aaaaaaaa aşk olsun giderim baaaak
gözlerim kahverengi oldu çevresi yorgunluktan yaw yok mu bunun bir çaresi
aynen canım .. ya süper fikirler cıkmış......valla kızlar bundan sonra buraya sormadan asla süslemeler yapmıycam:)))maşallahınız var fikirler süper benimde hayal gücüm hiç kuvvetli değildir kırk yıl düşünsem aklıma gelmez..
hoşgeldin....geldim geldim hihihihii çok şükür sağol tuğbişciimmm
aynen ya sıfır motor saklambac oynuyoruzzz dur durak bilmıom kapının arkasına gecıyor yada sandelyesının ceeeeeeeee apıyoz kahkahayı görrraynen aysun bu sıpaların hareketleri hep aynı zaten
biri 1 hafta önce yapıyo diğeri ertesi gün
tek farkı bu
saklambaçta oynuyoruz dediğin gibi demr gülmekten kırılıyo
çok mutlu oluyo yaa
ben yoruluyorum o yorulmuyo nasıl bi enerji varsa
gerçi onlar sıfır motor :)))
maşallahhhhh kızımızzaaaaaa
Şirvan,şu anlık birşey olmadı ama,olsa da belli süre sonra gelirler soruşturma için,daha yeni ulaşmıştır gelen gelmeyen listesi illere .
İlaçları falan da aldım ya eczaneden,birşey çıkmaz.İşimi sağlama aldım bu kez.Boşuna da zarara girdim,gerçek olsun diye,dr en pahalı ilacı yazdı)
Sultan aklıma geldi,sen bisiklet soruyordun ya,benim bir arkadaşım kızına almış,Özdilek ten,belinden bağlanıyormuş o da,85-90 a mı ne almış,orada çok çeşitler var dedi,biz bakmadık daha da ,sen de soruyordun ya,aldırmadıysan annene bir bakın isterseniz.
aynen canım .. ya süper fikirler cıkmış......
hoşgeldin....
aynen ya sıfır motor saklambac oynuyoruzzz dur durak bilmıom kapının arkasına gecıyor yada sandelyesının ceeeeeeeee apıyoz kahkahayı görrr
kendi bisikletınden kendisi iniyorrrrr
pi.... nerde dıyoruz gösterıyorrr
nasıl kuzu bunlar bılmem canavarrrrrrr
maşallahhhhh kızımızzaaaaaa
batsın cnm ne kadar batacakki dediğin gibi bahar temizliği oldu bi manaylaSultan sana da kolay gelsin,bahar temizliği de çıktı aradan,temiz temiz ohhh mis gibi.Ama partide batacak malesef:-((
Annen partiden sonra da gelsin 1 gün,bitiverirsin işini.
eheheh bana dayak atacak daha anasının karnından çıkmadı:))yorgunluktanmı gerçekten...
yoksa dayaktan mı ...
pamuğa çay demine batırıp suyunu sıkıp gözlerine koysak ..
yada patates dilimleyip gözkapaklarına koysan
bir faydası olurmu acaba
yada beyaz far ala - boyan biraz.. kocişte onun için boyandığını zanneder...
aa iyi oldu söylediğin kalmışmıdır ki acaba bakmak lazm anneme aldırcağım 159 muydu 149 muydu neydiSultan aklıma geldi,sen bisiklet soruyordun ya,benim bir arkadaşım kızına almış,Özdilek ten,belinden bağlanıyormuş o da,85-90 a mı ne almış,orada çok çeşitler var dedi,biz bakmadık daha da ,sen de soruyordun ya,aldırmadıysan annene bir bakın isterseniz.
aydında olmıcaz şeker..
artık nereye götürürse bizi aşkımız:))
bi otel bulup sevişcez akşama kadar hehe:)
amin amin amin...........sende başını kaldırmadan durmadan çalış...
bulamadın zengin bir koca :)))
şaka bir yanada allah sizede en kısa zamanda güzel bir ev nasip eder..
geldimi kocişin bakım..
cuma mı geliyor yoksa
ben oynuyordum öncedenn....10 numara diye bir şans oyunu varmış bizim buraya çıkmış gene geçen seferde buarya çıkmış.hiç anlamamki ben oynasakta banada çıksa:)
bizde tam tersi...........yatmak sorun değil canım ya güler yüz tatlı dil bende beklerim bak en kısa zamanda bende öyleyim ya birgün biri gelmese illa biz giderz arkadaş çevremizde geniş saolsunlar hiç yanlız kalmayız ..
aynennnnn,valla benim baba yardım etmediği sürece biz bir b..k yiyemeyiz.
onunkiler anca hava atsınlar başka bi işe yaramazlar.neyse ya sinirlerimi bozmucam
geldim anaım bittim mutfak bıttı parladı resmennnnnsultannnn nerdesin bacımmm
aliyeee - çiçek - melek -- nerdesiniz kızlarr..
yaparlar canım yapalarrrrrrrrrrrrrrhıı aynen öle tuğbacımda
bazen pes ediyor insan ya.bak benim iş arkadaşım var.kayınpederi evini yazlığını arabasını aldı.
şimdi kendi kazandıklarını harcıcak yer bulamıyorlar desem.
inan hergün gözümün önünde internetten abu subuk alışveriş yapıyor
eehehhe tamam siz ordan ben burdannnnnnnnnnnnnaahh ne güzel desene bizim gibi..
yaaa hepimiz ayrı yerlerdeyiz.. keşke aynı yerlerde olsaydık... ne güzel olurdu..
kızlarrrr hadi hafta sonu planlarınızı bozun -- aydına gidiyrouz...
romantik bir hafta sonu geçireceğiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
fazla romantizmin doruklarına çıkmayın da düşersiniz mazallah.....
ohh be yürü deniz kim tutar seni............................aydında olmıcaz şeker..
artık nereye götürürse bizi aşkımız:))
bi otel bulup sevişcez akşama kadar hehe:)
eheheh koptum şirvoşşşaman boşver onları birazda görgüsüzlük (görmemişlik.....)vardır. bence..
mesela benim kayınpederimde var..
çiçek merdiven başında nöbet tutuyordur...
yuhh desemmmm nasıl yani senın set ona gıttı ne alakaa utanmadılarmı............geçen sene kaynım evlenirken bana düğünde taktıkları seti istediler.
bizde çıkardık verdik..
hala geri alacaklar...
nerdeyse bir sene oldu..
ahahahhahaha şirvan anam ne oluyor sana sende azmışsın belli....kaba yerimden olsun.. orası çok tatlıymış.. kociş öyle söylüyor...
oğlumda memişlerden ısırıyorr
ben zengin fala degılım evimdde yok tiplexx v.saman anacım sende çok geri kalmışsın ..
evindeki üst kat alt kat merdivenlerinin başında demek istedim..
bu arada gerçekten heee.
biz romantiizm konusunda çok geriyiz..
tam bir odunuz odun...
bizim topiğin hepsi zengin anacım .. maşallah.. normal evde oturan yokki..
biri denize nazır -- biri triplexmi villami nedir bilmem...
bizlerde kı...mızı yırtalım bişeyler yapacaz diye..
sendemi yoruldun.yetttiiim gariii
bittim gariii oh bee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldenhaberiniz varmı bilmiyorum deniz face foto koymuş harbi zayıflamış kız koşuuuuuun
aynen battıp cıkıyor sultan evvvvvvvvvvvvSultan sana da kolay gelsin,bahar temizliği de çıktı aradan,temiz temiz ohhh mis gibi.Ama partide batacak malesef:-((
Annen partiden sonra da gelsin 1 gün,bitiverirsin işini.
he izmire delü karı topige geldine hoşgeldin diyosun mügeye izmire mi geldi..
allah allah :dance:
maşallahhhhhhhhh kerremebenlerime elveda dedim geldimm.
o sırada keremin doktorunu gördük.
bi kilosuna bakalım dedi.
1 haftada 150 gr almış
çok iyi dedi
mutlu oldum valla.
5 güdür ygüzel yiyodu.
neyse ben de yemek yiyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?