günaydın kızlar. çok kötü bir hafta sonu geçirdik. önce sueda , sonra eşim. şimdi ben. hastalıktan kırıldık. eşim pazar akşamı sabahlara kadar ateşler içinde yandı. sürekli sayıkladı. aksi gibi bende hastaydım. neyse o atlattı sabah ben ağırlaştım. boğazlarım kapandı. bel ağrısı, sızlama, ateş. ilaçlarla falan biraz toparlandım. bugün geldim işe. aslında gelecek durumda değildim ama raporu bir günlük almıştım geçer iyi olurum diye.
sueda da dış çıkartıyo. azımıdır nedir bilmem. sizin anlattığınızın hepsi onda da var. yemek yemiyo. akşam eşimi çıldırttı.kaydirigubbakcemile3 o bir yandan oğlan bir yandan bi taraftan da bana hizmet ediyo. adam kafayı yiyecekti ama iyi dayandı.
günaydın kızlar. çok kötü bir hafta sonu geçirdik. önce sueda , sonra eşim. şimdi ben. hastalıktan kırıldık. eşim pazar akşamı sabahlara kadar ateşler içinde yandı. sürekli sayıkladı. aksi gibi bende hastaydım. neyse o atlattı sabah ben ağırlaştım. boğazlarım kapandı. bel ağrısı, sızlama, ateş. ilaçlarla falan biraz toparlandım. bugün geldim işe. aslında gelecek durumda değildim ama raporu bir günlük almıştım geçer iyi olurum diye.
sueda da dış çıkartıyo. azımıdır nedir bilmem. sizin anlattığınızın hepsi onda da var. yemek yemiyo. akşam eşimi çıldırttı.kaydirigubbakcemile3 o bir yandan oğlan bir yandan bi taraftan da bana hizmet ediyo. adam kafayı yiyecekti ama iyi dayandı.
biz ne zaman rahatlıcaz acaba??Ben de oğluma aşırı zor yediriyorum ama bin bir oyunla güçlükle de olsa en azından yedi diye rahatlıyoyırum. Allah kolaylık ve bolca sabır versin çünkü sürekli öyle yemeyince insan tırlatıyor resmen.
Bugün öğlen tavuk kaynanıp mini mini dğorayıp ezeceğim. Çünkü benim miniş çiğnemeyi iyi yaptığı halde başka türlü verirsem atıyor. Yanında yoğurt. Akşama da fırında sebzeli köfte. Bugun et ağırlıklı oldu dün de sebzeydi öyle rastgeldi işte.
Sakıncası yoksa kaç kilo olduğunu sorabilir miyim. Bu arada Enes burdaki en zayıflardan heralde 10 aylıkken 8500 falandı Cumartesi öğreneceğim bakalım ne kadar aldığını ....
reklamda da gördüm bu şurubu ama ben artık inanmıyorum iştah açtığına.canım 12.ayda yapılyor kızamık kızamıkçık kabakulak biz yaptırdık birdahaki ay su çiçeği
önemli değil şirvancım hepimiz bilgilerimizi paylaşalımkş doğruyu bulalaım dimi ama ben yaptırmaya karar verdim çok ağır bir hastalıkmış
aysuncum nutrigen duydum dün üzüm çekirdeğiymiş ecemde bu ara hiçbirşey yemıyor eczacı söyledi ama doktora sormadan almadım onu kullandınmı çok faydalı dedı eczacı bana
allah sabır versin aysunCum ya bizimkide hiç yoğurt yemiyor bir kaşık sabah mamasına katıyoruz şimdilerde peyniride sevmiyor sabahları bulamaç yapıyorum öyle yiyor çok güzel çiğnemesine karşın ağzından çıkarıyor ama yemek yiyor yemekte sorun pek yaşamıyoruz....
geçmiş olsun canım..
Keşke bugünde istirahat etseydin..
Yada kötüyüm de izin al git...
sağol canımgeçmiş olsun cnm acil şifalar
teşekkür ederim canım.geçmiş olsun hepinize bol şifalar
herşey harika olmuş valla diş buğdayını böyle yaptıysa ben doğum gününü düşünemıyorum ben hiç duymamistım diş buğdayı sonra arkadaşlar anlattı ama bilseydim yapardım hatıra sonuçta
biz ne zaman rahatlıcaz acaba??
ne güzel karnının tok olduğunu bilmek,tüm gün aç duruyor ege
ege 8600dü ayın 5inde
22 nisanda (1 yaşında)kilo kontrolü yapılması için dr.eşimi aramış.
ne gerek var nasılsa kilo almıcak dedim ama dr.takibini bozmamak adına gidicez yinede.
reklamda da gördüm bu şurubu ama ben artık inanmıyorum iştah açtığına.
arı sütünü 2 gün kullandık sonra antibiyotik ateş düşürücü derken veremedik şurubu.
yarın başlıcam ama dediğim gibi inancım kalmadı
bebeklerin sevebileceği herşeyi denedim ve benim oğlumdan kaynaklanıyor bu(
dün eşimi aradığımda iş arkadaşı yanındaymış.
çocuğun bebeğinde kurt varmış ve geç anlamışlar.
kurt yüzünden iştahsızmış ama tedaviden sonra iştahı açılmış
belirtiler egede yok .birsürü testte yapıldı şükür birşey yok .ama iştahsızlığın nedeni ne?
nutrigeni kullanıp memnun kalırsan ne olur yaz belki ben haksız çıkarım...
ben bir ara gaza gelip ezmeden yemekleri veriyordum.küçük parçalara bölüp tabi.
dün denedim ağzına zorla versemde çıkarttı hemen,çorbaya ekmek doğradım yine çıkarttı.
eşime bu sabah diyorum ki hiçbirşey yemeye yemeye çiğneyip yutmayı öğrenemicek
eline ekmek,çubuk kraker vs verdiğimde azda olsa yiyiyor.
biz birşey yerken elimle küçük parça halinde veriyorum zorla ağzına, çiğneyip yutuyor.
ama yemeklerini yemiyor((
ben imrenerek bakıyorum arkadaşımın bebeğine.
eşim,dr.umuz kıyaslama diyor ama insan görünce özeniyor işte.
annesi 1 kase yemek aıp oturtuyor önüne önlüksüz hatta kızcağız bitiriyor yemeğini.
ben reklam açıp yatırıp hadi annem ye annem.........
nerde hata yaptımmafoldumbenmafoldumben
kızlar sevdiği bişeyi bulsanız .. mesela barana çorba yada bizim yemeklerden ver yiyor..onlar istisna canım. bizim kızda iştahsız acaba bendemi bi beceriksizlik var benmi bakamıyom diye düşünüyom zaman zaman . ama herkezde aynı problem olduğuna göre ben normalim yada hepimiz beceriksizkaydirigubbakcemile3
gördüm baranı maşallahı var ama diğerleride iri gibi geldi gözüme...belkide bu sayfanın oğlu diye hemen seçiliyor aralarında...diş buğdayınıda güzel yapmış...bizde diş buğdayıda 6 ay kınasıda yapılır bende çalışmasam daha çok özen gösterirdim ama elimden geldiği kadar hazırlanmaya çalışmıştım...anı işte tuğbanın dediği gibi....aysun hata yapmış değilsin çocuğunun huyu bu....nasıl ki uyumayan var huysuz var egede iştahsızlar kervanından...yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?