2009 Nisan Anneleri

canım sen ne iş yapıyordun..

aynen bizimkide öyle. ama benim başka şansım yok. burda en iyi doktor o . ya ona götürcem ya devlet hastensine . orda o kada sıra beklemektense ayhan beyi tercih ediyozz

annemlerin binasının dış cephe kaplaması yapılıyordu.
bugün ordan ufak bir parça strofor aldım.
sağolsun bizim depodaki çoçuklar
bakın bu hale getirdi..
şimdi bunu süslemesi kaldı.. nasıl yapım sizce

bu arada e-bebekte incecik köpükten yapmışlar. 39.90 tl di..
ohh bu para cebime kaldı...

Eklentiler

• $1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 22

uyanık. aferin sana. bence üzerine baranın doğum zamanında çekilmiş resmiyle, son halindeki resimlerini yapıştır. kafasına bi balon takabilirisn. sonra uğur böceği faln yapıştır. kelebek diycem. genelde kızlar da kullanılır kelebek. rengarenk süsle. boshayallersmile

sultan bacım dün temizlik yapıcam dedin .. ondan sonra gözükmedin..
ayyy rola çok mu yoruldun bacımmm

resim fikri güzellll

varmı başka fikirler..

resim fikri güzellll

varmı başka fikirler..

bende sizleri sevıyorummmmm

güzel dileklerin içinde teşekkürler amin diyelim:):):)

şemşamerrr gecmiş olsun

şirvan güle güle kullanın dogum günündee..... süslerii

bende dün akşam 7de bi başladım mutfagı temızleyeme daa bitmedi akşama anca biter dolapların içindeki hesey yıkandı danteller yıkandı ütülencek

dolaplardan bitmek üzere
sebzelik buzdolabı bitti....
ama bende bitiyorum ellerim parcalanıcak az kaldı.....

aman ne pismişim ben beeee...

sadece mutfak bir koca gün.......

size iyi sohbetler...

ege uyanınca kalıyor ama eltıye verıcem bitirine kadar bakıcak....

daha ufak yaldızlı 1 çıkartmaları yapabilirsin...büyük 1 içinde küçük 1 ler gibi....yada evde mesela maydanoz suyu çilek suyu elde edip yoğurtla karıştır yani bir nevi parmak boya elde et ve baranın ellerini içine batırıp bu kartona bastır....ayaklarda olabilir sonra saklarsın....1 yaş ellerim diyede yaz:))

onune bi araba koy arasina iyiki dogdun yazisi koy birin uzerinede yukardan asagi kocaman baran yaz sanki araba onu cekiyomus gibi olsun hani tickerlerde varya onun gibi BENIM FIKRIMDE BU ACIZANE

üstteki fikirle bu hafta sonu idile oyun oynatma niyetindeyimde ordan aklıma geldi....yoksa uçmuş demeyin:))

ŞıRVAN süslerin gayet güzel. Güle güle kullanın.
Ben de sana sormuştum ama Ankara da bir yer var bu günlare özel süsleme yapan.ınternetten buldum. Onlara yaptırmayacağız ama her şeyi ordan hazır alacağız.Bekliyorum akşama getirecek babası artık yavaştan süslemeye başlıycaz.

Kız gulsen senın fıkır yanında benımkı cooooooooooooooooooook sonuk kaldı anacım ama senın dedıgını bır yas albumu gıbı yapsa daha hos olmazmı mesela on kapaga ellerını arka kapaga ayaklarını ıcınede dogum gunu foteları olur bırde ıcıne anne babanın dusuncelerını ıceren ıkı sayfa barana yazılmıs mektup

valla ben fikri verdim betül gerisine karışmam:)) nasıl arzu ederse öle yapacak bizde göreceğiz 26 nisanda

anacım sen pis sen şayet bizim evleri düşünemiyorum bile...

onune bi araba koy arasina iyiki dogdun yazisi koy birin uzerinede yukardan asagi kocaman baran yaz sanki araba onu cekiyomus gibi olsun hani tickerlerde varya onun gibi BENIM FIKRIMDE BU ACIZANE

valla ben fikri verdim betül gerisine karışmam:)) nasıl arzu ederse öle yapacak bizde göreceğiz 26 nisanda
kızlar sizde ayrı bir cevhersiniz..
ben kırk yıl düşünsem maydonoz- çilek le şekil yapacağım aklıma gelmezdi...

gülşen seni ayrıca tebrik ediyorum..
idlle oyun hee..
bacım nerden öğreniyon bunları..
hayal gücünmü çok kuvvetli yoksa..

ellerinin şeklini şablon olarak çıkarmak hep aklımdaydı şirvan ama çok küçükler daha boyayla yapsam olmaz gıda boyası desen onlarda sonuçta kimyevi...biraz büyük olsalar ağızlarına götürmezler ama şimdi herşeyi ağızlarına alıyorlar ama sebze-meyve suyuyla &yoğurt olsa yeselerde sorun olmaz...muhtemelen idil bu oyundan bişey anlamıcak ama ben yapıcam:))

bende yimekten geldim. şirket merkeze yakın olunca sabah nişantaşı yapmıştım şimdi de astoriaya gittim yemek için. hava atim biraz şirvana

hadi 1 için bir fikir de benden kırtasiyelerde falan minik minik nazar boncuğu yapıştırmaları oluyor onlardan al yapıştır 1 in üzerine en basit yolu ben buldum

bende yimekten geldim. şirket merkeze yakın olunca sabah nişantaşı yapmıştım şimdi de astoriaya gittim yemek için. hava atim biraz şirvana
at anacım att. bakalım ben bu dağ başında.. hiçbir yere gidemeyen biri olaraktan..

hadi 1 için bir fikir de benden kırtasiyelerde falan minik minik nazar boncuğu yapıştırmaları oluyor onlardan al yapıştır 1 in üzerine en basit yolu ben buldum

o fikir bende de vardı..
hatta mavi boncukları sıralayıp bir ipe.. 1 numaranın ayaklarına dolamak geçiyodu..

bende basitçiyim anlayacağın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…