2009 Nisan Anneleri

merhaba herkese umarım herkes çok iidir benim moralim çook bozuk eşimle kavgalıyız hatta dün ilkez ayrı yataklarda yattık ve barışmayada hiç niyetim yok .çok kırgınım.annemler ablamlar teyzemler doğum gününde geldiklerinde eşim hoş geldin dememiş annem de bana kırıldıklarını söylediler bende haklı olduklarını söyledim ve eşime söyledim oda sanki ben hatalıymışım gibi bana kızdı ve bişey varsa yüzüme söylesinler neden sana söylüyolar dedi.ben kimseye demedim falan diye üste çıkmaya çalıştı bende evine düşmanında gelse hoşgeldin demek zorundasın ki benimle evli olduğun sürece benim aileme saygı göstermek zorundasın dedim ben nasıl senin ailene gösteriyoam sen de göstereceksin dedim.dün annemlerdeydik ennemlere gelmek istemedi aşağdan arabayla alıp gidicekmiş beni bende gelmiyorum dedim.yukarı çıktı annem ve babam konuştular yani nasihat verir gibi gelirken ellerini öptü ve özür diledi ama benle konuşmuyo ve bende onunla kusura bakmayın başınızı ağrıttım

sende ıyıkı varsın melekim valla bugun çenemiz düştü :)))

burcu girer girmez senin yazını okudum.
ailenle eşinin arasında dargınlık olucak kadar bir olay mı geçti?
hiçbirşey yokken eşin tavır aldıysa ayıp etmiş tabi...
benim hep savunduğum bir söz vardır;kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda......
her ailede olan sorunlar bunlar ama eşime hep derim,ailemiz önemli bizim için ama biz birbirimiz için daha önemliyiz.

kırgınlk yokken mi hoşgeldiniz bile demedi öyleyse çok ayıp etmiş
ve şu an hatasının farknda ama yediremiyoo

evet arkadaşlar kırgınlık falan yok ortada hiç bbi sorun da yok tek sorun eşimde bu aralar zaten aramızdaki ilişkide pek ii değil çok sık tartışıyoruz

sende ıyıkı varsın melekim valla bugun çenemiz düştü :)))
muckssssssssssssssssssssssshihoyyythihoyyyt

ayıp etmiş ..

zeynom hasta ateşivar isal ve kusuyo kak tahlili temiz çıktı ama yavrum çok kötü
gecmiş olsun...........kıyamam zeynoyaaaaaa

egeyi yıkayacagım sonra gelırım gecenin ilerleyen saatlerınde

Burcu sana kızıp ailene tavır yapmış,ama ayıp etmiş evet.Çiftler arasında ne olursa olsun,3.şahıslara yansıtılmamalı diye düşünüyorum.

Melek ne güzel anlatmışsın,evin önünde kilim serip kısır muhabbeti,yazlar sizin orada ne güzel geçer.
Sizin eviniz de,Kavak Yellerindeki Aslı nın annesigilin evi gibi mi?Bahçeli falan..

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, KK Pro Üyetugbiş123+

BurcuCum haklısın keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa bizde de çok sık oluyor bizde artık o çizgiyi geçtik herşeyin hayırlısı ne diyeyim....

o tarz elifcim ama izim bahcenın önü hemen yol öle kapalı bi bace degılgelen gecen görünüyorrr

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, aliye83

bende merak ettim melek sizin evi ya bi gün foto çeksene otururken

evlenmeden önce ananemin kapsının önünde oturuyoduk müstakildi sokaktan asağı doğru merdivenleri vardı bahçeye inmek için orda otururduk çekirdek çitlerdik:)

canım ckılelimde daa öncede söylemiştim dijital fotograf makinem yok eltımde var bi gün cekılırsek eklerım

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, zeyno5, aliye83, bursasu+

size iyi geceler be yyatıcam uykum cok var yorgunumda byeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…