2009 Nisan Anneleri

slm...
egeyi uyuttum geldim:)
burun akıntısı bitti derken boğazlara geçmiş,öksürük var şimdide

bu arada yanlış hatırlamıyorsam şenay bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun canım.
sağol canım fena değil gibi şimdilik isal devam ediyo ama sizede çok geçmiş olsun
Evet melek evdeyken bizimkide hemen pc ye geliyor eğer başındaysam ıh ıh ıh diye....

herkes aynı dertten muzdarip desenize

ay ne diye değiştiniz şu nickleri anlamıyorum hee valla önceden çok samimi olduğum insanlara sürekli yeni tanışıyomuşuz gibi davranıyorum

haklısınız haftasonu bende oğlanla ilgilenmekten hiçbişey yapamıyorum.
zaten durduğu yerde durmuyor sürekli hareket ve sürekli bişey karıştırıyor.
geçengün gitmiş salona sandalyelerden birini üstüne devirmiş.ağlama sesi duydum ama çok korktum bi baktım yerde yatıyor benim paşa sandalye tuş etmiş oğlanı:))
allahtan bişey olmadı ama sürekli gözüm üstünde buda yoruyor tabi insanı.
sürekli ayaktayım peşinde.

düşünün yani haftasonu bile pert oluyorum evde olanları düşünemiyorum bile.

şenaycım çok geçmiş olsun.
sanırım biraz daha iyi kızımız.

sen bugün çalışmıyormusun canım?ders yok herhalde

özele atabilirsin

maşallah.sueda ayakta yaylanıyo ama yürümüyo daha.

Masallah kuzulara rehada ıkı kanepe arası dusmeden gıdıyo kı 4m mesafe var
ama pek dengelı degıl tamamen yurumesı 1ayı bulur tembel cıktı benım oglan yaaa 14ayıona anca yurur sanırım
aynen bizim kızda tembel çıktı.
benim adım yok burda ekliyom

gözün aydın olsun o zaman. istediğin yere gitmek ne gğzel olur. bende burdan taşınmak istiyor çokk. ama olmuyor. eş istemiyor hiççç.

şirvan nerdesin ben bitirdim işleri aylakcıyım yaz hadi:)

sen annenlerdemisin haftaiçi şirvan?

çok teşekkürler kızlar biliyorum zor olucak ama yüzümde salak bi gülümsemeyle toıplayacağım için bütün eşyaları önemli değil :))) birde şirket yüzünden taşındığımız için onlar karşılıcak taşınma masraflarını ee aydında tuttuğumuz evide annemler temizletir ben gel git yapmam bi evdeki eşyaları toplamak var onu da eşim izin alabilirse kolay toplarım buraya gelince de herkes gelir yardıma boşaltmak zor olmaz..annem oturur elayla ben yavaş yavaş yaparım allahım çok şükür yaa :)))

ayhhh ne güzelboshayallersmile bende sıcak memleketlere göç etmek istiyom . bu soğuk memlekette durmak istemiyom. nisanda bilem kar yağıyor.

allah kolaylık versin deniz bizde sanırım bu hft sonu taşınıcaz hemen hemen herşeyi ben kendim yaptım ama çok yıpranıyorum artık yakında imdat diye bağırıcammmmmm

sana da kolay gelsin sevgicim bende ela doğduğundan beri kimseye bişii elletmedim altını bile benden başka kimse almadı bugüne kadar ve benden başka kimse uyutmadı..ev işi içinde bunlar geçerli ama artık ööle olmucaakkk heheheh

bende sınıfın birine çıktım on dakika. öğretmenleri azcık işim var çocukların yanında kalabilirmisin dedi. çıktım.ayyy ne bıcırık şeyler. hepsi kendini ispatlama telaşında. resim getiriyolar . sohbet ediyolar. öğretmen olsam iyi anlaşırdım galiba çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…