Borçtan açılmışken,benim rüyalarım hep çıkar.
Geçen de bir rüya görmüştüm,teyzem beni arıyor,bir ilaç getirmemi söylüyor,neden nolduu,diyorum,__Dayın istiyor ,çok hasta,diyor.
Sabah anneme anlattım.Sonra o akşam o dayımlara gitmiştik,dayım beni kenara çekti ve benden borç istedi.
Şirvan işin bu kadar rahatken,bırakma bence,otura otura çalışıyorsun baksana,tabi bize de öyle geliyor olabilir.
öyle tabiii..ee şirvan adam işini garantiye almak istiyor hayırlısı cnm hakkında..
canım bişey söyliyim mi bu devirde borçsuz bişey olmuyor..vermeyi pek sevmez. alamayacağını düşünür hep. oda öyle biri işte. borçtan da çok korkar.
benim çıkma vaktim gelid herkezi öpüyom. yarın görüşmek üzere byyy.
haberiniz varmı bilmiyorum deniz face foto koymuş harbi zayıflamış kız koşuuuuuun
ay ne kötü ya kardeş bu ablamla asla küs duramam bi derdim oldumu hemen onu araraım yinede allah göstermesin büyük konuşmamak lazım
ama bencede kardeşin eşine anlatmadan keşke sana açsaydı durumu
hakikaten aa bugün çenemiz düştü:))
üf biz hala aşı olmadık acaba sabahtan mı götürsem yoksa erken çıkıp mı götürsem aşıdan sonra yanında kalsam ama 4 gibi uyuyor çoğunlukla uykuyu alamayınca daha felaket oluyor yasemin
yok kız deniz o fotografları koyalı baya oldu diye hatırlıorum ben hatta burayada koydu
hee bu arada doğum günü fotoları nerde deniz eklıycem dedın ama göremedık
günlerdir hastaydım doya doya yazmayı özlemişim valla
geçmiş olsun bilge kızında çok tatl maşallahgünaydın kızlar. çok kötü bir hafta sonu geçirdik. önce sueda , sonra eşim. şimdi ben. hastalıktan kırıldık. eşim pazar akşamı sabahlara kadar ateşler içinde yandı. sürekli sayıkladı. aksi gibi bende hastaydım. neyse o atlattı sabah ben ağırlaştım. boğazlarım kapandı. bel ağrısı, sızlama, ateş. ilaçlarla falan biraz toparlandım. bugün geldim işe. aslında gelecek durumda değildim ama raporu bir günlük almıştım geçer iyi olurum diye.
sueda da dış çıkartıyo. azımıdır nedir bilmem. sizin anlattığınızın hepsi onda da var. yemek yemiyo. akşam eşimi çıldırttı.kaydirigubbakcemile3 o bir yandan oğlan bir yandan bi taraftan da bana hizmet ediyo. adam kafayı yiyecekti ama iyi dayandı.
ben hipp in meyve pürelerinden stokladım mesela kayısı şeftali erik püresi açıyorum 1 kavanoz yanına da bir muzsen elinden geleni yapıyorsun o zaman aysun gerisi egeye kalmış:)) meyvayı nasıl hazırlıyorsunuz kızlar tek çeşit mi veriyorsunuz
oooooo süper fikir:))haaa haaa hatta kendi kendime plan bile kurdum ..
siz iki aile c.tesi gününden gelirsiniz.
gezer dolanırz akşamı bizde kalırız.. akşam eşim terasda nargilede yapar sizin kocişlere...
pazar sabahı güzel bir kahvaltı yapar bursaya geri dönersiniz.
sonra düşündüm de.. benim ev geniş ama yatacak yerim yok . anca 2 kişi yatabilir ...:)))
ama battaniye - yorganlarla yer yatağı yapabiiliriz..
bitmedi ya bitermi sabahtan beri yeni oturdum vallahihoşgeldin sultişim bittimi temizliğin
yok cnm ya daha yen açtm pc yi..yaaaa deniz anasına bak bişeyde demiyor..
akşam bakarım artık..
kzı sultan sende buraya girmiyosun . face demi takılıyosun..
bzde seni temizlik yapıyor sanıyorsuz...
ben girdim face yeni bi resim göremedim onları burayada eklemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?