gülegüle giysin yasemin elbisesini umarım üstüne olmuştur.
hoşgeldinnselam arkadaşlar. ben geldim.
bakalım olmuşmu :)
canım dün eve götüremedim. ama olur gibi şöle gözümle bi ölçtüm
hoşgeldinn
ben kactım
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, gulfemim, huzur84, burcu_arda, sindoma54, AysunEge, ceyo16
ege hep öyle camaşır sepetinde......Çok kötü birşey yaptım,Miray ı çamaşır sepetine koyup odada gezdireyim dedim,ama o kadar sevdi ki,inmek istemiyor,bide bir keyif ki sormayın,kollarını açtı 2 yana,sepete iyice yerleşti)
ben akşam yaptım bir tuzlu birtatlı kuranbıye bırde pastaaaaaaaaaAysun nasıl birşey özeniyorsan öyle yap,eğer kalabalık birşey yapacaksan yorgunluğu düşünmeyeceksin,herşey olup bittikten sonra yavaş yavaş yaparsın.Sizin orada var mı bilmiourm da,burada hazır yemek yapan yerler var,birkaç çeşit ordan alıversen.Ama akşam yapacaksan kesinlikle çok çeşite gerek yok,benim fikrim.Zaten pasta olacak,yanına da bir börek,2 çeşit salata, yeter bence.Onları da eşin evdeyken akşamdan hazırlarsın.
canım bende cavebımı yazöıştım ama görmedin herhaldeeeeeeemelek benim yemekler oldu bile:))))
izmirde hava nasıl?ben eşimi kaç aydır izmire taşınalım diye ikna etmeye çalışıyorum ama kopamıyoruz burdan!!
birde sizde trakyalılık var mı cvp.lütfen:))))))
gülü seven dikennine katlanır...slm kızlar......
bu aralar sabah yataktan dinlenmiş olarak değilde her yerim ağırarak kalkıyorum.
dün babaannem bendeydi ve egenin doğum gününü yapıp yapmıcamı sordu??????
çok kararsızım!!
ama her şekilde eşimin ve benim annemleri çağırmam lazım.
büyük bir doğum günü partisi yaparsam çağırmam gereken insanlar çokkkk...
ben bu doğum gününün altından kalkabilir miyim bilmiyorum.
kaç çeşit yapıcam,egenin uyku vakti yemek vakti karışıcak,doğum günü bittikten sonra evi kim toplayacak(((
ticker yaptımda o canım :)))))
datlu cadu ben degil allta yazan neyse oo..
Aysun nasıl birşey özeniyorsan öyle yap,eğer kalabalık birşey yapacaksan yorgunluğu düşünmeyeceksin,herşey olup bittikten sonra yavaş yavaş yaparsın.Sizin orada var mı bilmiourm da,burada hazır yemek yapan yerler var,birkaç çeşit ordan alıversen.Ama akşam yapacaksan kesinlikle çok çeşite gerek yok,benim fikrim.Zaten pasta olacak,yanına da bir börek,2 çeşit salata, yeter bence.Onları da eşin evdeyken akşamdan hazırlarsın.
bende dün türlü yemegi yaptım patetes ,kabak,patlıcan içinede ol kıyma maşallah yemişti hergün hergün corba olmazz...:):):)
ay egede cevırıyor ayarını 1-2-3 varya onu.... bide makineyi acık gödümü spete binmek istıyorrr
gecmiş olsun canım kıyamammm annanane.. neler gecti aklından
iyi etmişsin şirvan cigdem ..........
sonrada kocayı yemişsin belli.....
sagolun kızlar....
şirvan gecen sfer doktor ...soguk algınlıgı demişti ama diş patlıcak gibi demişti dişi patlamadı
ama bu sfer patlıcak herhalde kabarmışşşşş
oooo tembel anne. .. artık herşeyin hazırı var.slm kızlar......
bu aralar sabah yataktan dinlenmiş olarak değilde her yerim ağırarak kalkıyorum.
dün babaannem bendeydi ve egenin doğum gününü yapıp yapmıcamı sordu??????
çok kararsızım!!
ama her şekilde eşimin ve benim annemleri çağırmam lazım.
büyük bir doğum günü partisi yaparsam çağırmam gereken insanlar çokkkk...
ben bu doğum gününün altından kalkabilir miyim bilmiyorum.
kaç çeşit yapıcam,egenin uyku vakti yemek vakti karışıcak,doğum günü bittikten sonra evi kim toplayacak(((
sen birini gözüne kestir.. ben ona dadanım .....Sağol Melekçim,inş atlatır hastalığı.
Şirvan tşk ederim canım,beğendiğine sevindim.
Valla şu çocuklar hasta olacağına biz olalım,ne kötü o hallerini görmek.
Kız Şirvan birini de bize sarsana,elbisemiz olsun hahahaaaa
Kesene bereket Gülercim.
hamarat yemekler hazır. doğumgününden koaçıyor.melek benim yemekler oldu bile:))))
izmirde hava nasıl?ben eşimi kaç aydır izmire taşınalım diye ikna etmeye çalışıyorum ama kopamıyoruz burdan!!
birde sizde trakyalılık var mı cvp.lütfen:))))))
afferim sana.. kolay gelsin bakalım ..Çok kötü birşey yaptım,Miray ı çamaşır sepetine koyup odada gezdireyim dedim,ama o kadar sevdi ki,inmek istemiyor,bide bir keyif ki sormayın,kollarını açtı 2 yana,sepete iyice yerleşti)
ege hep öyle camaşır sepetinde......
ben akşam yaptım bir tuzlu birtatlı kuranbıye bırde pastaaaaaaaaa
canım bende cavebımı yazöıştım ama görmedin herhaldeeeeeee
BEN HAS İZMİRLİRLİYİMMMMMMMMMMMMMMMM
EŞİM ARNAVUT
ROMANLIK YOK YANİ AYSUN....
gülü seven dikennine katlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?