2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Esennn, NAVRIS+, huzur84, zeyno5, gulfemim, pinarny, ssengun+, burcu_arda, bursasu, tugbiş123+

kalabalık...

ben yemeğe çıkıyorum öpüyorum sizi...

sağol şirvan inş..
evt. sağ kolundan almaya çalıştı olmadı soldan denedi buldu sonunda ama ege nasıl ağlıyor...
gözlerim doldu.....
bende tutamam eşim tuttu kucağında ama oda çok kızdı diğer hastanede böyle bir durum yaşamamıştık hemen bulmuşlardı...
iki koldan bulamazsak birde elin üstünden bakarız dedi ya parçalıcaktım bende kızı(

sllmm hem dışarı çııkmak istiyorum hemde evde oturmak temizle temizle evin işi bitmiyor deliriciimmm
dün alak ben ne yapmıışım
keremin çamaşırlarnı atıyodum makinaya elimde temiz 4-5 tane bezi vardı onlarıda atmışım hiç te hatırlamıyorum makina ve eşyalar maf olmuş bezin içindeki o tnecikler şişmiş of temizle temizle bi hal oldum akşam akşam

bu arada erkekler daha dayanıklı görünmeye çalışırlar ama onlarda insan evladıdır...
erkekliğe -ok sürdürmeyelim diye duygusal yanlarını gösteremezler:)))

selam kızlar...

kerem ve kayraya geçmiş olsun...

deniz fotolar çok güzel...süslemeler harika....masa örtülerimiz aynı :))....elayla resminiz çok güzel çıkmış...maşallah...bu arada kilon çok iyi

aysun inş iyi çıkar sonuçlar.bende bu hafta götürücem keremi.....kerem 3 aylıkken almışlardı kan çok ağlamıştı.....bi de şimdi çok zor tutuluyolar..bakalım nasıl olcak..

bütün güzel annelere çok teşekkür ederiz..
sultan kızma cnm ama çok güldüm ya geçmiş olsun bu arada düzelir inşallah kıyafetler..

allah rahatlık versın,sınav stresı zor,emeklerının karşılığını alacağına emınım,darısı 2 sene sonra mezunıyetıne ınşallah
saol canm inşşşş yaa

ayy inanmıyorumm çok kötü olmşş insan arada dalıp gidioo ne yaptıgını hatırlamıyoo neyse bundan sonra dikkatli ol

aysuncum sizede çok geçmiş olsn inşş sonçlar ii çıkarr

cnm nie kızaym bende güldüm ama sinirden :=)3 kere yıkattıırdım sonrasında

bu arada deniz sakın bidaha yok göbeeem var yok bsenim var duymayayım senden o ne güzellik öyle
yabancı bir aktriste benzettim ama ismini çıkaramadım

hersey harıka sofra.sen.ela maşallahhhhhhhhhhh

Kızımın haftasonu Üst 2 dİŞİ bİrden Çıktı
(zaten alt İkİ dİŞİ de bİrden ÇıkmıŞtı)
sonundsa dİŞlerİ 4 ledİk:)
maşallahh :)

egenin pastası çok güsel mişşş..

evet egenİn pastası Çok gÜzel.
egenİnde doĞumgÜnÜ kutlu olsun..
teşekkürler teyzeleri...

maşallah...

aay bu çocuk durmuyo
istediği olmazsada ellerini boğazına kdr sokuyo
ben en iyisi ananesine gidiyim bi hava alsn çocuummm
vallas en kacıyorsun ne güzel ben ne yapayım saah 7de uyandı daha uyumadı...
kahvaltı azcık yedi emdi somra meyve verdım yedi emdi daha uyumaya nıyetı yok başım agrıyor artık cok yoruluyorum...

selammm nisan anneleri ve kuzuları dün çook güzel bir gündü kuzum tam 1 yaşında oldu çok duygulandım.herşey çook güzeldi.çoook güzel bişey yaaa
hadi atlattın sende gözün aydın:):):)

anammmmmmmmmmmmmmmm ne yaptın kız... bende gecen gün pilav yapıcam dök cicek yagın belki yarım kilo tencere bakıom hem heee ha bire döküom

ben kafayı yıyecegım galiba 1 dk durmuyor yerındee

dışarı istıyor kapı kapandımı cıglıkkk cıglık yere bırakıyorum ya kendini kapatıyo nasıl aglıyorcok inat bu cocukkk
ARNAVUT inadı herhalde babasının oglu
bide ögrendi avcunu acıyor babası gelsin 1 1 söylüyor vuruyor avuc içine
ide
tükürüklerini püssssssssss diye atıyor etrafaaaaa
devanmlı aglıyor bişey isterkende aynı istemezsede aynı devamlı eeeeeeeeeeeeeeeee delircem yakındaaaaaa

maşallah eccrine kocaman kız olmuş.vimin feri biz de kullanıyoruz.ama iştah açmıyo biz de.

geçmiş olsun sultan.sevindim bronşit olmamasına.inşallah tez zamanda iyleşir.

herşey çok güzel görünüyo.anne kız harikasınız.

canım geçmiş olsun.alerji olabilirmi ki?

biz nolcaz böyle gülşen.ne zaman düzelecek bu kızlarımız.ben artık uykuyu unuttum.dişler çıktı düzelir dedik değişen bişey yok.

harlka bi paylaşım oldu şirvan.hemen açtım ve sık kullanınlanlara ekledim ben de dinlerim artık.

Geçmiş olsun aysuncum beyaz tenlilerde zor bulunuyor bizde 9.ayda yapmıştık bir kolunu hiç denemedi bile soldan aldı direkt, bizde kansızlık çıkmıştı demiri arttırdı dr.umuz ben zaten druda değiştiricem üff nereden bulacaksam artık...

ege beyaz tenli,hatta ben kolunu tutunca bile parmaklarım çıkıyor
kansızlık için kırmızı et canım.
ama veriyorsundur zaten kıyma.
iyi bir dr.bulmak çok önemli.biz dr.umuzu seviyoruz.

gülfeme özene bezene güzel bi kahvaltı taağı hazırladım.sonuç hüsran(
neyse teklif var ısrar yok.
şirvan programın ilk bölümünü dinliyorum şu an.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, NAVRIS+, gulfemim, tugbiş123, eysan, zeyno5, ugly, denizela, kokteyl

gülfem de beyez tenli.bakalım nasıl alacaklar kanını.gerçi biz 30 günlükken iğrenç bi kan alma olayı yaşamıştık.

eskiden kan alınmıyorduu.. yaaa
şimdi nerden çıktı...
hiç aldırmak istemiyorum ben.

ööff ööffff
beni delirtti bu çocuukkk durmuyo durmuyo
kıpır kıpır benden habersiz enerji içeceğimi içiyo anlaamadm :)))

aysun iinş. bişey çıkmaz
kilosu nasıl almışmı?
demirinde teniz beyaz yaaa nasıl bulucklar bnede tutamam
şimdiye kdr hep eşim tuttu aşılarda da
bunda da o tutuck sanırım
içim kalkıyo bnm dövücek gibi oluyorum
bizimki kesin hastaneyi inleticek

demir tek gündüz uykusuna geçtiğinden beri
ynına yatıyorum yançeviriyorm poposuna pışpış yapıyorm
1 dk içerisinde gidiyo
bizde artık tv izletmioruz eskiden
l..li tv vardı onu izliodu
artık kapatıyoruz

hava güzel ama hiçbişey yapasım yok.gülfemin ütüleri var.
biz de gülfeme bi doktor daha bulduk.çok yakın bi doktor arkadaşımızın yakın arkadaşı.bayanmış.bakalım o ne diyecek gülfeme.bazen abartıyomuyum acaba diyorum ama.beni uyumamasından çok saatler süren ve artık kızarmaya kadar giden ağlaması rahatsız ediyor.

belki de aldırmayacağım.. simdilik öyle düsünüyorum.
zaten kan ilaci da icmedi doktor vermedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…