işte resimler ..
sağlık ocağını aradım şimdi..
1 yaşında hangi aşıları vuruyorsunuz diye..
kabakulak - kızamık - kızamıkçık - pnömokok -dedi..
dedim su çiçeği
2 yaşından sonra isterseniz yapılıyor dedi. özel açışmıy.. devlet karşılamıyormuş..
biz dışardan alıp getiriyormusuz onlar vuruyormuş..
ben şimdiye kadar aşıları sağlık ocağında vurduttum bu sefer hastaneye mi gitsem acaba?
sen elinden geleni yapıyorsun o zaman aysun gerisi egeye kalmış:)) meyvayı nasıl hazırlıyorsunuz kızlar tek çeşit mi veriyorsunuz
ben resimlerde baranı da buldum duruyu da kocaman aferin bana. hepsine maşallah...
ben su çiçeği büyük ihtimalle vurdurmam onu da geçiriversin bi zahmet
kargom geldi..
masa örtüsüne bayıldım...
parti paketinden aldıklarım....evde de annemim eminönünden aldığı süsler var.. yeter...
gülşen bize yaptığım yemeklerden veriyorum zaten.
ama daha kaşığı gördüğü gibi eliyle vurma derdinde.
bir ara elimle yemek vermeyi denedim oda olumsuz.
sanırım egenin yapısı bu ve çevremde gördüğüm kadarıyla bebekken iştahsızsa çocukluğuda iştahsız oluyor.
ben nasıl dayanırım bilinmez...
aaa niye öyle diyosun..
sabahki yazıyı okumadın herhalde..
çıkartıyorlarde daha etkisi az oluyomuş..
hem su çiçeği çok kaşınan bir hastalık.. kaşıdığın zaman da iz -leke yapan bişey..
mesela benim eşimiin alnında 2 tane delik gibi yara var.. onlar su çiçeğinden kalmaymış..
selin yaaa .. bir dr. bulamadın. heee.
gülşah sanada lafım...
aynı yerdeyiz hepimiz ayrı dr. götürüyoruz..
hiç birimizde doğru dürüst memnun değiliz..
yoksa memnunmusunuz...
içimden hiç çalışmak gelmiyor..
valla tüm gün internete takılıyorum
toplasan 2 saat iş yapıyorumdur..
bu sıralar işler de durgun zaten...
ben doktorumuzdan çok memnunum...bazen yemekten gelipte bizi kapıda bekler görünce bile idili kucağına alıp odasına gider annesi sen toparla eşyalarınızı der ve içeri gittiğimdede idili gıdısından öpüyor buluyorum:))
doktor işi tamemen şans işi. götrüsen bi türlü götürmesen iki türlü. bizim doktor pek konuşmaz. soruncada o nasıl soru der g.bi bakar. bende çok sık götürmüyom. zaten hemen hemen ayda bir hastalanıyo. o zman gidiyoz.bu sefer uzun sürmüş 2 ay olmuş.
ben doktorumuzdan çok memnunum...bazen yemekten gelipte bizi kapıda bekler görünce bile idili kucağına alıp odasına gider annesi sen toparla eşyalarınızı der ve içeri gittiğimdede idili gıdısından öpüyor buluyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?