canım zorlamıyorum bende ama bir kaç kaşık ta olsa yedirmek için şekilden şekile giriyorum.canım ben daha önce de yazmıştım.gülfem de çok iştahsız.bazen tek öğünle akşam yapıyo ve akşam da azıcık emiyo.
ben hiç zorlamıyorum.ne kadar yerse.ama eline öyle kraker falan vereceksem yemeğini yedirdikten sonra veriyorum ki zaten olmayan iştahı da iyce kapanmasın diye.
kilomuz 8640 olmuş.artık ona da takmıyorum.çünkü ben yemesi için zorladıkça o da yememek için direniyo
canım egenin bitmek bilmeyen iştahsızlığı yüzünden yatırdım ben ama son 2 aydır oturmaya alıştıramıyorum.aysuncum elif oturmayı öğrendiğinden beri yani 6. aydan beri hiç yatarak yemedi oturmayı öğrenince bende yatarak yedirmeyi denemesim zaten oyalamaya gelince önüne ilginç değişik şeyler koyuyorum onlarla oyalanıyor dün muh blendarı kurcalarken yedi düşünnnn
canım kayra mama sandalyesine oturmuyo bende koltuğa örtü seriyorum otturturuyorum yarısını falan o şekilde yiyo önüne oyuncaklar değişik şeyler koyuyorum sıkılınca kucağıma gelmek istiyo bende kucağımda mutfak balkonuna çıkarıyorum bi kucağımda tutuyorum diğer elimle yedirmeye çalışıyorum kayrada kombinin kapağını açıp kapıyo düğmeleri çeviriyo oyalanırken kaşığı sokuyorum ağzına bu arada kombi şimdiye kadar bozulmadı :))
kızlar vara doğum günü yorgunluğu halen sırtımda her yerim ağrıyo seneye sadece kendi aramızda pasta kesmeye karar verdik
gülercim biliyorsun elifde çok iştahsız gerçekten abartmıyorum bir günde yediği bir kase felan oluyor çoğu zaman ben bir ara kesmeyi istedim yusuf bey izin vermedi anne sütü gerekli gelişimi sağladığı sürece bütün besinlerden üstün dedi ne zaman kilosunu beğenmem o zmana keserim dedi elif çok uynamıyor emmek için yani 3 kere kesin kalkıyor ama gülfem gibi değil memeyi ağzına alınca direk emip uyuyor uyanmıyor o konuda elif pek üzmedi beni
sen kesmeyi düşünüyormusun
ben kesmeyi istiyorum deyince sen istersen yapabilecek bir şeyim yok ama ben bunu istemiyorum dedi bana(((
allahım şu çocuklara iştah verrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?