2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım..
keşke bugünde istirahat etseydin..
yada kötüyüm de izin al git...

geçmiş olsun cnm acil şifalar

Geçmiş olsun Hepinize bol şifalar

biz ne zaman rahatlıcaz acaba??
ne güzel karnının tok olduğunu bilmek,tüm gün aç duruyor ege
ege 8600dü ayın 5inde
22 nisanda (1 yaşında)kilo kontrolü yapılması için dr.eşimi aramış.
ne gerek var nasılsa kilo almıcak dedim ama dr.takibini bozmamak adına gidicez yinede.

reklamda da gördüm bu şurubu ama ben artık inanmıyorum iştah açtığına.
arı sütünü 2 gün kullandık sonra antibiyotik ateş düşürücü derken veremedik şurubu.
yarın başlıcam ama dediğim gibi inancım kalmadı
bebeklerin sevebileceği herşeyi denedim ve benim oğlumdan kaynaklanıyor bu(
dün eşimi aradığımda iş arkadaşı yanındaymış.
çocuğun bebeğinde kurt varmış ve geç anlamışlar.
kurt yüzünden iştahsızmış ama tedaviden sonra iştahı açılmış
belirtiler egede yok .birsürü testte yapıldı şükür birşey yok .ama iştahsızlığın nedeni ne?
nutrigeni kullanıp memnun kalırsan ne olur yaz belki ben haksız çıkarım...

ben bir ara gaza gelip ezmeden yemekleri veriyordum.küçük parçalara bölüp tabi.
dün denedim ağzına zorla versemde çıkarttı hemen,çorbaya ekmek doğradım yine çıkarttı.
eşime bu sabah diyorum ki hiçbirşey yemeye yemeye çiğneyip yutmayı öğrenemicek
eline ekmek,çubuk kraker vs verdiğimde azda olsa yiyiyor.
biz birşey yerken elimle küçük parça halinde veriyorum zorla ağzına, çiğneyip yutuyor.
ama yemeklerini yemiyor((

ben imrenerek bakıyorum arkadaşımın bebeğine.
eşim,dr.umuz kıyaslama diyor ama insan görünce özeniyor işte.
annesi 1 kase yemek aıp oturtuyor önüne önlüksüz hatta kızcağız bitiriyor yemeğini.
ben reklam açıp yatırıp hadi annem ye annem.........
nerde hata yaptımmafoldumbenmafoldumben

tamam aysuncum doktoru arayıp sorucam ıyı derse baslıycam faydasını görürsem hemen yazarım sanada inşallah faydasını görürüz

onlar istisna canım. bizim kızda iştahsız acaba bendemi bi beceriksizlik var benmi bakamıyom diye düşünüyom zaman zaman . ama herkezde aynı problem olduğuna göre ben normalim yada hepimiz beceriksizkaydirigubbakcemile3

gördüm baranı maşallahı var ama diğerleride iri gibi geldi gözüme...belkide bu sayfanın oğlu diye hemen seçiliyor aralarında...diş buğdayınıda güzel yapmış...bizde diş buğdayıda 6 ay kınasıda yapılır bende çalışmasam daha çok özen gösterirdim ama elimden geldiği kadar hazırlanmaya çalışmıştım...anı işte tuğbanın dediği gibi....aysun hata yapmış değilsin çocuğunun huyu bu....nasıl ki uyumayan var huysuz var egede iştahsızlar kervanından...yıpratma kendini

sağlık ocağını aradım şimdi..
1 yaşında hangi aşıları vuruyorsunuz diye..
kabakulak - kızamık - kızamıkçık - pnömokok -dedi..

dedim su çiçeği
2 yaşından sonra isterseniz yapılıyor dedi. özel açışmıy.. devlet karşılamıyormuş..
biz dışardan alıp getiriyormusuz onlar vuruyormuş..

ben şimdiye kadar aşıları sağlık ocağında vurduttum bu sefer hastaneye mi gitsem acaba?

kızlar sevdiği bişeyi bulsanız .. mesela barana çorba yada bizim yemeklerden ver yiyor..
ama muhallebi, yada hazır mamalardan yap kesinlikle yemiyor..
annem dün ben geç gelirim diye.. sütün içine bebe biskivi, pekmez falan koymş yedirim demiş... yok.. üst baş batmış sadece...
ben geldim..
sofrada ezogelin çorba vardı.. onu verdim yedi.. hemde acılı...
diyorumki sevdiği bir şeyi bulsanız...

ama bazende çoçuk yemiyorsa yemiyor..
yiğenim mesela ağzına bişey koymuyor..
dominosun mağnetini alıyor.. telefon aç o gelsin diyro..
pizza yiyecekmiş sıpa..

mayıs topiği ama .. büyük bir çoğunluğu nisanda doğum yapmış..

inş.işe yarar tuğba...
gülşencim şaşırdım artık,bıktım artık çare bulamıyorum ya en kolayı kendimi suçlamak oluyor sanırım.
birde düşünüyorum kışın tamam evdeyiz genelde havalardan dolayı.
yazın daha farklı geçicek ve her gittiğim yerde ege aç diye düşünmek istemiyorum.
azcıkta olsa yesin ki rahat etsin şu içim.

şirvan ben bu konuda elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum.
bizim yemeklerden denedim,değişik tarifler..... ay neler yaptım neler bizimki aç olup büyümek istiyor!!!
bu arada bende mayıs annesiydim topiğin başlarında benim yazılarımda vardır ama nisanda sezeryanla doğum yapıcağım için buraya gelmiştim:)))

aysuncum bencede bak onlar bizim her halimizi hissediyorlar mesela ben eceme sinirleneyim 3 kaşık yiyeceği varsada onu yemıyor benimle inatlaşıyor gerçi ecem şu ara iştahsız onuda dişlerine ve hastalığına bağlıyorum iyi düşün ii olsun bu şekilde kendini yıpratıyorsun bende senin gibi başlarda ağlıyordum bağarıyordum ama sonuç yine aynı şu anda ısrarcı değilim yerse yiyor yemezse ıkı saat sonra yiyor olan sana olur cnm benim neticesinde açlıktan kimse ölmemiş böyle düşün ii olsun

hı bu arada doktoru aradım nutrigeni iyi dedi ama vitamının ıyı geldığını anca 20.gunde anlarsın hemen etki göstermez dedi bilgin olsun

yazın belki dışarlarda daha iyi yiyecek aysun böyle düşün...sizin yediklerinizdende yemiyor mu peki....bende idile ne kaşık maması nede muhallebi vermiyorum sevmiyor çünkü....

ısrar etmemeye çalışıyorum canım farkındayım çünkü inatlaştığının.
yemezse daha sonra başka birşey deniyorum onuda yemezse eline birşey veriyorum.
ama elindekiyle doymayacağını bildiğim için üzülüyorum.
kullanmaya başlıcak mısın şurubu?
ben yarın arı sütüne devam edeyim belki 20 gün sonra faydası olur bizede:)))
ege uyandı meyvesini hazırlayayım şansım varsa yer!!!

gunaydınlar
tuğbacım ve datlu cadı gecmıs olsun
egede heme n ıyıleşır ınşallah aysuncum kıloya takma bu kakadar sen yanlış yapmıyosun ege nın huyu bu benım arkadasımında oğlu var adı ege ıkı yasında ve sadece 10 kılo almıyo kılo oda ustune dusmuyo artık napsın benım selende aynı resmen boykot edıyodu yemek yemeyıbu ara sutun ıcıne bıskuvı koyuyorum bı onu yıyo ama onuda sulu bıberondan ıcıyo
dıs buğdayı çok guzelmış çok hos olmus allah damatlığını göstersın

gülşen bize yaptığım yemeklerden veriyorum zaten.
ama daha kaşığı gördüğü gibi eliyle vurma derdinde.
bir ara elimle yemek vermeyi denedim oda olumsuz.
sanırım egenin yapısı bu ve çevremde gördüğüm kadarıyla bebekken iştahsızsa çocukluğuda iştahsız oluyor.
ben nasıl dayanırım bilinmez...

sağol seher
keşke düzenli yesede kilo almasa...
ama daha öncede yazdım alması gereken vitamin proteini almıyor bu şekilde.
yumurta,süt yada süt ürünü ne kadar önemli gelişimi için.
na zamandır bunları yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…