2009 Nisan Anneleri

Bugün Mirayın ayakkabılarını değiştirmek için onu anneme bırakıp çarşıya çıktım,çıkış o çıkış,güya tek ayakkabı için gitmiştim,12 de çıktım evden 6 ya geliyordu eve döndüğümde.Bir sürü şey beğendim,ama almadım birşey,biraz daha zayıflarsam bol gelirler diye,inş tabiiii
C A da da çocuk kıyafetleri çok güzeldi,oradan da birşey almadım,bazen çok alışveriş yapasım oluyor,bazen de bakıp bakıp almamak:-D bir arkadaşın yenidoğan bebeğine hediye aldım sadece.

Ayşe sınavların bitti mi,ne durumdasın?

Gülşen nedense ben seni hep Ankaralısın diye düşünüyorum,sonradan aklıma geliyor ıstanbullu olduğun..Ankaralı disiplini görüyorum sende belki de?

Zeynep faceden fotolarınıza baktım,çok güzel çıkmışsınız,Kerem in de d.günü kutlu olsun tekrar.

Melek Egeye de maşallah!1 yaşından daha büyük duruyor,en azından bizim kızdan büyük gibi

inşallah uyursun canım.

eşimin bilgisayarda işi varmış.yarın görüşürüz arkadaşlar.
hepinize hayırlı bol uykulu geceler

ii gecelerr..geçmişii okudumm..

sınavlarım bitttii çok şükürrr..ama 2 tanesii kötü geçtii..umarım çok kötü gelmezz..sonuçlar açıklananna kadar ölürüm meraktannn..

yarın kuzumun doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..ama hafta sonuu kutlıycazzz..hazırlık yapıomm..

şimdi yatıyorum...byee byeee

teşekkür edrim elif....benimde sinirim bozuldu facedeki bi yoruma...sildim zaten...

evet ya egeye masallah daha büyük gösteriyo.

1.si daha güzel ama daha pahalı.

sultancm 2side gzl
nede olsa 2side aynı görevi görücek ve modelleri birbirine benziyo
şuanda senin işine ne geliyo onu aldır bence

ben bugün çarşıda oturttum keremi birine 75 tl dedi ama emniyet kemeri yok keremde dengeyi sağlayamıyordu emniyet kemeri o açıdan önemli rol onuyor
2.linkteki biiskletin sadece ayakların koyma yeri ve güneşliği yoksanırım
kararsız kaldım ya güneşlikte önemli yazın dimi

bende bütün gün çarşıdaydım annemle

öyle boş boş gezdik kereme yazlık bir pantalon aldım o kadar

hee bu arada kerem e zaradan çok güzel şeyler aldım doğum günü için yanlız çok pahalı bir kot 50 lira 3 parça şey 120 tuttu içim acıdı valla

keten yelek içine yakasızgömlek ve tarz bir pantolan çok tatlı ama yaa

adaşımız Keremin ve Yasemin inde doğum günlerini kutlarım iyiki geldiler hayatımıza

yaseminin resimlerine baktım pastanız çok güzel olmuş ikramlarda çok güzel görünüyor:))

günaydın kızlar çok canım sıkkın ya ecem çok öksürüyor ne yapsam iyiş gelir ilaç vermek istemedim

geçmiş olsun tuğba.
ya hava değişimi mi acaba bebişleri hasta ediyor..
ilerlemeden dr.la görüşün canım.
başındaysa bir ilaçla hemen geçebilir.

Günaydın....
Geçmiş olsun cnm ıhlamurun içine bal koyup versen birde daha önce arkadaşlar yazmıştı kara turp filan..
Valla melek maşallah egenin boy pos çok güzel.....

günaydın
sultan biz bunu aldırdık ananemize
http://www.e-bebek.com/bisikletler/smart_trike/smart_trike_dx_bisiklet/XYZ-98740
yasemin çok seviyor. pazar günü öğlen zaten bi parka inmişti kaydırak falan haşat olmuştu uyudu sonra tekrar indik. bu sefer çok kayamadı yorulmuş iyice. gidip gidip scoterları istiyordu büyük çocuklardan. bizde bisikletini indirdik bi havalar sormayın. 10 tur falan attık parkın etrafında. bide halası vardı o kullandı bir ara ben oturdum izledim. beni görünce ayağa kalkıyor öyle artistik hareketler yapıyor. sonra beni geçtikten sonra tekrar oturuyor. öldürdü bizi. yani kısaca bizim kız bisikletini çok seviyor. umarım kerem de sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…