yok cnm ben temizlemicm
valla kadın tutucm artık iyice bi temizlensin ev
zaten c.tesi ist.a gidiyorm kalsın valla uğraşamam
günaydın kızlar.
bizde hasta bebeklere katıldık demir öksürüyor hafifte ateşi var
bütün gece emdi durdu huzursuzluktan uyuyamadı tabi bende zombi oldum.
umarım ağırlaşmadan atlatırız.
bütün hasta bebekler çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah.
Ayşe sınavların bitti mi,ne durumdasın?
Gülşen nedense ben seni hep Ankaralısın diye düşünüyorum,sonradan aklıma geliyor İstanbullu olduğun..Ankaralı disiplini görüyorum sende belki de?
sabah 7 de kalktım bir baktım meriç bana bakıyor.
aldim yanima emzirdim.. teyzesinin yanına koydum.. ananesi de kalktı.. ben hazirlanmaya gittim.
bir baktım yanıma geliyo..
hazirlandim yapıştı bana gitmiyor..
babam da kalktii...
yok gitmiyor..
baya ugrastık. boş bir anda kaçtım ama çok zor kaçtım.
anlamış yk olduğumu ağlamış baya..
bizim kızda baba düşkünü. yemekte baaısnın kucağında başka yerde durmuyo. babası onu besliyo oda kendi ağzından çıkarıp babasına yediriyo. :roflol:ay ne güzel ya bizimkide alırken sesini çıkarmadı şimdide binmiyo ama bizde şöyle bir sorun var ne olursa olsun baba kucağından vazgeçmiyor hep kucağında olmak istiyo sabahları benim arkamdan ağlamaz ama babasının arkasından ağlar...
kesinlikle görmeli. kaçmak çok yanlış. çocukta sürekli bir terkedilme duygusu ve fobisi gelişiyo. ağlasın ama gittiğnizi görsün.gittikçe ayrılmak zor oluyor. bende hiç kucağıma almıyorum giyindikten sonra yoksa bi daha inmiyor. çoğunlukla ben kendimi göstere göstere gidiyorum. öyle olunca geceleri uyutmam daha kolay oluyor sanki. bir ara kaçıyordum gece uyutmak işkence olmuştu bi türlü uyumak istemiyordu. şimdi öğrendim ki görmeliymiş giderken ağlasa da görmeli.
ben de bişey olmaz lafına çok kızıyorum..teşekkür ederiz teyzoşlar.
ama salgın değilde benim aptallığım oldu herhalde biraz
önceki akşam parka çıkarmıştık baya uzun bi yürüyüş yaptık arada esiyodu
bende şapka atkı falan takmaya çalıştım babası hiç kimse takmamış bak deyip deyip beni sinir etti bende takmadım ama sonunda hasta ettik çocuğu.
her çocuk bir olmuyo üstelik onlar büyük falan dedim ama çenem yerine elimi çalıştırsaydım şimdi hasta olmazdı kuzum.
evet ya ayrılma iş baya zor bişey. insan kendini yavrusuna ihanet ediyomuş gibi hissediyo.
bizim kızda baba düşkünü. yemekte baaısnın kucağında başka yerde durmuyo. babası onu besliyo oda kendi ağzından çıkarıp babasına yediriyo. :roflol:
kesinlikle görmeli. kaçmak çok yanlış. çocukta sürekli bir terkedilme duygusu ve fobisi gelişiyo. ağlasın ama gittiğnizi görsün.
canm ikiside çok senn için hangisi uygunsa onu aldıregeye bayıldım yaaa
kızlar şunlardan hangisi sizce birini anneme aldıracağım fikir verirmisiniz
http://www.e-bebek.com/bisikletler/smart_trike/smart_trike_plus_bisiklet/SMT-2
http://www.e-bebek.com/bisikletler/smart_trike/smart_trike_bisiklet_uno/XYZ-95341
ayşecim geçmişolsnn inşş ii sonçlar alırsnii gecelerr..geçmişii okudumm..
sınavlarım bitttii çok şükürrr..ama 2 tanesii kötü geçtii..umarım çok kötü gelmezz..sonuçlar açıklananna kadar ölürüm meraktannn..
yarın kuzumun doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..ama hafta sonuu kutlıycazzz..hazırlık yapıomm..
şimdi yatıyorum...byee byeee
ben bugün çarşıda oturttum keremi birine 75 tl dedi ama emniyet kemeri yok keremde dengeyi sağlayamıyordu emniyet kemeri o açıdan önemli rol onuyor
2.linkteki biiskletin sadece ayakların koyma yeri ve güneşliği yoksanırım
kararsız kaldım ya güneşlikte önemli yazın dimi
bende bütün gün çarşıdaydım annemle
öyle boş boş gezdik kereme yazlık bir pantalon aldım o kadar
hee bu arada kerem e zaradan çok güzel şeyler aldım doğum günü için yanlız çok pahalı bir kot 50 lira 3 parça şey 120 tuttu içim acıdı valla
keten yelek içine yakasızgömlek ve tarz bir pantolan çok tatlı ama yaa
Kesinlikle ben de kaçma derim,Sabiha Paktuna yı okudun mu bilmem ama,çok güzel anlatmış.sabah 7 de kalktım bir baktım meriç bana bakıyor.
aldim yanima emzirdim.. teyzesinin yanına koydum.. ananesi de kalktı.. ben hazirlanmaya gittim.
bir baktım yanıma geliyo..
hazirlandim yapıştı bana gitmiyor..
babam da kalktii...
yok gitmiyor..
baya ugrastık. boş bir anda kaçtım ama çok zor kaçtım.
anlamış yk olduğumu ağlamış baya..
Ay benim eşim de öyle ya,habişre bana kızıyor,ço giydiriyorum,atkı bere takıyorum diye,ben de diyorum bu çocuk hasta olmadıysa şimdiye kadar,çok şükğr,ben böyle yaptığım için olmadı diye.Ona kalsa yalınayak çıkaracak locuğu,bide kendi hiç üşümez,bilmiyor soğuğu!teşekkür ederiz teyzoşlar.
ama salgın değilde benim aptallığım oldu herhalde biraz
önceki akşam parka çıkarmıştık baya uzun bi yürüyüş yaptık arada esiyodu
bende şapka atkı falan takmaya çalıştım babası hiç kimse takmamış bak deyip deyip beni sinir etti bende takmadım ama sonunda hasta ettik çocuğu.
her çocuk bir olmuyo üstelik onlar büyük falan dedim ama çenem yerine elimi çalıştırsaydım şimdi hasta olmazdı kuzum.
ilahi elif ankaralı disiplini ha....yok yok o kadar disiplinli değilimdir ama burda mimikler konuşamadığı için eksik kalıyor sanırım o yanım:))
eceme ve demire çok geçmiş olsun....ecemde yalnızca öksürük varsa dişten kaynaklıda olabilir...tükürük salgıları çok arttığı için hafif öksürük olabiliyor bazen...tabi gün içinde az öksürükler bunlar siz daha iyi bilirsiniz çocuklarınızın davranışlarını...öksürük için bal limon diyorum...
kızlar egeye resimli kitap almak istiyorum ama sizler aldıysanız hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?