geçmiş olsun şeker....
Günaydın.....
dün gece kötü bi geceydi ege hiç durmadı devamlı agladı atşi 39,5 duş aldırdık ibu.... şurup vrdıkd bıraz uyuu tam 3,5 saat ayagımda salladım
yeni uyudu bende bakayım dedim sersem gibiyim başım felaket agrıyor..
gecmişe bi bakayım
Günaydın.....
dün gece kötü bi geceydi ege hiç durmadı devamlı agladı atşi 39,5 duş aldırdık ibu.... şurup vrdıkd bıraz uyuu tam 3,5 saat ayagımda salladım
gecmişe bi bakayım
bende dün türlü yemegi yaptım patetes ,kabak,patlıcan içinede ol kıyma maşallah yemişti hergün hergün corba olmazz...:):):)iyi akşamlar pınara ve kereme çook geçmiş olsun.kayra uyuyo allha şükür sonunda bende duş aldım ohh.akşam kabaklı patatesli kıymalı yemek yaptım maşallah kayrada yedi böyle şeyler yediği zaman çook seviniyorum yaa
ay egede cevırıyor ayarını 1-2-3 varya onu.... bide makineyi acık gödümü spete binmek istıyorrrbu arada kayrada yürümeye başladı maşallah oğlumaaaa:) ama heryeri karıştırıyo yaa bulaşık makinasının ayarlarını karıştırmış sıpaa
gecmiş olsun canım kıyamammm annanane.. neler gecti aklındanBugün annemden tam eve gelecektik ki,anneannem rahatsızmış köyde,oraya gittik,belinden rahatsız,ayağa kalkamıyor,zar zor,WC için bastonla kalkabiliyor.77 yaşında falan.Dün yengemden, aşağıda zemzem var,onu getirin de içeyim demiş.Canım benim neler geçiyor aklından demek ki.Biz gelirken de gözleri hafif ıslandı,ama belli etmemeye çalıştı.,Aklım onda kaldı şimdi.
Sultan biraz zaman geçzin fasulyeyi bir daha denersin,yine olursa kesin ondandır.Ayyy,bu arada Kerem in kıyafetlerini gördüm ,nasıl yakışmış yakışıklıma,havası değişmiş çocuğun,daha da büyümüş durmuş,maşallah!Değmiş valla)
iyi etmişsin şirvan cigdem ..........geçmişi okudum ..
öncelikle gülfemin tahlil sonuçlarının temiz çıktığına sevindim. topiğimizin narin kuzusu ..
kereme - pınara ve diğer hasta olan bebeişlere geçmiş olsun..
selen- yasemin - can- ecem - doğumgünüz kutlu olsun..
melek dün beni sormuşsun.. .dedem gelmişti teyzeme - annemle onu görmeye gittik.
sonra e-bebeğe gittim. bisiklet bakım diye. sadece pembesi vardı. oda güzel değildi.
ben kırmızı istiyorum.
eve geldim baranı uyutum da bişeyler yapım diyee nerde.. dedim kalk yürütecete dolan ben iş yapacağım.
mutfağa yeni perde almıştım. onu asmak istiyordum . fakat önce camı silmem gerekiyordu
sildim ama nasıl. baran bir yandan ağlıyor, ben cam tepesinde.. ayy dedim ağla ne yapım..
sildimmmm ..
sonra baranı aldım . meğerse sıpa ka.ka yapmış . ondan ağlıyor..
en sonunda saat 8 oldu yıkadım uyuttum saat 9.,
ben duşa girdim. sonra çiğdem aldım(melek kulakların çınlasın) tv. başına..
aklıma geldi.. face bakmam gerek diye..
girdim resimlere baktım.. hepiniz birbirinden şirininiz... çok şekersiniz..
elif özellikle sana söylüyorum. mirayın bence o resmini kalkdır. çok güzel çıkmış allah nazarlardan saklasın.. valla nazar değecek diye çok korktum ben görünce.. bahtı güzel olur inş.
sonra eşim geldi.. saat 11 neydi.. sonrası malümmm
bu arada eşimle sarılıp yatmayı çok özlemişiz..baran hep aramızda yatıyordu da.
bugün attım odasına.. tabii sonra gene aramıza aldım..
benden bu kadar..... uzun oldu biraz
canım geçmiş olsun.. geçenlerde de egenin ateşi çıkmıştı..
dr . ne demişti hatırlayamadım..
yüksek ateşe dikkat kızlar.
geçmiş olsun canım.
bugünlerde bütün bebeklerde var bi rahatsızllık
havalar çok değişken ondan herhalde
sagolun kızlar....Amin tuğbacım amin,melek çoook geçmış olsun melek,sende dınlen hadı,yat yanına uyu bıraz
bu arada dün resimleri gördünde selin o ne biçim masatdı öyle..
sen o anneleri bana da göndersene...
hep yakınıızda...
ama pastanın resmini göremedim..
varsa eklesene..
ben hala karar veremedim. nerde yaptıracağıma..
gerçi şekil belli. 1 numara yaptıracağım da..
birde aliyenin yazısını kopya çekecem..
1 tanemiz, 1 yaşında ( 1 rakamı büyük ve bir tane olacak. ikisini kapsayacak)
ben yeşilini çok beğendim. parıl parıl parlıyor dışarıdakızlar merhaba umarım herkes ıyıdır bu sayfada olunca gördüm gülercım gülfeme çok geçmış olsun ne oluyor bu kıza ya bılsem ağır gelmeyecek bır kurşun döktür dıyecem ama ağır gelebılır henüz,rabbım korusun bebeklerımızı,sultancım geçmış olsun sanada yorgun düştün,keremın fotolarda harıka,koca adam oldu be maşallah ona,gözler bakışlar aynı sen fotolarda,Canın,Ecemın veYasemının doğum günlerı kutlu olsun,ömürlerıde güzel olsun ınşallah,selın bııskletten memnunmusunuz bıde yeşılı güzelmı sen bakmıştın galıba pembe olsun ıstemıyorum ben bıde kırmızı bulamadım burdaysan yazarsan sevınırım
canım sağol. şirvan sen de sağol sayende bir elbisemiz oldu :))şirvan selinin soyadı neydi?
hangi kargo adresini biliyodu?
nihayet yaseminciğe elbisesini aldım
eşim diyo çekiliş mi yaptınız yine yok dedim olanları anlattım.haketmişsin dedi.
:sm_confused:
canı msenin hediyende ulaştı teşekkür ederim çok güzel bir elbisegünaydın kızlar
iki gündür bilgisayarda sorun var kk ya giremedim.
geçmiş olsun dilekleriniz ve doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederiz.
azönce doktordan geldik bir yaş aşılarımız vardı ama öksürük yüzünden haftaya erteledi doktor
bu aralar çok bulaşıcıymış bu kuru öksürüklü hastalık. bizede öksürük şurubu yazdı.
bu arada dün resimleri gördünde selin o ne biçim masatdı öyle..
sen o anneleri bana da göndersene...
hep yakınıızda...
ama pastanın resmini göremedim..
varsa eklesene..
ben hala karar veremedim. nerde yaptıracağıma..
gerçi şekil belli. 1 numara yaptıracağım da..
birde aliyenin yazısını kopya çekecem..
1 tanemiz, 1 yaşında ( 1 rakamı büyük ve bir tane olacak. ikisini kapsayacak)
Günaydın.....
gecmişe bi bakayım
günaydın kızlar
iki gündür bilgisayarda sorun var kk ya giremedim.
geçmiş olsun dilekleriniz ve doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederiz.
azönce doktordan geldik bir yaş aşılarımız vardı ama öksürük yüzünden haftaya erteledi doktor
bu aralar çok bulaşıcıymış bu kuru öksürüklü hastalık. bizede öksürük şurubu yazdı.
Günaydın.....
gecmişe bi bakayım
günaydınnn
gülercim bugün yusuf beyemi gittin nasıldı yoğunluk varmıydıııı
merhaaba herkesee öncelikle gülfemin tahlilleri temiz çıkmış gözünaydın olsun güler.kayra kalktığından beri mız mız öldüm yaa uyuttum şimdi inşallah kalktığında düzelmiş olur her istediği olucakmış beyfendinin iyce yaramaz oldu bunlar.geçmişe bakıcam şu çamaşırları asıtıktan sonra
canım geçmiş olsun dişten mi acaba zor vbi gece olmuş sizin için
ben melekkkkkkkkkkkkkkkgeçmiş olsun dilek.
geçmiş olsun dilek.
evet yeliz yusuf beye gittim.biz ilk randevuyu almıştık.baya hasta vardı sırada.
sağol canım.bu aralar bu mızırtı hepsinde var.inşallah geçici bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?