otomatik kapışirvan otomtik kapı mı yapıyorsunuz
yaaa anla halimden .bnmkide şirvanın işine döndü
ben varım kimseler yok yine
düşündüm ikisinin ne ortak yanı var . başları kapalı..şu bihterrr tam bii şeyyy yaa..kağanı uyuttum eşimde yokk bi kafa dinleyim diomm paşa uyanmazsaaa..
yarın 7 de de yola çıkıoyoz..benim için dua edin kızlar..sınavlarım ii geçsin..özellikle güler ve seherr:))
canım sende geçmişi okumadan bir selam ver ondan sonra geri git oku..aaaa çok üzülürüm valla böyle düşünürseniz.
ben hepinizi çok seviyorum emin olun hamileliğimiz boyunca okadar çok şey paylaştıkki benim için gerçekten çok özel biyer burası.
ama gerçekten fırsat olmuyor bide açık bırakıyorum ama geçmişi okuyorum anca o anda beni görüp yazanları sonradan görüyorum. geçen şenay yazdığında tesadüfen gördüm yoksa öyle kişi ayrımı yapmıyorum lütfen yanlış anlamayın beni.
benden haberlere gelince benim oğlanda yürümeye başladı.
zaten çok zaman alan bi bebekti şimdi hepten iptal oldum.
bide niyeyse oğlanın uyku düzenini kızımınki gibi ayarlayamadım çok geç yatıyo.
eskiden en azından gece sohbetlerine katılabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum.
yakında taşınanlar ekibine ekleniyorum bende bi yandan taşınacağımız evin tadilatları bi yandan gündelik ev ve misafirler (burdan taşınıyorum diye yakında oturanlar daha sık gelmeye başladı)
madem öyle bana kızdınız bundan sonra başınızı ağrıtayım hiç gitmeyeyim burdan da görün bakalım.:enbuyukkk:
resim eklemeyi beceremedim bende demirin doğumgünü kıyafetini avatara koydum teyzeleri bakalım beğenecek misiniz?
bizim doğum günümüz salı gününe geliyo ama pazar günü yapıcaz mecburen.
hayır ben önce açtım işte...günaydın.....
şirvan ikimiz mi açtık bugün tükkanı.......
bayat hamsi yemişsindir hayatım:)))
izmir de de var canım...vapur ....
sadece sankim istanbulda var...
inşallah bizim daha yeni 6 taksit ödedik:)bizde aynı miktarda kredi ödüyoz. önümüzdeki yıl bitiyo inş.
arkadaşlar ben çıkıyorum. herkeze iyi akşamlar.
yetiştim canım. konak karşıyaka vapuru...esencik günaydınnnn
yetişdinmi dün vapura...
şu bihterrr tam bii şeyyy yaa..kağanı uyuttum eşimde yokk bi kafa dinleyim diomm paşa uyanmazsaaa..
yarın 7 de de yola çıkıoyoz..benim için dua edin kızlar..sınavlarım ii geçsin..özellikle güler ve seherr:))
aaaa çok üzülürüm valla böyle düşünürseniz.
ben hepinizi çok seviyorum emin olun hamileliğimiz boyunca okadar çok şey paylaştıkki benim için gerçekten çok özel biyer burası.
ama gerçekten fırsat olmuyor bide açık bırakıyorum ama geçmişi okuyorum anca o anda beni görüp yazanları sonradan görüyorum. geçen şenay yazdığında tesadüfen gördüm yoksa öyle kişi ayrımı yapmıyorum lütfen yanlış anlamayın beni.
benden haberlere gelince benim oğlanda yürümeye başladı.
zaten çok zaman alan bi bebekti şimdi hepten iptal oldum.
bide niyeyse oğlanın uyku düzenini kızımınki gibi ayarlayamadım çok geç yatıyo.
eskiden en azından gece sohbetlerine katılabiliyodum şimdi onuda yapamıyorum.
yakında taşınanlar ekibine ekleniyorum bende bi yandan taşınacağımız evin tadilatları bi yandan gündelik ev ve misafirler (burdan taşınıyorum diye yakında oturanlar daha sık gelmeye başladı)
madem öyle bana kızdınız bundan sonra başınızı ağrıtayım hiç gitmeyeyim burdan da görün bakalım.:enbuyukkk:
resim eklemeyi beceremedim bende demirin doğumgünü kıyafetini avatara koydum teyzeleri bakalım beğenecek misiniz?
bizim doğum günümüz salı gününe geliyo ama pazar günü yapıcaz mecburen.
kızlar dün bir şaka yaptım
akşam gece 2 de kalktım söylemesi ayıp istihra ettim.
aman allahım dedim . şaka ciddimi oluyor.
neden öyle oldu anlamadım. akşam dışarda hamsi yemistim.
yatana kadar bişeyim yoktu..
kızlar dün akşam çok kötüydü ya.azıcık başınızı ağrıtcam.bununda başka derdi yok hep aynı şey diyeceksiniz ama napim rahatlamam lazım.
dün gülfem gündüz 1 buçuk saat uyudu.geceden uykusuzdu.akşam oldu saat 11 ben 2 saat salladım tam yerine koyuyorum uyuyan çocuk uyanıyo.sinirlerim çok bozuldu artık ya.annem uğraştı yok çocuk uyumuyo.sonra ben tekrar aldım salladım başladı ağlamaya ama nasıl ağlama.kıpkırmızı oldu sinirden.sonra emzirdim falan zorla uyudu.
kızlar bana bi akıl verin.gülfem artık toplamda uykusun 9 saate düşürdü.bu ona yeter mi?rahat mı olmalıyım?
şimdi gittim sağlık ocağına göğsünde ağrı varmı dedi. yok dedim.çocukları kucakta taşımaktan olabilir doğru şirvan.
ege bile 8.500 lük kilosuyla kolumu ağıttığına göre baran sana neler yapmıştır:))
ama dr.göster tabi....
bu arada ege yürümeye niyetli değil..
heryere tutunarak,emekleyerek işini hallediyor diye yürümüyor sıpa..
ellerinden tutup yürütürken yavaşça bırakayım gitsin diyorum hemen çömeliyor.
çok kalpazan...
oda işin espirisi şeker..Günaydın
Akşaamüstü bakınca Şirvan'ın Beren inin gelmediğini gördüm. Ben zaten inanmamıştım ama öyle Aralık annelerine gidip konuşmalar falan..............???
Umarım herkes iyi bir gün geçirir
sanki yedinizde konuuyosunuz..dularımız seninle canım.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
inşallah bekliyoruz.ne bileyim hep giriyodun biz dilek naber falan diyoduk cvp yamıyodun.ben de ister istemez öyle düşündüm.kusura bakma.
foto küçük görünmüyo ama duruş süper.
yaa yermisin sen koskoca topiği.kaydirigubbakcemile3
canım valla benim bir fikrim yok.. günde kaç saat uyuması gerekir diye..kızlar dün akşam çok kötüydü ya.azıcık başınızı ağrıtcam.bununda başka derdi yok hep aynı şey diyeceksiniz ama napim rahatlamam lazım.
dün gülfem gündüz 1 buçuk saat uyudu.geceden uykusuzdu.akşam oldu saat 11 ben 2 saat salladım tam yerine koyuyorum uyuyan çocuk uyanıyo.sinirlerim çok bozuldu artık ya.annem uğraştı yok çocuk uyumuyo.sonra ben tekrar aldım salladım başladı ağlamaya ama nasıl ağlama.kıpkırmızı oldu sinirden.sonra emzirdim falan zorla uyudu.
kızlar bana bi akıl verin.gülfem artık toplamda uykusun 9 saate düşürdü.bu ona yeter mi?rahat mı olmalıyım?
baranda artık geceleri zor uyuyor..CANIM İNAN Kİ MERİÇ TE ÖYLE YAPIYO AKSAM ZORLA UYUTTUM SABAH 7 DE AYAKTA..
sinir bozucu ama öyle özeniyorum arkadasimin 9 da yatıp 10 da 11 de uyaniyo çocuğu.. sıkma canını geçecek de..
ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?