konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
urla, gulshenidil, ssengun+, navrıs+, yaselin, datlucadu, sev_rey
günaydın................
Ya şirvan biri yazmıştı dünmü nee burada o mayıs annelerı bizimi takip edıyor herseyden haberdarlarrrrrrr
benım yoklamammdan
herseyi derınden paylaştıgımzdan v.ssssss
selaaaaaaaaaaam
aman boşverin canım ..
Takip etsinler. Ne olurki..
Ne güzel işte dikkat çekiyoruz..
holeyyyy sultiş gelıo nasılda canım sıkılıyordu iyi oldu kaynatırız artık:)))
size iyi sohbetler,, kaynatın bakalım..
benim dikkatimi bişey çekti..
hep sultan sana geliyor.. sen niye gitmiyon bacım...
yoksa kocan evden çıkmama cezasımı verdi.. :mymeka:
yok hayatım benim kocam oyle biri değildir evden çıkarım ona sormam yani aslında bende çok sık gidiyorum ama buraya yazmamışzdır şirvanım zemuszemus
bişey olacagından degıl insan bizi takip etmekten kendi topigini edemezz eheheheheh
evet valla dikkat cekıyoruz bizim topik şenliii topik.........
byeeeeeee
yok hayatım benim kocam oyle biri değildir evden çıkarım ona sormam yani aslında bende çok sık gidiyorum ama buraya yazmamışzdır şirvanım zemuszemus
evet tugbışşşşşşşşş benn :)saol melekçim
melek en çok sen dikkat çekmişin ama baksana:))))
benimde dikkatime çekti ama sormak istemedim nasılda hemen soruyorsun Şirvan
rapor vereceniz bundan gari anacım rapor.:mymeka: yanlış anlaşılıyo sonaa
evet tugbışşşşşşşşş benn :)
kız gıdıyor sırvan kek yıyorlar:)
sultan kek yapıyor
canım zeynonun kabi delikti üfürüm ondandı dokuzuncu ay içinde kapandı çok şükür sizinkide delikmi yoksa masum üfürümmü delikse biran önce kapanır umarım yaşadığım o sıkıntıları ve korkuları hiç bir annenin yaşamasını istememGünaydınlar.....
ŞenayCım zeynoya çook geçmiş olsun benim ikiz yeğenlerin ikiside hasta dr.üst solunum yolu enfeksiyonu dedi onlar daha 7 aylıklar senin kızlar artık genç kız oldu allahtan bu arada senin kızlardan birinde üfürüm vardı dimi geçti mi acaba bizim ikizlerden birindede varda ...
kız doğurmanın en keyifli yanı oyuncak bebek gibi süslemek pek keyifli pekkkkZeynebimize çok geçmiş olsun.Şenay bu aralar kız çocuklarına , kıyafetlerine taktım ay ne şeker şeyler var. Kızlarını benin için yüreğine bastıra bastıra öp lütfen....
İYİ Kİ DOĞDUN GÜLFEM.... Allah kızına huzurlu uykular bol iştah versin inşallah.....
Ey kadınlar bahar azgınlığı mıdır nedir....Ne oldu size..........hihihii........
Şemşamer kızına maşallah o saçsız da çok güzel maşallah
bi gün onlada çok derinden paylaşırız bidaha takip etmez aklinialirimsmileKonuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulshenidil, ssengun+, NAVRIS+, yaSelin, DatluCadu, sev_rey
GÜNAYDIN................
ya şirvan biri yazmıştı dünmü nee burada o mayıs annelerı bizimi takip edıyor herseyden haberdarlarrrrrrr
benım yoklamammdan
herseyi derınden paylaştıgımzdan v.ssssss
herkese çok teşekkür ederim hafif ateş devam ediyo bugün okula gidemedim bırakıp sürekli kucakta hanım ve kakamız su gibi
canım zeynonun kabi delikti üfürüm ondandı dokuzuncu ay içinde kapandı çok şükür sizinkide delikmi yoksa masum üfürümmü delikse biran önce kapanır umarım yaşadığım o sıkıntıları ve korkuları hiç bir annenin yaşamasını istemem
kız doğurmanın en keyifli yanı oyuncak bebek gibi süslemek pek keyifli pekkkk
bi gün onlada çok derinden paylaşırız bidaha takip etmez aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?