2009 Nisan Anneleri

ohh sonunda regl oldummm bu hafta 2 kez test yaptım negatifti ama yinede korkuyodum neyse ki oldummm aman aman allah olmayana isteyene versin gerçi bizim kayra bile piyangodan oldu :) ama allahın işine belli olmaz :)

regl dönemlerimiz aynı burcu bi dahaki sefere rapor verelim birbirimize. geciken hapı yutuu. he he he

aynı şeyi düşünmüşüz canım ileride pişman olmak istemiyorum.
yardım eden olmaz büyük ihtimalle ama doğum günü sonrası dediğin gibi kadın tutulabilir.

evt.görmedim cevabını melek

roman mısın diye sormadım ki zaten trakyalılık var mı dedim.
çünkü burdakiler müzik duydukları gibi oynamak isterler.
birde egenin oynadığı müzik buralarda çok çalar bu yüzden merak ettim:)

hiçte tembel değilimdiraklinialirimsmile
oo şirvan sen kime ne alsan acaba:)))

burcu gözün aydın olmuşsun benim bu ayın 2.5 3haftaya yakın oldu olmayalı ama strese bağlıyorum ben

aysuncum bir gün düzeni bozulsun ne olacakki geç yatsın ertesi gün girer yine düzene ona en biyik hatıra ilk doğumgünü çok heyecanlı oluyorlar zaten :)

aysuncum elif gerçekten 13 aylıkmı diye sormuşsun evet :)))) buranın en büyük bebeği ooo 1 ay erken doğdu 9 martta

ben yemeğe gidiyom kızlar. yemeğe dediğime bakmayın. bişey yemeden çıkıp geliyom geri. sueda özlemiş oluyo. ecik emişiyoz orda burda geziyo bende peşinde. oğlanı hazırla derken bi bakıyom saat gelmiş hopp geri gel.

ayy burasıda bi soğuk evlrde bi pissss. ıyyyyyy içim ürperdi . hadi eyvallah

aysun canım gene son karar sizeait ama inan o gün ben çook yoruldum ama herşey oğlumun o gülücüklerine değdi kayra çook mutluydu doğum gününde sürekli güldü balonlarla eğlendi bizim de kalabalıktı 20 kişi falan vardı ama saolsun ablam ve yengem çook yardımı oldu hatta ablam gitmeden evi süpürdü toparladı ertesi günüde toz aldım sildim bulaşıkları yerleştirdim tamam şimdi sadece güzel geçmiş bir günün anısı var :))

yeliz ben şaşırdım 13 olucaz yazmışsın sanırım. biz daha 1 yaşında olmadık 13 aylığıgörünce şaşırdım

selam kızlar ,
geçmişe bakamıyorum inşallah herkes iyidir
malum temzilik yapıyorum kayra da hasta işte ikisini götürmeye çalışıyorum ama öncelik Kayra mın ağlatmadan yapmaya çalışıyorum yani ev birbirinde :))))

aysun canım hediyemi istiyo.....

güzel özetlemişsin canım .
ev temizlendi sonuçta aklımızdanda çıkmıcak bir hatıramız var diyorsun:)))

hepsini sen yapacaksın canım:)) kalkıştın mı hepsi oluyor...sonuçta tek gece olan bir şey ve onun adına yapılan...biraz o da yorulacak o kesin...Allah yardımcın olsun...
geçen sefer ki cevabı ben görmüştüm yanlışlıkla büyük büyük yazdığını düşündüm ama öyle değil vurgulamak istemişsin roman olmadığını....zaten trakya insanı başka bir şey demek....romanlık bambaşka.....trakyalıyım diyen birinede hemen roman diyorsundur sen o zman...trakyanın % 90 göçmendir zaten.....eşinin ailesi izmire gitmiş trakyada olanlarda trakyaya....sor bakalım eşine ne zaman gelmiş yugoslavyadanbuyrunnnnnnnnn

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.
inglizce bilen çevirebilirmi bu hatayı veriyor arada

gülşen öyle aslında bir işe kalkışınca allah yardımcımız oluyor.
bir bakmışsın bitmiş bile...
ama öncesinde insan stres oluyor işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…