iyiki doğmuş....günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.
kızlar ben 2 gundur selenın yoğurt saatınde p..r k..o nun bıskuvılı sutu var ondan verıyorum 150 cc ıcıyo yoğurttan bıktı sanırım artık zar zor verıyorum ıcıne pekmez koydum olmadı meyveler koydum olmadı sut vermemede bı sorun olmazz dımı
kızlar ben 2 gundur selenın yoğurt saatınde p..r k..o nun bıskuvılı sutu var ondan verıyorum 150 cc ıcıyo yoğurttan bıktı sanırım artık zar zor verıyorum ıcıne pekmez koydum olmadı meyveler koydum olmadı sut vermemede bı sorun olmazz dımı
ama benim bakıcı yatılı :))
selam kızlar..............
bu ara hiç giremiyorum çünkü oğluşla yapışık ikiz gibi yaşıyoruz benim bi şikayetim yok ama net benim için lüks oldu erkek çocuk anneye düşkün olur derler inanmazdım ama aşık oldu oğlum beni saniye göremesin bi ağlaması var direkt rol inşallah hasta anne ve bebeğimiz yoktur daha face doğum günü resimlerimizide yükleyemedim ........
selam kızlar..............
bu ara hiç giremiyorum çünkü oğluşla yapışık ikiz gibi yaşıyoruz benim bi şikayetim yok ama net benim için lüks oldu erkek çocuk anneye düşkün olur derler inanmazdım ama aşık oldu oğlum beni saniye göremesin bi ağlaması var direkt rol inşallah hasta anne ve bebeğimiz yoktur daha face doğum günü resimlerimizide yükleyemedim ........
bişey olmuyo canım ya . bizim yaşımıza girmemize 1 hafta var 15 gündür süt veriyom ara ara . doktorda onayladı.
sen memnun isen sorun yok.
hoşgeldin canım.
benim kızımda ben evdeysem hep benimle olacak. acaba özlediğinden mi yapıyor diyordum ama sizi görünce demekki normalmiş. biraz huysuzsa zaten beni görür görmez bir naz başlıyor ağlarmış gibi yapıp duruyor. beni görmezse normal normal duruyor. kandırıkçı nazlı kız
bakın şirvan olmayınca topik hiç ilerlemiyor....
bu topiğe bu hatun şartttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?