2009 Nisan Anneleri

valla haklısın canım uzuluyosun ama yıpratma kendınıde bu kadar selene ben yumurt sarısını domatesle karışırıp ıcınede z peynır koyup yedırıyorum bı ene ıstersen peynırle yumurta sarısını pısır ıcıne domates rendele bırazd ekmek ıcı

işte resimler ..

ben resimlerde baranı da buldum duruyu da kocaman aferin bana. hepsine maşallah...

ben su çiçeği büyük ihtimalle vurdurmam onu da geçiriversin bi zahmet

sen elinden geleni yapıyorsun o zaman aysun gerisi egeye kalmış:)) meyvayı nasıl hazırlıyorsunuz kızlar tek çeşit mi veriyorsunuz

kargom geldi..
masa örtüsüne bayıldım...

parti paketinden aldıklarım....evde de annemim eminönünden aldığı süsler var.. yeter...

Eklentiler

• $PARTİ.webp
    3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
opuyorumnanaktan
sen elinden geleni yapıyorsun o zaman aysun gerisi egeye kalmış:)) meyvayı nasıl hazırlıyorsunuz kızlar tek çeşit mi veriyorsunuz

ben meyve veremiyorum .. yemiyor malesef..

yada ben fazla üstüne düşmüyorum..

eline - salatalık - havuç - elma armut veriyorum bazen...

bende elıne verıyorum meyvesını ama encok elma muz rmut salatalık yıyo selen çileğe ve seftalıye alerjısı var

ben resimlerde baranı da buldum duruyu da kocaman aferin bana. hepsine maşallah...

ben su çiçeği büyük ihtimalle vurdurmam onu da geçiriversin bi zahmet

aaa niye öyle diyosun..
sabahki yazıyı okumadın herhalde..
çıkartıyorlarde daha etkisi az oluyomuş..
hem su çiçeği çok kaşınan bir hastalık.. kaşıdığın zaman da iz -leke yapan bişey..
mesela benim eşimiin alnında 2 tane delik gibi yara var.. onlar su çiçeğinden kalmaymış..

kargom geldi..
masa örtüsüne bayıldım...

parti paketinden aldıklarım....evde de annemim eminönünden aldığı süsler var.. yeter...

canım çok güzeller güle güle kullan

sabahki yazıyı okumadım daha doğru diyorsun bi araştırırım bakalım şu su çiçeğini. benim görümce ne dicek ona göre yaptırırım yada yaptırmam

aysun egenin eline kaşık verince ne yapıyor..

önce kaşığı sevdirsek şu yaramaza...

doktorumuzu aradım..

ben aşılarımı sağlık ocağında oluyorum . bu kontrolde kan sayımı kesin olacakmı diye sordum...
oda evet dedi..

o zaman aşılarımıda hastanede olum. çünkü sabah sağlık ocağında aşı olunca dr. kontrolüne 4-5 gibi götürdüğümde aşıdan dolayı huysuz oluyordu..
kan alınacaksa hiç durmaya bilir dedim.
adam siz bilirsiniz dedi..
ne gıcık oldum yaa...

zaten adama ulaşmak için yarım saat bekledim. telefonda. görüşme yapıyor..
offf niye bizim güzel bir dr. yok....bu adama verdiğim paraya yazıkda...

selin yaaa .. bir dr. bulamadın. heee.

gülşah sanada lafım...

aynı yerdeyiz hepimiz ayrı dr. götürüyoruz..

hiç birimizde doğru dürüst memnun değiliz..
yoksa memnunmusunuz...

aynen benim eşiminde aynı alnında kalmış bende yaptırıcam

valla bende memnun değilim benim ikinci drum şimdi gene ilke götürücem ama o da aynı sanırım çocuk drları çocuklardan bıkmış severek mesleklerini yapmıyorlar...

bende meyvesini muz portakal yada elma portakal hazırlıyorum.
azcık yedi meyvesini.
yazınızı okuyunca elma vermek geldi aklıma.
1 dilim verdim kemiriyor :))

selin yaaa .. bir dr. bulamadın. heee.

gülşah sanada lafım...

aynı yerdeyiz hepimiz ayrı dr. götürüyoruz..

hiç birimizde doğru dürüst memnun değiliz..
yoksa memnunmusunuz...

doktor işi tamemen şans işi. götrüsen bi türlü götürmesen iki türlü. bizim doktor pek konuşmaz. soruncada o nasıl soru der g.bi bakar. bende çok sık götürmüyom. zaten hemen hemen ayda bir hastalanıyo. o zman gidiyoz.bu sefer uzun sürmüş 2 ay olmuş.

içimden hiç çalışmak gelmiyor..
valla tüm gün internete takılıyorum
toplasan 2 saat iş yapıyorumdur..
bu sıralar işler de durgun zaten...

ben doktorumuzdan çok memnunum...bazen yemekten gelipte bizi kapıda bekler görünce bile idili kucağına alıp odasına gider annesi sen toparla eşyalarınızı der ve içeri gittiğimdede idili gıdısından öpüyor buluyorum:))

içimden hiç çalışmak gelmiyor..
valla tüm gün internete takılıyorum
toplasan 2 saat iş yapıyorumdur..
bu sıralar işler de durgun zaten...

aynen valla. bende internetteyim sürekli. öğretmenler arkamdan neler diyolar kimbilir.

o zaman sen şanlılardanısn. maşallah nazar değmesin.

bu aralar nazar işine çok takılıyom. olumsuz bişey olsa hemen nazar değdi galiba diyom. aslında hiç inanmazdım bu tür şeylere ama nedense son zamnlarda iyice paranoyak oldum.

valla doğru söylüyorsun .. şanş işi ..
bizimkide bişey demez.. rutin kontrollerini yapar..
öyle yemek listesi falan da hiç vermedi..
onu yiyecek bunu yiyecek der geçiştiriir..

her gittiğimde yarım saat beklerim kuzu gibi. tabii sonra söylenirim..

ama genede gitmeye devam ederim. kendimi sorumlu hissediyorum . götürmem gerektiğini düşünüyorum.
ama allahtan bundan sonra her ay gidilmeyecek..

maşallahhh ne güzel..
karşı taraf ta uzak gelir dr. için bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…