2009 Nisan Anneleri

ayy rahatladım be ya,ohhh,bız zaten sıkıldıkça kan verıyor gıbıyız,9.ayda yıne vermıştık,neyse gördüğü sıkıntı bu olsun,ne yapalım,teşekkürler kızlar

belki sana komik gelecek ama annem hep benim oğliş doğduğundan beri anne sütü memelere inip şişirir derdi banyodan sonra iki meme ucunu oğuştururdu sonrasında bende yaptım
gülmeyin sakın ama ))

su çıçeğını dün sağlık ocağına aşıya gıttığımızde ordakı görevlı söyledı ama bende burda söylıım aklımdayken eczanedekı soğuk zıncıre güven olmaz bence özelde vurdur dıye,nasıl olsa daha 1 ay var bence bır araştıralım derım,hanı eczaneden alınıp sağlık ocağında vurduruluyormuş ya o bakımdan

yok canım nıye güleyımde,bızımkıde sakın sıkmayın dedı,sen öyle söyleyınce benımde aklıma babaannemın burnumu durup durup sıkması geldı,yayvanmış benım burnum babaannemde aklına geldıkçe sıkarmış,annem aklına geldıkçe söyler çünkü ben durmadan sakın sıkma kızımın burnunu derım,psıkolojık ışte,ıyıkı kırmamışlar burnumu valla sıkılırmı burun tövbe tövbe tazecık daha şekıl verıyorlar ışte,belkı doğrudur ama bana tuhaf gelıyor

nerde o şırvan gerçekten kutlamamış kızımn doğum gününü,alındım bak ınsan ıstıyor sevdığı ınsanlardan kutlama,zorla kutlatacam bana bakarmısınız,küsmü yoksa bu kız bana,hanı var kutlamayan ama onu takmamda şırvan mahallemın muhtarı o vermıştı doğum haberımı benım ıçın yerı ayrı

kocakarı şeylerine pek inanmam da bazende doğru çıkıyor sonuçta onlarda çocuk büyütmüşler ve hiçbirinde sorun yok aklıma yatanları yaparım yatmazsada yapmam zaten...

bizede 10.ayda yapmıştı idrar ve kan tahlili yaşında canını yakmayalım dedi saolsun onun için normal bu testler özlemcim...bende özelde vurduruyorum zaten onuda orda yaptırırım kendi doktorumuz yapıyor...

kız bizim babannede sıkar burnu güzel olsun diye :)
bu arada bizde sabah sağlık ocağında tartıldık 9 kilo 77 cm boy iyi yine :)

ben ecenin doğum gününü kutladım mı acaba neyse yine kutlayayım doğum günü kutlu olsun kocaman kız olsun :)

özi bak ben kutladım şirvan tosbası kutlamamış beni daha çok sev emi:))))))))

aaaa niye küsüm güzelim ..
Ben seni trende giderken bile 10 sefer aramıştım.
Sende duymamıştın tel . çantandaymış..
Vayy be zaman ne çabuk geçiyor..

Ece minik kuzumuzun doğum günü kutlu olsun..
Kusura bakma çekercim.
Ben onu karnından bile sevmiştim.. Kadıköyde....

BugÜn Şırket ıÇın Çok ÇalıŞtım..
Amma evrak bırıkmıŞ masamda..
Yarına bıŞey bırakmadım

kızlar 1 ay geçti hastalanmadım.
düzensiz zaten diye düşündüm
yada stres yaptım geçikti dedim ama bugün midem tuhaf sanki istifra edesim var
eşimi aradım gelirken test getiricek inş.birşey yoktur........
tırsıyorum açıkçası hiç düşünmüyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…