2009 Nisan Anneleri

bayılıyorum sultanla tuğbaya ne güzel buldular birbirlerini kaynaştılar ne güzel destek oluyolar dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hanımda buldu ekürisini ben tek kaldım

Gunaydın kk nın en datlu topıgının en guzel sakınlerı
her ne kadar sakın bır yapımız olmasada hehehehehehe
kız banada bır ara tam tersı gıbı gelmıstı demek sız arada bır tarafa yogunlugu arttırıyonuz tugbıs

Sevrey canım benımde bı ornegım var evet ıkızlerde oluyo ama 3ve 12. Aylar araısnda kapanıyo benımde ıkız yıgenlerım var pıremature degıller ama dusuk kılolu dogdular bırınde vardı ve 5.ayında kapandı hıc problem olmadı senayında dedıgı gıbı cogusu gecıcı cok sukur bunların

slm...
egeyi uyuttum geldim:)
burun akıntısı bitti derken boğazlara geçmiş,öksürük var şimdide

bu arada yanlış hatırlamıyorsam şenay bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun canım.

günaydın yorgınluktan ölmek üzereyim sabah 7 den beri ütüydü temzilikti bittimmm
akşama eşimin arkadaşları geliyor biz dahil 10-12 kişi oluyoruz ve yemekliiii sağolsun görümcem gelicek yemekleri yapmaya yardıma kendisi çok güzel yemek yaparda:)
geçmişe bakamadımmmm

slm...

hoş geldin canım. dün sen antibiyotik uyku yaparmı demiştin. farkettim ki yapıyor. suedaya 2 gündür kullanıyoz. aynız senin oğlanın ki gizi burun akıntısı bitti. öksürük kaldı. nasıl uyku görsen. akşam 4 de yatmış 6.30 a kadar uyudu. gezmeye çıktık ordada uykusu gelmiş gibi mızılıyo. gözler gidiyo. sabahta 7.30 da kalktı. 8.30 da emerken uyudu kaldı. iyimidir kötümüdür anlamadım valla.

dün elifi dışarı çıkarıcam giydiriyorum dedim nereye gidiyosun sen elif atta atta dedi hep ben diyordum öğrenmiş :)))))))))))))

bayılıyorum sultanla tuğbaya ne güzel buldular birbirlerini kaynaştılar ne güzel destek oluyolar dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hanımda buldu ekürisini ben tek kaldım

saol şenaycım evet valla iyi bir dert ortağı olduk maşallah bize..
valla oda gelıo bende gidiıorum cnm sıra yok aramızda kim müsaitse:))

slm...

off hastalıklar bitsin artık çok geçmiş olsun kızlar acil şifalar

selam kızlarrr..

bi türlü yazamıyorum ya

bi iş çıkıyooo.

bi geçmişe bakayım.
okumayınca bi eksik hissediyorum :))
bazen okuyamıyorum ama

şimdi dış kapıya gidiyor atta atta diyor :)

sueda da öğrenmiş onu. atta atta deyip duruyo.
ben hiç kullanmmam oysa o kelimeyi. bakıcısından öğrendi sanırım.

ben kaçar kızlar. büyük buluşmaya. kaliteli zaman geçirmeye. byeee

sizede geçmiş olsun canım
bence uyku yapıyor egenin uyku sayısı gündüz 2 ye çıktı:))

atta mı hehe:) ne şeker diyorlardır:))
bende bugün farkettim ege kafasını çevirip bana çığlık atıp tekrar önüne dönüyor.
eşime buda nesi dedim eşimde biz kafamızı ona çevirip cee ee diyoruz onu yapıyor dedi:))

hasta bebişlere geçmiş olsun....
hemencicik iyileşssinler...

valla şirvan bi ara buluşma olacaktı ama olmadı galiba.
buluşurum tabiki
ama bi türlü denk gelmiyoruz.

bilgecim yanlış anlamam canım ya.
yarın bandajlar açılınca fotosunu çeker yollarım da nereye yollıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…