2009 Nisan Anneleri

kizlar reha ogrenmis mendili aliyo agzini burnunu ovaliyo siliyomus birde bi garip sesler cikariyo silerken anam anam anam kizzz kargaya yavrusu kartal gozukurmusss
annesinin pamuk sekeri

canım seninkilerin yaşlarıda çok yakın yani ikiside daha çok küçük ve tam tava tencere taşıma zamanı ne diim allah yardımcın olsun daha doğrusu hepimizin

çok haklısın canım küçükken oyuncak okul zamanı çanta kitap kalmeler derken biraz ilerledimi kıyafetler yani dağınıklık hiç bitmio ama büyük oğlum 12 yaşında ona toplamasını söylediğim zamanki söylemeden yapmaz o toparlıo onun pek sorunu kalmadı ama küçüklere ne denirki onların peşinde yine bizz benden birkaçtane daha olsaydı diyorum bazen iş yapmakiçin ne iii olurdu

kızlar ben kaçiiim arkadaşa gidicem sadece ömeri alıcam yanıma diğerleri babayla kalsın azcık kafamı dinliim akşama burdayım ama görüşürüzzzzzz

sagol cnm tamam başka güne saklayayım

doğru söylüyorsun.. allah düşmanıma göstermesin..
gerçekten zor..

bakın yaprak dökümünde bile kadın. adamın dudağına yapışmıştı..
ne varsa gene bizim cinsimiz de var...
evet yaa ortalık o.... dolu..

gecenlerde eşimin arkadaşı aradı bekarr (morallerım bozuk dedi)saat 11 falan hadi gel.. tılsıma gidelim diye bende yanındayım ordada kadınlar var masaya gelıyorlar içki ısmarlarsan oglum be uyuyorum ddi
ddim sen oralara gidiyorsun.... bnım haberım yok
yok b dedi kafa dagıtalım diye ddi senin kafana başlatma ddim kafa edecktıkk

gözlükleri çok büyükmüş ya ondan
o yönüyle bakmamaıştım.....

valla şirvan ben orda o kaynagı güzel yapardım benım yanımda benım kkcama laf etıcak o........ ay şirvan bak ben sinir oldum şimdi nasıl durdun öle sap gibi saldırmadın kadınaaaaaaaaa

bende haşladıktan sonra o işlemi yapıyorum yaglamadan sonuç aynı sayılır ege bazen sofra bezının üstünde bazen altında............makarnalar her taraftaaa
haşlamadan verme agzına almıyormu bogazına kacar allah korusunnn

suan egenın önünde 2 cezve 1 limon sıkacagı bir ufak legen...
1 süzgc va legne vuruyorrrrrrrrr
kizlar reha ogrenmis mendili aliyo agzini burnunu ovaliyo siliyomus birde bi garip sesler cikariyo silerken anam anam anam kizzz kargaya yavrusu kartal gozukurmusss
annesinin pamuk sekeri
ege pakette ıslak mendillerı cıkarıp siliyor yüzünü güya pakkete ıslak mendil kalmıyor tek tek cıkarıp atıyor siliyo

egeye lmayı kabuklu vrıyorum vitamını orda dıyeee
bogazına takılıyor

dünnnn ilk defa cevızı vrdim yarım yarım ydi kahvaltıda dövülmüş vrıyorum yıyorr

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan, NAVRIS+, gulshenidil, zeyno5, ugly, elavinya

şirvaaannnn kocanı takibe al anacııımmmmm
etrafta çoook çakal vaarrrrr

hadi ben kaçtm demr uyandı bi ayakkabı mağazasınıda talan ediyim hihihihi
çetecell başvurdum canım...

ohhhhhhhhhhhhh afıyet olsun....

Sana diyoum linde tut dıye kocayı ehehehehe
ne kadınlar var yaaaaaaaa

herhalde kanı kaynadı baranaaaaaaaaa

ne demek kaynak yapınca haber verr

şirvan eşinmi laf attı kaynak mı onuda anlamadm ne demek istediki

kadının gözlükleri kocaman şekerim. Hani demirci ler kaynak yaparken gözlük takarya onun gibi mesela..

gözlükleri çok büyükmüş ya ondan
afferim kız sana..
kim yapışmıştı
şarkıcılık yapan bir kadın varya..o iste...

allah sabır versin..
Bu halde dolma sarıyon . Gezmelere gidiyorusn helal olsun valla..

sen annemle aynı binadamısın..
Annemlere gidiyorum diyince hep ,, bende uzak bir yer zannediyorudum..

eline şimdik süpürge ver süpürsün annesi..

üfff melek sanada bir dekoder lazım heee...
Benim eşim kadına laf attı..
Kadının niye saçını başını yolum..

elif iyi yememiş miray onları gerçi huyunu bilip de vermişsindir ela olsa ağzına doldururdu :)) kolay gelsin cnm tek tek toplucan şimdi :)) bende mandallrı veriyorum çok sıkıldım mandal toplamaktan..hem sen o sofrabezinin içinde uslu uslu oynar mı sandın cidden hihihi

Gülşencim tarifler için teşekkürler..
Kayıt eettim.
Inşallah evde olduğum bir gün yaparım.

elif bu hafta evdeydiya canı sıkılıyor,, kendine iş çıkartıyor..

Deniz sofrabezi dediğim görsen çarşaf gibi birşey,dağılsa da , onun üstünde kalır sanmıştım evet)
Miray da bir ara herşeyi ağzına atıyordu,ama bu ara o huyu yok oldu.Ben yine de yanındaydım tabi.

Allah o kadını da aynı o hale , daha da kötüsüne koysun inş.Nasıl birşey bu ya,insanlık dışı yani!!!Ay toplanıp bi dövüvercen onu da,kızgın maşayla.Offf sinirimi alamdım hala!!!Resmi görünce kapattım zaten okuyamadım bile haberi!!

kizlar oglanlar koymuyo yazayim ayyyyyyyyyyy diye bagirdim buyuk oglum kucuge reha kac annem delirdi diyoooooooo hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…