aynen valla. bende internetteyim sürekli. öğretmenler arkamdan neler diyolar kimbilir.
o zaman sen şanlılardanısn. maşallah nazar değmesin.
bu aralar nazar işine çok takılıyom. olumsuz bişey olsa hemen nazar değdi galiba diyom. aslında hiç inanmazdım bu tür şeylere ama nedense son zamnlarda iyice paranoyak oldum.
valla doğru söylüyorsun .. şanş işi ..
bizimkide bişey demez.. rutin kontrollerini yapar..
öyle yemek listesi falan da hiç vermedi..
onu yiyecek bunu yiyecek der geçiştiriir..
her gittiğimde yarım saat beklerim kuzu gibi. tabii sonra söylenirim..
ama genede gitmeye devam ederim. kendimi sorumlu hissediyorum . götürmem gerektiğini düşünüyorum.
ama allahtan bundan sonra her ay gidilmeyecek..
canım sen ne iş yapıyordun..
annemlerin binasının dış cephe kaplaması yapılıyordu.
bugün ordan ufak bir parça strofor aldım.
sağolsun bizim depodaki çoçuklar
bakın bu hale getirdi..
şimdi bunu süslemesi kaldı.. nasıl yapım sizce
bu arada e-bebekte incecik köpükten yapmışlar. 39.90 tl di..
ohh bu para cebime kaldı...
uyanık. aferin sana. bence üzerine baranın doğum zamanında çekilmiş resmiyle, son halindeki resimlerini yapıştır. kafasına bi balon takabilirisn. sonra uğur böceği faln yapıştır. kelebek diycem. genelde kızlar da kullanılır kelebek. rengarenk süsle. boshayallersmile
kızlar bizim amma çenemiz düşükmüş..
tabii muhtarın çenesi düşük olunca mahalleli ne yapsın...
2439 sayfadayız..
mayıslar.. 975 ..
gerçi onların yazıları çok uzun..
nefes almadan yazıyorlar..
buluşmada da söylemişti bir arkadaş.. siz çok koyu sohbet ediyosunuz diye...
evet biz birbirimizi seviyoruz...
bu arada ben günaydın demeyi unutmuşum
pardon yaaa..
günaydın canlar... günaydın
gününüz aydın olsun .. neşeniz bol olsun..
bebişleriniz hep güler güzlü olsun..
kocalarınız hep sizi sevsin...
aileniz hep mutlu olsun. .
anne babalarınız sağlıklı olsun...
yetermiii :))))
resim fikri güzellll
varmı başka fikirler..
onune bi araba koy arasina iyiki dogdun yazisi koy birin uzerinede yukardan asagi kocaman baran yaz sanki araba onu cekiyomus gibi olsun hani tickerlerde varya onun gibi BENIM FIKRIMDE BU ACIZANEannemlerin binasının dış cephe kaplaması yapılıyordu.
bugün ordan ufak bir parça strofor aldım.
sağolsun bizim depodaki çoçuklar
bakın bu hale getirdi..
şimdi bunu süslemesi kaldı.. nasıl yapım sizce
bu arada e-bebekte incecik köpükten yapmışlar. 39.90 tl di..
ohh bu para cebime kaldı...
anacım sen pis sen şayet bizim evleri düşünemiyorum bile...bende sizleri sevıyorummmmm
güzel dileklerin içinde teşekkürler amin diyelim:):):)
şemşamerrr gecmiş olsun
şirvan güle güle kullanın dogum günündee..... süslerii
bende dün akşam 7de bi başladım mutfagı temızleyeme daa bitmedi akşama anca biter dolapların içindeki hesey yıkandı danteller yıkandı ütülencek
dolaplardan bitmek üzere
sebzelik buzdolabı bitti....
ama bende bitiyorum ellerim parcalanıcak az kaldı.....
aman ne pismişim ben beeee...
sadece mutfak bir koca gün.......
size iyi sohbetler...
ege uyanınca kalıyor ama eltıye verıcem bitirine kadar bakıcak....
daha ufak yaldızlı 1 çıkartmaları yapabilirsin...büyük 1 içinde küçük 1 ler gibi....yada evde mesela maydanoz suyu çilek suyu elde edip yoğurtla karıştır yani bir nevi parmak boya elde et ve baranın ellerini içine batırıp bu kartona bastır....ayaklarda olabilir sonra saklarsın....1 yaş ellerim diyede yaz:))
onune bi araba koy arasina iyiki dogdun yazisi koy birin uzerinede yukardan asagi kocaman baran yaz sanki araba onu cekiyomus gibi olsun hani tickerlerde varya onun gibi BENIM FIKRIMDE BU ACIZANE
Kız gulsen senın fıkır yanında benımkı cooooooooooooooooooook sonuk kaldı anacım ama senın dedıgını bır yas albumu gıbı yapsa daha hos olmazmı mesela on kapaga ellerını arka kapaga ayaklarını ıcınede dogum gunu foteları olur bırde ıcıne anne babanın dusuncelerını ıceren ıkı sayfa barana yazılmıs mektup
kızlar sizde ayrı bir cevhersiniz..valla ben fikri verdim betül gerisine karışmam:)) nasıl arzu ederse öle yapacak bizde göreceğiz 26 nisanda
at anacım att. bakalım ben bu dağ başında.. hiçbir yere gidemeyen biri olaraktan..bende yimekten geldim. şirket merkeze yakın olunca sabah nişantaşı yapmıştım şimdi de astoriaya gittim yemek için. hava atim biraz şirvana
hadi 1 için bir fikir de benden kırtasiyelerde falan minik minik nazar boncuğu yapıştırmaları oluyor onlardan al yapıştır 1 in üzerine en basit yolu ben buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?