2009 Nisan Anneleri

gülercim gelince okursun canım...tema vakfına üyel oluyorsun internet sitesinden sonra bağış yapıyorsun hepsi bu sertifika geliyor zaten sana....süsleride emiönünden k.kahveci m.efendi sokağından al derim...gerçi ben doğumda ve diş buğdayında burdan almıştım ama artık evimin arka sokağında böyle bir yer var:)) eminöne gideceğim yol parası kadar ancak kar ederim diye düşünüp ordan aldım herşeyi doğumgünü için...

merhaba kızlar
umarım herkes çok iyidir
bizim hediyemiz şimdi geldi.
gülşen teyzesine ve umut'a çok teşekkür ediyoruz.
gömleğimizede küçüçük kravatımızada bayıldık.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, kokteyl, denizela, dozkan

TANITMA KENDıNı TAMAM..
ÖYLECE OKU VE KAYBOLL

aysun ela 7 aylıkken çok güzel mama sandalyesinde yerdi hiç karıştırmadan..ama şimdi öyle olması mümkün değil tabi bence doğalda deil :) oturarak yiyo ama benim kucağımda ve benim ağzıma çok dikkatli bakıyo çünkü bende onunla yiyorum sadece ona hiç yedirmiyorum ben yersem hemen hevesleniyo ama tadını beğenmezse yemiyo tabi..benim en büyük taktiğim masada ekmekleri mıncıklamasına izin vermek her yer batıyo ama hem benim verdiğimi hemde ekmekleri yiyo o zaman..ve çorba dışında herşeyi elle yediriyorum kaşıkla sevmiyo ve kaşığı tututo heryer batıyo zaten..
allah sabır versin gerçekten
ela da biberona aynı şeyi yapıyo ben sadece uyurken veriyorum..

bir hastalıklı insandan daha selamlar...

evet aynen öyle yorgunluk çocuğun hastalığı kendinin hastalığı insan sinirlenmeyeceği şeylere bile sinirleniyor
maşallah idil e..

burdayımmm ama çok halsizim dün anneme geldim keremle ilgilenşylar ssaolsunlar kermde azcık öksürük kaldı ped..şurubunu kestim

bu seferde ben hastayım ona geçmesinde amn amann

bende ecemin doğum günüüne gidip gitmemekte kararsızım
hastayım çünkü

ben anneme geçiyorum bilgisayarına bişey omuş
msn den bana yazıyo çabuk gel diye hihihii
müge senin anneyle benim anne teknolojiye pek düşkün maşallah yaa:)bu yaştan sonra
hangisi şirvancım bir sürü pasta çıktı

geçmiş olsun tatlım çok yıprandın gerçekten ama sana kaç kere dedim bırak şu temizliği

Son düzenleme:
keremin çorbasını yedireyim
daha sonrada annem beni terletecek umarım ii gelir
yediğim içtiğim bişeyden tat alamıyorum yaa

biz aşımızı olduk geldik.
kerem çilek yiyiyo bende yemek yicem.

geçmiş olsun sultan.

Hasta olan herkese geçmiş olsun, bugün evdeyim ev taşınma telaşı var bizde de bir koli anca yaptım, yemek yaptım alp Demiri uyuttum bir bakayım dedim...

bitek ben varım hehe:)

geçmiş olsun kızlar..
nazarmı değdi sizlere yahu.

benim baba da rahatsız üşütmüş yatıyor bende
aradım azönce hepberaber uyuyorlarmış.
evde sevgili olmayınca gidesim yok eve ya..spora gitcem sonra çarşıya.

bende akşamları sırf kızım var diye eve koşa koşa dönüyorum o olmasa eve gidesim hiç olmayacak

geçen gün iş arkadaşı diyor ki keşke ikizim olsa da bi kere de kurtulsam ay dedim öle deme çok zor dedim ikiz annesi olmak benim bi arkadaşım var(şenay) ondan biliyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…