Zeynebimize çok geçmiş olsun.Şenay bu aralar kız çocuklarına , kıyafetlerine taktım ay ne şeker şeyler var. Kızlarını benin için yüreğine bastıra bastıra öp lütfen....
İYİ Kİ DOĞDUN GÜLFEM.... Allah kızına huzurlu uykular bol iştah versin inşallah.....
Ey kadınlar bahar azgınlığı mıdır nedir....Ne oldu size..........hihihii........
Şemşamer kızına maşallah o saçsız da çok güzel maşallah
bide patates salatası yapsan. (bilge tutuurdu)oldu sultancım sağol eve bıle geldık şu ıkı haftada gecse rahatlıcam
kızlar ben doğum gunune menu larak sunları yapıcam
renklı börek , milföyden pizza ,kaplumbağa pğca ,kısır ,sarma ,rus salatası (eşim ıstedi),kokostar kurabıye ,elmalı kurabıye (eşim tuturdu ) ,pasta
valla akşam ustu olucak dıye bu kadar yaptım akşam yemeğiyle uğrasmayayaım dıye
valla sorma canım aslında ne ıstese yaparım ama bu ara b tuhaf özel ıstek yağdırıyo
valla sehercim ben çok yapmışım hepsi kaldı ama insanın gözü doymuyor işte şimdi olsa 3 çeşit yeter derdim yapmazdım kendimi harab ettiğimle kaldım
çok katılıyorum tuğbaya...ilk doğum günlerinden olduğumuz için uyaran olmadı ama ben herkese söylüyorum çok çeşit yapmayın..lezzetli 3 çeşit yeterde artar...bizimde çok kaldı ama ne desem yapacaksınız biliyorum onun için yapın:))
amin cnmdün spordan sonra arkadaşlarla bir kahve içelim dedik.
herkez dertli valla evliliğinden.
o kadar çokki boşanmalar.
allah kimsenin yuvasını bozmasın ya.
evet hava soguduazcık iş güç bakayım..
geleceğim.
havalarda soğudu gene ya.
dün nasıl üşüdüm.şimdide soğuk klimayı açtık.haftasonuda cumartesi yağmur varmış.şansa bak ya!!
eheheheh denizzz sana diyorrsalak değilimde ne yapım istediler.. bizimde en kötü yanımız hayır diyemeyişimiz işte..
bende seni seviyorum ,, dün biraz cık çenem düşmüştü.. bütün herşeyi atlatmışım.
canım çok geçmiş olsun ..
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
havayı ne yapcan akıllım.. açık havada mı sevişcen yoksadelikafadulden delikafadulden delikafadulden
her evde var demek bizdede olur arada.........canım seni çok iyi anlıyorum. aynılarını bende yaşadım ve bazende yaşıyorum.
arada kalmak zor..
ama keşke sen direk annemler böyle söylüyor demeseydin. ben hoşgeldin dediğini duymadım falan diye konuya girseydin..
baktın uzatıyor.. sende onun ailesine aynı şekilde davranırsın .. anlar hatasını..
ben annemlerde kalıyroum ya akşamları ..ilyas gelmiyordu.. rahat edemiyor diye..
annem başladı. bişeymi var niye gelmiyor.
bizmi bişey yaptık..
babam ayrı bir şey.. tek tek dert anlat..
hele daha dün akşam ; pazartesi akşamı . şirketin toplantısı vardı. 22:30/23:00 gibi bitmiş . akşam direk eve geçti . annemlere gelmedi..
dün akşamda dedem annemlerde kebap yapmış.(beraber yemek önemlidir onlarda)
yemeğe gelmedi işim var diye. sonra beni arıyor müşterisi geliyor, hadi sende gel beraber bir yerlerde oturacağız. iş görüşeceğiz . dedim ben gelmiyorum. gitsem evdekiler laf edecek.
-- saat 22:00 oldu. bu sefer dedem demezmi ben burdayım diyemi gelmiyor..
hoppalaaa dedim o nerden çıktı. işi var.. bu ne biçim iş.. bu saate. anlatsan anlamaz..
benim eşim memur değilki belli bir saati olsun.
işte her işe atlayınca (ticaretle uğraşınca) zaman dilimi yok malesef..
23:00 de geldi allahtan da ortalık düzeldi...
kısacası aileler arasında kalmak ve ortamı idare etmek çok zor....
yarama bastın burcu ne yapım gene çenem açıldı bak..
dogum gününüz kutlu olsun gülercim........günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.
ehehehhhheeenereye kız doğurmaya mı
Zeynebimize çok geçmiş olsun.Şenay bu aralar kız çocuklarına , kıyafetlerine taktım ay ne şeker şeyler var. Kızlarını benin için yüreğine bastıra bastıra öp lütfen....
İYİ Kİ DOĞDUN GÜLFEM.... Allah kızına huzurlu uykular bol iştah versin inşallah.....
Ey kadınlar bahar azgınlığı mıdır nedir....Ne oldu size..........hihihii........
Şemşamer kızına maşallah o saçsız da çok güzel maşallah
ya şirvan sende olmasan çok tatlısın ya bizde ailelerle çok sorun yaşıyoruz benimde yaram çok büyük biz aynı zamanda eşimlede tartışıyoruz aileler için sende o yok sanırım....
Bizde 1 mayıs diye planladık şu anlık doğru bencede millet 3 günlük tatil programı yapar.....
evet kesin artacak ama türk milletiyiz yenmesede gözüksün aaa bişey yapmamış demesinler:)
hoşgeldin çiçenkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?