hehehe cnm ben bi kurabiye bi poğaça yapabildim ela onlara bile zor izin verdi uyurken anca yaptım..evdekilerin ellerine sağlık artık :))denızcım ellerıne sağlık hersey cok guzel olmus
gunaydınlar bu arada gulşen bızde uyku duzenı olmucak daha sanırım salla babam salla
tuğba ecemde cok tatlı olmus maşallah ona
Günaydın kızlar....
Geçmişi okuyacam ama öncelikle güzel kızımız ELaCımın resimlerini gördüm çoook güzel çıkmış yeni yaşı hayırlı olsun , deniz sen daha ne zayıflamasından bahsediyorsun neredeyse kemiklerin sayılacak sende yasaklılar listesine girdin artık kilo lafı duymayacaz sendenklava:
çok teşekkür ederizz...günaydınnnnnnn!
iyi haftalar..
eloşuma ve kızçelerimize nice yıllar..hepsi şeker mi şeker olmuş..
Günaydın
Anneme gideceğiz bugün,erken gelin dedi,ama Ela nın fotolarına bakmak için girdim,çoookkk güzel olmuş herşey,Ela nın elbisesi özellikle çok güzel,pamuk şeker olmuş.Deniz bence de ne zayıflaması artık,hep alttan vermem gerek diyordun,onu da gördük,hiiçç gerenk yok inan ki.
Aldım mesajı,önceki mesaj gelmiş olsaydı ,şimdiye ben de görevimi yerine getirmiş olacaktım))
ay ben dün bi rüya gördüm akıllara zarar
sirvanla ben hapisaneye düşmüşüz öyle yüksek duvarlar varki koğuştaki yataklarda çok yüksek çıkıp oturamıyoruz şirvanla çünkü hamileyizzzzzzzzzzzzzzz ay konuşuyoruz sürekli ay nasıl olduda buralara düştük karnımızdaki bebekleri burda nasıl beslicez diye bide ben geç öğrenmişim güya pofur pofur siğara içmişim bebek 3 aylık olmuş ay uyandım kan ter içinde
2 gün tatil yapıp işe gelmek çok kötü ya..
adapte olamıyorum.
zaten benimkini sabah gönderdim gene seyahate 15 gün yok..
mucukssss saol mügecim tam net değil fotoğraftan çektim ama
facede yasak anacım burdan..şirvan cım ecemin fotoları facede oradan bakabilirsin neyse ben kaçtım:))
ayy sorma yaaa..evet ya Şİrvancım.bİzİmde haftasonu hep yorgunluk oluyor mutlaka mİsafİr oluyor.bİzİmkİnİn arkadaŞları maÇ İzlemeye gelİyor bazen maÇ partİlerİ falan.
ÜtÜlenecek gÖmlek pantolonlar.seyhat varsa valİzİnİ hazırla.
valla benİmde bahar temİzlİĞİ yapmam lazımda Şu ev meselesİnİ bİ ÇÖzsek İyİ olcak hİÇbİŞeye dokunasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?