber uyuduk .Dr ısrarla böyle olursa uyuyacağını söyledi
Benim sana önerim uykuya alışana kadar bir kaç ay beraber yatmanız sonra yavaş yavaş kendi yatağı vs.
şirvan birşey çıkmamasına sevindim.
bu sıpalardan her yerimiz ağrıyor.
güler dr.unuz uykusuzluk için birşey önermedi mi hayatım.
ege de uykusuz ama bu kadar değilll!
senin işin zorrrr
şirvan bi beni kekledin galiba.fisfisfisgerçekten çok inanmıştım.:çok üzgünüm:
şaka şaka şekerim şaka.. da
benim bu kaındaki hareketler iyice beni korkutaya başladı..
şaka gerçek oluyormuş..
dün akşam bebek görmeye gittim.
daha 1 günlükdü..
2650 gr doğmuş. sağlığı allah şükür yerindeymiş.
baran yanında kocaman dı yaaa..
annesinin sütü az gelliyormuş. dedim istersen emzirim. çoçuk ağlaasın yok dediler..
teklif var ısrar yok..
ayyy çok şeker ya ufacık .. zaman ne kadar çabuk geçiyor..
tek aralık anneleri inanmış zaten.yorumları okudun mu
lüleburgazda yok modern bu arada
aralık anneleri beni dövmeye gelmez dimi..
bende öyle yapıyom. ve bu yüzden gündüz bende başkasında uyumuyor. iyiki senin annen baranı uyutabiliyor . maşallah.ben beraber yatıyorum. her mırıldandığında ya emziğini veriyorum yada mememi
vermesem mi acaba?
gazdır gazdır merak etme
he heh he
CANIM İNAN Kİ MERİÇ TE ÖYLE YAPIYO AKSAM ZORLA UYUTTUM SABAH 7 DE AYAKTA..
sinir bozucu ama öyle özeniyorum arkadasimin 9 da yatıp 10 da 11 de uyaniyo çocuğu.. sıkma canını geçecek de..
ne yapalım..
günaydın arkadaşlar.
canım bizim kızında ukuya çok yüzü yok. gündüz dün 20 dk uyumuş. gözler kıpkırmızı ama uyumuyor. zayıfladıda biraz. ama uyumayınca uyumuyor işte. (şarkı gibi oldu.olmayınca olmuyorr)
ne yapacaksın oda öyle bi çocuk öyle kabul edip öyle yaklaşacan. senin kız gibi bizimkide bi sinirleniyoki görsen. sankim dünyanın yükünü onlar çekiyo.
şimdi gittim sağlık ocağına göğsünde ağrı varmı dedi. yok dedim.
tansiyonumda normal..
herhalde ağır bişey kaldrdın yada zorladın dedi.
bir kaç hareket gösterdi. o kadar..
oda işin espirisi şeker..
eklediğim tahlilde geçen seneki tahlil sonuçydu. mailinde vardı.
sanki yedinizde konuuyosunuz..
canım valla benim bir fikrim yok.. günde kaç saat uyuması gerekir diye..
dr. sor istersen ..
baranda artık geceleri zor uyuyor..
Hoşbulduk canım....
Enes Kaan'da her yarım saatte bir kalkıyordu bir kaç ay öncesine kadar emmek için ben de dr. doymuyor bebeğim falan diyordum.
Sonra 8 aydan sonraydı heralde şimdiye kadar biz onun dediklerine uyduk meme deyince saatlerce meme vs....verdin dedi Şimdi ağlasa da meme vermek yok dedi gece bir saatten sonra bununla ilgili ingilizce bir makale verdi bana illa onu dinliyim boşuna üzülmüyüm diye...
Neyse lafı uzattım belli bir aydan sonra gece her aldığı meme onun bir sonraki kalkışını hazırlıyor falan. Beyne aç olmasa da açlıkla ilgili uyaran gödereiyor diye.....
Deneme düreci çooook zordu ama aynımakalede yazılanlar gibi bir süre sonra kalkmamaya başladı. Een öenli şey bu arada o dönem ve şimdi bazen hala beraber uyuduk .Dr ısrarla böyle olursa uyuyacağını söyledi
Benim sana önerim uykuya alışana kadar bir kaç ay beraber yatmanız sonra yavaş yavaş kendi yatağı vs.
aralık anneleri beni dövmeye gelmez dimi..
şirvan birşey çıkmamasına sevindim.
bu sıpalardan her yerimiz ağrıyor.
güler dr.unuz uykusuzluk için birşey önermedi mi hayatım.
ege de uykusuz ama bu kadar değilll!
senin işin zorrrr
kızlar ben kaçıyorum. yarın sınavlarım var . iktisata çalışmam lazım. çok zor bi ders . herkezi öpüyom. byeeee
günaydın arkadaşlar dün gece çok kötü bir geceydi sultan bizdeydi çocukları yıkadık sonra uyuttuk kerem sürekli ağlıyo çocuk acıyla gece 12 ye kadar burnu tıkanıyo oksuruyo yavrum nasıl acısı var belli sultanlarda sonra acile göturduler sanıyorum nezle demiş ama kereşuma çok üzüldüm gece onlara bişey olmasınnn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?