2009 Nisan Anneleri

kızlar vara doğum günü yorgunluğu halen sırtımda her yerim ağrıyo seneye sadece kendi aramızda pasta kesmeye karar verdik

elifde öyle sadece istediği zaman yiyor istemesin ne verirsen ver ne yaparsan yap yemiyor öğretmişitim ben ona elif doydu alkışlayalım diye şimdiir daha istemediğinde direk alkışlıyor ve kalkıyor bir daha yediremiyorum ((((

gülercim biliyorsun elifde çok iştahsız gerçekten abartmıyorum bir günde yediği bir kase felan oluyor çoğu zaman ben bir ara kesmeyi istedim yusuf bey izin vermedi anne sütü gerekli gelişimi sağladığı sürece bütün besinlerden üstün dedi ne zaman kilosunu beğenmem o zmana keserim dedi elif çok uynamıyor emmek için yani 3 kere kesin kalkıyor ama gülfem gibi değil memeyi ağzına alınca direk emip uyuyor uyanmıyor o konuda elif pek üzmedi beni

canım zorlamıyorum bende ama bir kaç kaşık ta olsa yedirmek için şekilden şekile giriyorum.
eğer sonu ağlamak zırlamak olucaksa kaldırıyorum tabağı

canım egenin bitmek bilmeyen iştahsızlığı yüzünden yatırdım ben ama son 2 aydır oturmaya alıştıramıyorum.
şimdide kendimi suçluyorum

kombi mi:))

yeliz bunlar çok akıllı ya alkış hı:)))
ege de bazen karşıma gelip sevimli yapıyor kendini sonra iki eliyle by by:)))
sanrıım ilgi çekmeye çalışıyor..

kızlar vara doğum günü yorgunluğu halen sırtımda her yerim ağrıyo seneye sadece kendi aramızda pasta kesmeye karar verdik

ben de zaten anlayana kadar kendi aramızda kutlıcam.bu 1 yaşa özel.

sen kesmeyi düşünüyormusun

sanrım bizim kilomuz düşük olduğu için de önerdi.bilmiyorum ki yeliz.aslında kendi sağlık problemlerimden dolayı kesmek zorundayım ama bu aralar gülfem iyce emmeye düştü.üstten 4 dişi birden geliyomuş.sanırım ondan.şimdi hem diş sıkıntısı hem memeden kesmek çocuğu çok üzeriim gibime geliyo.çok kararsızım.

ben kesmeyi istiyorum deyince sen istersen yapabilecek bir şeyim yok ama ben bunu istemiyorum dedi bana (((
allahım şu çocuklara iştah verrr

ahhhhhhh iştahsızlık ahhhh zerem biberoncu olduğu için hiç yemese bile uyurken tıkıyorum
ama zeynep kabus gibi bişey benim için zeynebi yedirmek akşam eve geliyorum saat yedi bucuk oluyo benim elim ayağım oynamaya başlıyo yine yemicek ne yapsam nasıl versem nasıl kandırsam diye kase bi benim elimde bi babanın 2 gündür kandırdığımız bi yöntem söyleyim belki işinize yarar genelde bizimki bi gün bi numraya kandıysa ertesi gün hayatta yutmaz suratımıza bakıp kafasını sağa sola sallamaya başlayınca benim kalp ritmimde aşağı yukarı oynuyo neyse iki gündür araplar gibi elimizle yediriyoruz bi kase dolusu yiyo üç parmağımı kaşık gibi yapıp daldırıyorum kaseye ordanda zeynep hanımın ağzına belki sizinkilerede yarar

ben yine de o dört dişin çıkmasını beklicem.ondan sonra sanırım keserrim yavaş yavaş

kızlar kaynanama ve onun annesine gıcık oluyorum desem aslında kaynanam iyidir ama kayra konusunda o kadar çok şey söylüoki gereksiz artık çocuk yürüyo istiyoki hep halının üstünde dursun azcık yere gittiğinde aman aman aman getir onu üşütür hasta olur zatüre olur:) yaa bu çocuk robotmu halının sınırlarına çıkmasın valla ben evde serbest bırakıyorum allaha şükür bişey olmuyo bide isityoki her saat başı yesin anne diyorum sen yiyebilirmisin her saat başı bu çocuk nasıl yesişn yok durup durup şimdi ne yicek bu çocuk ıyyy illet oluyorum yaa bugun oraya gidicem allah sabır versin

ay bu veletler bizi 1 senede yamulttu ya.
kızlar ben de kahvaltısını mama sandalyesinin tepsisine döküyorum.ordan kendi alarak yiyo azıcık azıcık.ben verdiğimde yemiyo.çok büyüdü ya kendisi yicekmiş zillli

sorma yeliz hatta adamın yüzüne baktım ciddi misiniz siz diye gülerek sordum. o da o değişik şivesiyle bi evet dedi ki sorma.:roflol:

selamlar bende geldim.....eceme yine çok geçmiş olsun bence son ateş yükselmeleri bunlar doğumgününde iyi olucak...sende evi temizleme tuğba zaten batacak....çok yorulursan tahammülsüz olursun kendimden biliyorum:)) kendimi parçalamadım doğumgünü için süpürüp sildim yalnızca...bana gelen tüle halıya bakacaksa hiç gelmesin daha iyi...doğumgününe hasta insan gelmesin yeter ecem için..
ben idilde ilk kaşıklarda zorlanmıyorum zaten yediği meyve ise sınırı yok meyvede çok şükür çok seviyor ama kahvaltıyı zor yiyor bu sıralar...benim pembe saatim var o ilgisini çekiyor çok onunla yediriyorum...bide kırmızı pabuçlarının cırtlarıyla.....yusufun doğumgünü kutlu olsun şimdiden yarın ama giremezsem kutlayayım ....
bu arada idil ağaç diyor....ne güzel bir kelime söylüyor :))

ben kesmeyi istiyorum deyince sen istersen yapabilecek bir şeyim yok ama ben bunu istemiyorum dedi bana (((
allahım şu çocuklara iştah verrr

aminnnnn.

bizde iştahsızılardanız.
daha doğrusu kerem de elif gibi.canı isterse bi güzel yiyo.
3 ayda 300grcık almış.
ben 1,5 yasına kadar emzirmek istiyorum.
ama böylede bişey yemiyo.
hoş bıraktırmaya kalksam nasıl olcak onuda bilmiyorum.
bizim doktorumuz bana bıraktı.sen bilirsin istersen kesebilirsin demişti.

çilek yedi ilk defa.bayıldı.alıyo eline çileği.hepsini tıkıyo ağzına.çiğneyip yiyo.sularını akıta akıta.
yemeklerinide böyle iştahlı yeseler keşke.

burcu valla hiç sinir olma o dediklerini benim annem de yapıyo.o kadar da söylerim konuşurum ama o yine de kendi bildiğini yapar.

maşallah idile. he bi de temadan ağaç dikme sertifikası almıştınız ya ben de istiyorum.ne yapmam gerekiyo.ben de ağaç delisiyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…