2009 Nisan Anneleri

Avatara nihayet oğlumun aceleyle de olsa çekilmiş bir fotoğrafını koydum.Yerinde durmuyor sıpa...Ama niye değişmedi ki

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, NAVRIS+, resolve31, gulfemim, sev_rey, DatluCadu, KK Pro Üyetugbiş123+, KK Pro Üyessengun+, poseidon80+, gulshenidil

sağol canım.
ben daha kahvaltı yapmadım kızlar. hastayken iki gün bişey yiyemedim. ne büyük nimet şu sağlık. su içmek bile eziyetliydi. iyileşiyim doyasıya su içcem dedim.

oldu sultancım sağol eve bıle geldık şu ıkı haftada gecse rahatlıcam
kızlar ben doğum gunune menu larak sunları yapıcam
renklı börek , milföyden pizza ,kaplumbağa pğca ,kısır ,sarma ,rus salatası (eşim ıstedi),kokostar kurabıye ,elmalı kurabıye (eşim tuturdu ) ,pasta

valla sehercim ben çok yapmışım hepsi kaldı ama insanın gözü doymuyor işte şimdi olsa 3 çeşit yeter derdim yapmazdım kendimi harab ettiğimle kaldım

bide patates salatası yapsan. (bilge tutuurdu)

eşin sabırsızlıkla bekliyo anlaşılan doğum gününüÇok üzgünüm çoook

valla akşam ustu olucak dıye bu kadar yaptım akşam yemeğiyle uğrasmayayaım dıye
valla sorma canım aslında ne ıstese yaparım ama bu ara b tuhaf özel ıstek yağdırıyo

valla akşam ustu olucak dıye bu kadar yaptım akşam yemeğiyle uğrasmayayaım dıye
valla sorma canım aslında ne ıstese yaparım ama bu ara b tuhaf özel ıstek yağdırıyo

aş eriyo desek olmaz. bahar ağzı ya iştahı açılımıştır adamcağızın.

valla sehercim ben çok yapmışım hepsi kaldı ama insanın gözü doymuyor işte şimdi olsa 3 çeşit yeter derdim yapmazdım kendimi harab ettiğimle kaldım

çok katılıyorum tuğbaya...ilk doğum günlerinden olduğumuz için uyaran olmadı ama ben herkese söylüyorum çok çeşit yapmayın..lezzetli 3 çeşit yeterde artar...bizimde çok kaldı ama ne desem yapacaksınız biliyorum onun için yapın:))

kaydirigubbakcemile3

evet kesin artacak ama Türk milletiyiz yenmesede gözüksün aaa bişey yapmamış demesinler:)

hoşgeldin çiçenkim

dün spordan sonra arkadaşlarla bir kahve içelim dedik.
herkez dertli valla evliliğinden.
o kadar çokki boşanmalar.
allah kimsenin yuvasını bozmasın ya.

amin cnm

azcık iş güç bakayım..
geleceğim.

havalarda soğudu gene ya.
dün nasıl üşüdüm.şimdide soğuk klimayı açtık.haftasonuda cumartesi yağmur varmış.şansa bak ya!!
evet hava sogudu

eheheheh denizzz sana diyorr
her evde var demek bizdede olur arada.........

günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.
dogum gününüz kutlu olsun gülercim........

nereye kız doğurmaya mı
ehehehhhheee

eheheheheh azdı bunlar bahardan herhaldeeeeeeee

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulshenidil, ssengun+, NAVRIS+, yaSelin, DatluCadu, sev_rey

GÜNAYDIN................

ya şirvan biri yazmıştı dünmü nee burada o mayıs annelerı bizimi takip edıyor herseyden haberdarlarrrrrrr

benım yoklamammdan

herseyi derınden paylaştıgımzdan v.ssssss

ayyy ne yaptım gene ben ...

Valla biz eşimle esasında tartışıyoruz.. Bakıyoruz konu uzuyorsa bir taraf susuyor.. Sonrada kapatıyoruz konuyu..
Allaha şükür şimdiye kadar öyle şiddetli bir kavga yapmadık.
Gerççi bu birazda kararter meselesi..
Ben takıntılı değilim.. Sonradan unutuyorum..
Oda uuzatmaz.. Böyle yaşayıp gidiyoruz işte..
Aklıma gelince biz senle tartışmamışmıydık diyorum..

evet kesin artacak ama türk milletiyiz yenmesede gözüksün aaa bişey yapmamış demesinler:)

hoşgeldin çiçenkim

BEN ARKA ARKAYA 2 GÜN YAPACAĞIM ıÇıN ÇOK OLSUN ıSTıYORUM.
BıR DEFADA ÇIKSIN

Son düzenleme:
hoşgeldin çiçekçim

valla bizden demesi ben seneye şahsen 3 çeşitten fazla yapmam ama ne desek boş bencede gülşen ne istiyosanız yapın bacım ne diyelim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…