2009 Nisan Anneleri

kızlar bıldırın yumurtası veriyo musunuz?ben gün aşırı vermeye çalışıyorum.

günaydın yeni girebildim geçmişe göz attım hep iştahsızlık offf bıktırdılar bizi. benim kız da ben meseal eve geliyorum ya 6 gibi yatana kadar bişi yemiyor. uyuyunca biberonla bişiler yediriyorum artık. gündüz nasıl bilmiyorum.
bu arada üst dişimizin ucu göründü. ohh vampirlikten kurtuluyoruz

ha haaaaaaaaaa gülercim bilrim o şivesini birde bebeği severkinki halleri gıdı derken gada gada demesi :)))))))))))))))))))

maşallah idile...

burcu haklısın vallasinir bozucu bi durum.
benim kayınvaldem allahtan öyle değil.
karışmaz hiç.

benim görümcemin doktoru memeden kesmesi için şunu söylemişti: o ağlayacak meme isteyecek ama sen o tepinsede vermeyeceksin demişti.

ben vermiyorum bıldırcın yumurtası.

benim annemde geçengün aldı biraz bişeyler..
E-bebekte baktım ne kadar pahalı..

nedenmi .. çünkü herşeyi çok kafana takıyosun..
Biraz rahat ol.. Bırak herşey olacağına varır..

yok yaa bence emzir biraz daha.. Nasılsa alıştın sen böyle yaşamaya..
Baran kalkıyo valla.. Ama uyanmadan emip yenieden yatıyor..
Sadece olan bana olyor o kadar.

bizmkide dün ilk kez çilek verdim eline. Suratını eksitiyor hemen..
Annem diyor önlük tak. Valla dedim şimdi hiç keyfini bozaman..
Kirlensin.. Zaten ev kuyafetleri lekeli olsun ne yapım.
Yesin o yeterki..

kızlar 23 nisanda neler yapıyorsunuz özel tatil planı yapan var mı ben kafayı yedim de napsam diye çalışınca ufacık tatilde bile çok seviniyorsun

çoğu şeyi bende ellerimle yediriyorum şenay.
niye bilmiyorum ama kaşıkla istemediği şeyleri elimle verdiğimde yiyo.

ayyy bi konuşsalarda anlasak dertlerini.
hep tahminler üzerine yapıyoruz yorumu.
onların aklında neler geçiyo acaba.

herkes bana azalt çok emziriyosun diyor ne yapsam bilemiyorum ama şöyle elif kahvaltıdan sonra emip uyuyor ve uyandığında emziriyorum 2 saat sonra yemeğini veriyorum eğer emzirmeyip ara öğün versem yemiyor yada yedirmem için çok uğraşmam gerekiyor onuda kendimide sıkmak istemiyorum hu kadar ara öğünü boş geçmesin diye emziriyorum acaba emzirmesimmi sadece uykuya dalarkenmi emzirsem
emziren anneler siz nasıl yapıyorsunuz öğününü yemedimi emziriyormusunuzzz

bizimde çilek maceramız iki gün önce oldu ama her meyveyi sevdiği gibi onu da yedi. ama hiç et yemiyor benim kız nasıl adanalı bilmem. suyuna çorba falan bazen içiyor.

Cenabı Hakkın yeryüzününe yağdırdığı yağmur oranının 10 yıllık aralıklarda arttığı tahmin ediliyor, bu sene (2010) dünyanın periyodik olarak en çok yağmur yağdırılan yıllarından biri olacağı tahmin ediliyor, bu nedenle yediğiniz kayısı, şeftali, kiraz, vişne, karpuz, kavun, erik vb. meyvelerin çekirdeklerini lütfen çöpe atmayın, hele çöp poşetlerine ASLA hapsetmeyin. Mümkünse herhangi bir yerde toprağın 10-15 cm altına gömün. Üzerine de bir bardak su dökün.

Gömme imkanınız yoksa bi poşette bu çekirdekleri biriktirip yanınıza alın ( yada arabanıza koyun ) arsa, tarla, toprak yol kenarı, yamaç gibi toprağı gördüğünüz alanlara bu çekirdeklerinizi savurun, korkmayın bu çevre kirliliği değildir aksine çevre için yeni hayattır. Cenabı Hakkın toprağa verdiği hususiyyet ve kabiliyetle, çekirdeklere yüklediği özelliklerin bir araya gelmesine sizlerde vesile olun. ( Böylece fiili dua ‘yıda yapmış olursunuz, “ Ya Fettah Allah” diyerek dikilmesi ile de kavli - söz ile - dua yapılmış olur ).

Yapacağınız en kötü hareket çekirdekleri poşetlere hapsetmektir ! Bunu yapmayın ve yaptırmayın.

Yapılan çalışmalarda doğaya başıboş atılan yada dikilen bu çekirdeklerin en az yarısının yeşerip ağaç veya bitki olduğu tahmin edilmektedir.
En büyük israflardan birisi meyve çekirdeklerinin çöpe atılması, ülkemiz adına küçümsenemeyecek büyük bir servet...
Daha yeşil bir ülke için, daha temiz hava için, toprak kaymasını önlemek ve yeni nesillerimize yeşil bir dünya bırakmak için hep birlikte elimizden geldiğince meyve çekirdeği gömelim, savuralım, fırlatalım…

Bu uygulama TEMA tarafından başlatıldı ve bilinçli toplum olarak bizlerin desteklerini bekliyor, bizlere Cenabı Hak tarafından hediye ve emanet olarak verilen doğaya yardımcı olamak ve korumak , gelecekte etrafımızı saracak beton ve gökdelenlerden alamayacağımız oksijeni karşılamak için bile bu çekirdekler vasıtasıyla çıkacak ağaçlara ihtiyacımız olacaktır.

arkadaşım memesine acı sos sürmüsştü.
çoçuk şimdi ben baranı emzirince görünce... Acı acı diyor..

Bende hiç bıldrcın yumurtası vermedim..

kızlar 23 nisanda neler yapıyorsunuz özel tatil planı yapan var mı ben kafayı yedim de napsam diye çalışınca ufacık tatilde bile çok seviniyorsun
valla ben doğum günü hazırlığı yapacağım.
24-25 doğum günümüz var...

valla benim kurtarıcım meme...

aysun bide hangi saatlerde yiyolar diye sormuştu galiba hemen cevaplıyım canım
9.00 kahvaltı
12.00 meyve
3.00 çorba
5.00 yoğurt
akşam 7de yemeklerden çok az yada çorba
yatmadan çook az muhallebi bazen hiç yemiyo
aralarda ööle kek kuryemiş falan ama doyumluk değil tabiki

Kızlar ben yemeĞe gıdıyorum.
MenÜmÜz hoŞ deĞıl ama mecbur yıyecez artıkın..

Çorba - makarna - balık - salata

ben şu gece muhallebisine hiç alışamadım..
Bana zor geliyor valla.

Dayıyom memeyi
zaten tüm gün içemiyor,, bari gece bol bol içsin kuzucum.

keremde hiç et yemiyo.
neyseki demiri iyi çıktı.ilaç kullanmadığımız halde.

meme benimde kurtarıcım valla.keremim kahvaltıda yediği şeyler domates,salatalık,portakal suyu.bide ekmek.
sonra emiyo uyuyo.
uyanınca emzirmeden çorba yediriyorum.şehriye,mercimek bi de tarhana çorbasını yiyor sadece.
yoğurdunuda çorbadan sonra veriyorum.
arada meyvelerini veriyorum.
havuç veriyorum bazen hem seviyo hemde iyi oyalanıyo onu yerken.
akşam çorba vereyi diyorum ama öğlenki kadar güzel içmiyo.
makarna pilav azıcık yiyo.
et yemiyo.
balık canı isterse yiyor.
çok yazdım galiba :))

bizim menü
tarhana çorba
makarna
tavuk nugget
salata

bize gel şirvan beğendiysen
makarna ve salata aynı ama :))

ha haaaaaaaaaa gülercim bilrim o şivesini birde bebeği severkinki halleri gıdı derken gada gada demesi :)))))))))))))))))))

ah şirvan ah sorma.herşeyi kafaya takarım bi de büyütür de büyütürüm.azıcık rahat olsam herşey çok daha kolay olacak ama işte hayatı kendime zehir ediyorum.

ben yedirdikten sonra emziriyorum bir de uyumadan önce.sonra gece sabaha kadar göğsümde zaten.delikafaduldenkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…