bizim menü
tarhana çorba
makarna
tavuk nugget
salata
bize gel şirvan beğendiysen
makarna ve salata aynı ama :))
aysun ela 7 aylıkken çok güzel mama sandalyesinde yerdi hiç karıştırmadan..ama şimdi öyle olması mümkün değil tabi bence doğalda deil :) oturarak yiyo ama benim kucağımda ve benim ağzıma çok dikkatli bakıyo çünkü bende onunla yiyorum sadece ona hiç yedirmiyorum ben yersem hemen hevesleniyo ama tadını beğenmezse yemiyo tabi..benim en büyük taktiğim masada ekmekleri mıncıklamasına izin vermek her yer batıyo ama hem benim verdiğimi hemde ekmekleri yiyo o zaman..ve çorba dışında herşeyi elle yediriyorum kaşıkla sevmiyo ve kaşığı tututo heryer batıyo zaten..kızlar daha öncede yazmıştım.
ege mama sandalyesinde yemek istemiyor ama pütürlülerden tıkanacağı için oturarak yemesi gerekiyor.
eline birşeyler veriyorum oyalansın diye ama kaşığı görünce elleri hep kaşığa vurma derdinde.
reklam açsamda faydası yok!!
bu aralar sadece azcık kaşık maması yiyiyor.
sabah kaşık mamasının içine yumurta koyup vereyim dedim,mama sandalyesinde baş edemedim.
yatırdım ama bu kezde ara ara tıkandı
şaşırdım kaldım!!!!!!!
iştahsız bebek olunca yatırıp verdim genelde ve bir türlü oturarak yedirmeye alıştıramıyorum.
ama kendi eline birşey verirsem,çubuk kraker,bisküvi,ekmek vs ozaman oturarak yiyiyor.
sizin bebekler hiç tepki vermeden oturarak yiyiyor mu?
yada nasıl oyalıyorsunuz?
allah sabır versin gerçektenkızlar kaynanama ve onun annesine gıcık oluyorum desem aslında kaynanam iyidir ama kayra konusunda o kadar çok şey söylüoki gereksiz artık çocuk yürüyo istiyoki hep halının üstünde dursun azcık yere gittiğinde aman aman aman getir onu üşütür hasta olur zatüre olur:) yaa bu çocuk robotmu halının sınırlarına çıkmasın valla ben evde serbest bırakıyorum allaha şükür bişey olmuyo bide isityoki her saat başı yesin anne diyorum sen yiyebilirmisin her saat başı bu çocuk nasıl yesişn yok durup durup şimdi ne yicek bu çocuk ıyyy illet oluyorum yaa bugun oraya gidicem allah sabır versin
ela da biberona aynı şeyi yapıyo ben sadece uyurken veriyorum..herkes bana azalt çok emziriyosun diyor ne yapsam bilemiyorum ama şöyle elif kahvaltıdan sonra emip uyuyor ve uyandığında emziriyorum 2 saat sonra yemeğini veriyorum eğer emzirmeyip ara öğün versem yemiyor yada yedirmem için çok uğraşmam gerekiyor onuda kendimide sıkmak istemiyorum hu kadar ara öğünü boş geçmesin diye emziriyorum acaba emzirmesimmi sadece uykuya dalarkenmi emzirsem
emziren anneler siz nasıl yapıyorsunuz öğününü yemedimi emziriyormusunuzzz
evet aynen öyle yorgunluk çocuğun hastalığı kendinin hastalığı insan sinirlenmeyeceği şeylere bile sinirleniyorselamlar bende geldim.....eceme yine çok geçmiş olsun bence son ateş yükselmeleri bunlar doğumgününde iyi olucak...sende evi temizleme tuğba zaten batacak....çok yorulursan tahammülsüz olursun kendimden biliyorum:)) kendimi parçalamadım doğumgünü için süpürüp sildim yalnızca...bana gelen tüle halıya bakacaksa hiç gelmesin daha iyi...doğumgününe hasta insan gelmesin yeter ecem için..
ben idilde ilk kaşıklarda zorlanmıyorum zaten yediği meyve ise sınırı yok meyvede çok şükür çok seviyor ama kahvaltıyı zor yiyor bu sıralar...benim pembe saatim var o ilgisini çekiyor çok onunla yediriyorum...bide kırmızı pabuçlarının cırtlarıyla.....yusufun doğumgünü kutlu olsun şimdiden yarın ama giremezsem kutlayayım ....
bu arada idil ağaç diyor....ne güzel bir kelime söylüyor :))
burdayımmm ama çok halsizim dün anneme geldim keremle ilgilenşylar ssaolsunlar kermde azcık öksürük kaldı ped..şurubunu kestimbi kça gündür sessiz burasi di mi?kerem nasıl oldu acaba?sultan da giremiyo.çiçek zaten yok.esen gülşen banu iş yoğunluğundan giremiyo
emel ayşe nagihan da bi var bi yoklar.
elif okulda giremiyo
deniz işten giremiyo
tuğba kıbrıs olayı yüzünden giremiyo.
şenay cumalrı uğrayabiliyo.
işte müge şirvan ben eyşan burcu tuğba buralardayız genelde
unuttuuklarım da var tabii
müge senin anneyle benim anne teknolojiye pek düşkün maşallah yaa:)bu yaştan sonraben anneme geçiyorum bilgisayarına bişey omuş
msn den bana yazıyo çabuk gel diye hihihii
hangisi şirvancım bir sürü pasta çıktıhttp://www.bakterim.net/fotograf-ve...ari-resimleri-dugun-pastasi-yas-pastalar.html
sultan sen böyle bir pasta yaptırsana....
geçmiş olsun tatlım çok yıprandın gerçekten ama sana kaç kere dedim bırak şu temizliğigünaydın kızlar
sorma şirvan al bendende o kadar ecem dün gece 9 da uyudu sonra 12 de bir uyandı sabah 5 e kadar ağlayarak uyumadı ateşide yükseldi birde ben nasıl grip oldum halim yok gündüz temizlk gece ecem uykusuzluğu kafayı oynatmak üzereyim sabah eşim giderken çok şükür halimize diyor bende dedim artık polyanacılık oynayacak gücüm kalmadı günlerdir çok sinirlerim yıprandı ecemin hastalığı geçmek bilmıyor ben hasta oldum pazar günü doğum günü offf yani .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?