2009 Nisan Anneleri

kızlar ben 2 gundur selenın yoğurt saatınde p..r k..o nun bıskuvılı sutu var ondan verıyorum 150 cc ıcıyo yoğurttan bıktı sanırım artık zar zor verıyorum ıcıne pekmez koydum olmadı meyveler koydum olmadı sut vermemede bı sorun olmazz dımı

selam kızlar..............

bu ara hiç giremiyorum çünkü oğluşla yapışık ikiz gibi yaşıyoruz benim bi şikayetim yok ama net benim için lüks oldu erkek çocuk anneye düşkün olur derler inanmazdım ama aşık oldu oğlum beni saniye göremesin bi ağlaması var direkt rol inşallah hasta anne ve bebeğimiz yoktur daha face doğum günü resimlerimizide yükleyemedim ........

günaydın arkadaşlar.
yarından sonra aktif olarak aranızda olacağım.
15 dk sonra benim kızım tam 1 yaşında olacak teyzeleri.
size iyi sohbetler görüşürüz.
iyiki doğmuş....

severek yiyorsa ver bence 1 yaşına ne kaldı zaten

bişey olmuyo canım ya . bizim yaşımıza girmemize 1 hafta var 15 gündür süt veriyom ara ara . doktorda onayladı.

ama benim bakıcı yatılı :))

sen memnun isen sorun yok.

hoşgeldin canım.

benim kızımda ben evdeysem hep benimle olacak. acaba özlediğinden mi yapıyor diyordum ama sizi görünce demekki normalmiş. biraz huysuzsa zaten beni görür görmez bir naz başlıyor ağlarmış gibi yapıp duruyor. beni görmezse normal normal duruyor. kandırıkçı nazlı kız

sağolun kızlar balı yoğurdu akşam yemeğinde yedırmeye calısıyım gene

bişey olmuyo canım ya . bizim yaşımıza girmemize 1 hafta var 15 gündür süt veriyom ara ara . doktorda onayladı.

sen memnun isen sorun yok.

hoşgeldin canım.

artı yönleri de var eksi yönleri de bir şekilde dengeliyoruz işte. yaza kadar böyle olacak gibi.

bizimkide babaya yapıyo aynısını. babayı görünce beni unutuyo. bi baba deyişi var duysanız. adam onu duyunca kendinden geçiyo

Bizimkide öyle baba varken benle hiç işi olmaz baba baba diye koşmaya çalışıyor birde onu alıcam diye yüzünü saklıyor babasına şirin şey...

selin sen beni hatırlıyomusun
nicki değiştirnce baya tanınma problemim oldu

merhaba canım bende ne geçmışteyım ne burda çok fazla sayfam vvar ya üşendım şımdı
şenay nesı var kuzunun ya,hemencık ıyıleşsın,
ınşallah herkes ıyıdır,ben bu ara gıremıyorum,bugün dr.kontrolümüz vardı,bıızmkı fazla ıçıyormuş süt oda kabızlığı tetıklermışkı bız zaten kabızız süreklı,gece ve sabah 230 ml alıyorduk sütü yarıya ındık,1 yaş tahlıllerı dedı bır sürü tahlıllerımız var yarın aç karnına,kan sayımını yapacakmış,ıdrar tahlıllerı,bıde memışlerımız şıştı doğduğumuz zamanda baktı baktı bugün,hormon testıde yapalım dedı canım sıkıldı bayağı,ben duymadım sankı sızlerden 1 yaş tahlılı felan acaba benı strese sokmadan tahlılmı almak ıstıyor benım hatun,doğduğundan berı aynı dr.ama bu sefer bır tuhaf geldı bana,2 ayda 1 kılo almış 9 kılo,76cm,ne yapıım,sağlığı yerınde ya benım ıçın yeterlı,ınşallah yarın tahlıllerımızı vercez sonuçlarımızda ıyı çıkacak,offff ne yazdım ha

yok yok özlem duydum ben . oluyo sıkma canını
kızlar ben çıkıyom iyi akşamlar byee

Geçmiş olsun cnm meraklanma 1 yaş tipik kan ve idrar kontrolü biz 9.ayda yaptırmıştık o yüzden yapmadı 13 aylıkken gene gidicez o zaman yapar diğer sorunda önemli değildir sanırım.....
evet bilge ama şirvan kadar olamazsın sanırım ama hadi yazmaya başla bakarsın boynuz kulağı geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…