evet şenaycım ona bakacaklar inş.masum üfürüktür yada seninkiler gibi 9.ayda kapanr.7 aylıklar daha
çok saol cnm hep senden bahsediyorum ona ben zaten...yüzde doksanından fazlası bir yaş civarı kapanıyomuş canım zaten ikizlerin en az birinde nerdeyse mutlaka rastlanıyomuş anneciği çok telaş etmesin
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırvan cok fenasın heeeeeeeeeeeeezeynep sen şenayla niye buluşmuyosun...
Kilosuna bakma az yiyor.... Opuyorumnanaktan
slm...
egeyi uyuttum geldim:)
burun akıntısı bitti derken boğazlara geçmiş,öksürük var şimdide
bu arada yanlış hatırlamıyorsam şenay bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun canım.
bayılıyorum sultanla tuğbaya ne güzel buldular birbirlerini kaynaştılar ne güzel destek oluyolar dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hanımda buldu ekürisini ben tek kaldım
Gunaydın kk nın en datlu topıgının en guzel sakınlerı
her ne kadar sakın bır yapımız olmasada hehehehehehe
kız banada bır ara tam tersı gıbı gelmıstı demek sız arada bır tarafa yogunlugu arttırıyonuz tugbıs
slm...
egeyi uyuttum geldim:)
burun akıntısı bitti derken boğazlara geçmiş,öksürük var şimdide
bu arada yanlış hatırlamıyorsam şenay bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun canım.
zeynep sen şenayla niye buluşmuyosun...
kilosuna bakma az yiyor.... opuyorumnanaktan
şimdi dış kapıya gidiyor atta atta diyor :)
hoş geldin canım. dün sen antibiyotik uyku yaparmı demiştin. farkettim ki yapıyor. suedaya 2 gündür kullanıyoz. aynız senin oğlanın ki gizi burun akıntısı bitti. öksürük kaldı. nasıl uyku görsen. akşam 4 de yatmış 6.30 a kadar uyudu. gezmeye çıktık ordada uykusu gelmiş gibi mızılıyo. gözler gidiyo. sabahta 7.30 da kalktı. 8.30 da emerken uyudu kaldı. iyimidir kötümüdür anlamadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?