kocakarı şeylerine pek inanmam da bazende doğru çıkıyor sonuçta onlarda çocuk büyütmüşler ve hiçbirinde sorun yok aklıma yatanları yaparım yatmazsada yapmam zaten...yok canım nıye güleyımde,bızımkıde sakın sıkmayın dedı,sen öyle söyleyınce benımde aklıma babaannemın burnumu durup durup sıkması geldı,yayvanmış benım burnum babaannemde aklına geldıkçe sıkarmış,annem aklına geldıkçe söyler çünkü ben durmadan sakın sıkma kızımın burnunu derım,psıkolojık ışte,ıyıkı kırmamışlar burnumu valla sıkılırmı burun tövbe tövbe tazecık daha şekıl verıyorlar ışte,belkı doğrudur ama bana tuhaf gelıyor
selin sen beni hatırlıyomusun
nicki değiştirnce baya tanınma problemim oldu
kız ders var ama ben zeynep hasta diye izin aldım mecburen zeyno fena değil şimdilikşenaycım çok geçmiş olsun.
sanırım biraz daha iyi kızımız.
sen bugün çalışmıyormusun canım?ders yok herhalde
maşallah seline baya baya büyüyorlar ya .....kız bizim babannede sıkar burnu güzel olsun diye :)
bu arada bizde sabah sağlık ocağında tartıldık 9 kilo 77 cm boy iyi yine :)
nerde o şırvan gerçekten kutlamamış kızımn doğum gününü,alındım bak ınsan ıstıyor sevdığı ınsanlardan kutlama,zorla kutlatacam bana bakarmısınız,küsmü yoksa bu kız bana,hanı var kutlamayan ama onu takmamda şırvan mahallemın muhtarı o vermıştı doğum haberımı benım ıçın yerı ayrı
bende kutladım benide sevsin o zamanözi bak ben kutladım şirvan tosbası kutlamamış beni daha çok sev emi:))))))))
nerde o şırvan gerçekten kutlamamış kızımn doğum gününü,alındım bak ınsan ıstıyor sevdığı ınsanlardan kutlama,zorla kutlatacam bana bakarmısınız,küsmü yoksa bu kız bana,hanı var kutlamayan ama onu takmamda şırvan mahallemın muhtarı o vermıştı doğum haberımı benım ıçın yerı ayrı
eeeee dün hiç çalışmadın ya arada çalışmak lazım..BugÜn Şırket ıÇın Çok ÇalıŞtım..
Amma evrak bırıkmıŞ masamda..
Yarına bıŞey bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?