2009 Nisan Anneleri

sabah 7 de kalktım bir baktım meriç bana bakıyor.
aldim yanima emzirdim.. teyzesinin yanına koydum.. ananesi de kalktı.. ben hazirlanmaya gittim.
bir baktım yanıma geliyo..
hazirlandim yapıştı bana gitmiyor..
babam da kalktii...
yok gitmiyor..
baya ugrastık. boş bir anda kaçtım ama çok zor kaçtım.
anlamış yk olduğumu ağlamış baya..

ay ne güzel ya bizimkide alırken sesini çıkarmadı şimdide binmiyo ama bizde şöyle bir sorun var ne olursa olsun baba kucağından vazgeçmiyor hep kucağında olmak istiyo sabahları benim arkamdan ağlamaz ama babasının arkasından ağlar...

gittikçe ayrılmak zor oluyor. bende hiç kucağıma almıyorum giyindikten sonra yoksa bi daha inmiyor. çoğunlukla ben kendimi göstere göstere gidiyorum. öyle olunca geceleri uyutmam daha kolay oluyor sanki. bir ara kaçıyordum gece uyutmak işkence olmuştu bi türlü uyumak istemiyordu. şimdi öğrendim ki görmeliymiş giderken ağlasa da görmeli.

günaydınn..
eceme geçmiş olsun tuğba..inşallah daha da hastalanmaz..bende ıhlamur ver diyecektim
sultan bende 1 i beğendim

günaydınnnnn bayanlar,,
canlarınız ne yapıyor bakalım , nasıllar.

denizin yazısından anladığım kadarıyla ecem hastalanmış, umarım kötü bir şeyi yoktur
geçmiş olsun tuğbacım..

bir bakınım geride daha neler yazmışlar

aaaaaaa unutmadan selin dün serap aradı (e_toprak)
bize gelin bir cumartesi dedi..
ne dersin..

gerçi ben 17 ve 24 de doluyum ama ..

saolun kızlar doktorunu aradım normalde haftaiçi istanbulda oluyor bugün şansımıza buradaymış gelin bakayım dedi götürücem offf çok cnm sıkıldı umarım kötü birşeyi yoktur

saolun kızlar doktorunu aradım normalde haftaiçi istanbulda oluyor bugün şansımıza buradaymış gelin bakayım dedi götürücem offf çok cnm sıkıldı umarım kötü birşeyi yoktur
ınş.önemsizdir cnm hemencene geçer ne oldu böyle bebişlere tamda havalar ısınırken, kerem nasıl oldu sultan, 1.bisiklet bencede güzel ama çok pahalı yazık günah o kadar paraya...

günaydın kızlar çok canım sıkkın ya ecem çok öksürüyor ne yapsam iyiş gelir ilaç vermek istemedim

baranda öksürüyordu petidus verdim . şimdi iyi allaha şükür..

canım 1 mayıs olabilir mesela. bende 23 nisan haftası istanbulda olmam zaten

1 mayıs iyiymişte..
1 mayış işçi bayramı değilmi.
o fenerbahçe- hasanpasa o civarda oturuyordu.

kadıköyde miting falan olurmu acaba?

neyse kızlar ben çıkıorum eceme kan idrar tahlili yaptırıcam ordanda doktora opuyorum

canım geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…