2009 Nisan Anneleri

pusetten bende istiyorum. Bizim ordaki ebebekte kalmamıştı. Ama ben kırmızı istiyorum.
Tam yatıyor.
Tulumu var.
Birde tentesi tam oynuyor.. Aşağıya kadar iniyor. Fermaura açılınca

bisiklette de dx le arasında ki fark acaba ne..
Gördüğüm çanta yok . Birde önde tel oyuncağı yok ...

aynen öle şirvan hazırlık şişt çaktırma:)

çingenemisin kızım sen kırmızı olsun istiyosun..

benim için farketmez kız rengi pembe olmasın ne olursa olsun cinsiyelerin renklendirilmesinden hoşlanmam.pembeyide dalga geçmesinler diye paşayla!

kız bebek istiyosunuz ondan heralde benim 2.bebeğimde erkek olcağı için ben yine turkuvaz renklisini aldım dluxe bana çok pahalı geldi ona alacağıma oto koltuğu alırım dedim

ÇİNGENEYİM NE OLMUŞ YANİ

ABE YES ABE NOO :sm_cool:

bizimkide sallanan at vardı toyz shopta onu sevdi ama yüksek yahu düşer ordan..almadım.belki gelecek ay.

kız bebek istiyosunuz ondan heralde benim 2.bebeğimde erkek olcağı için ben yine turkuvaz renklisini aldım dluxe bana çok pahalı geldi ona alacağıma oto koltuğu alırım dedim

50 tl var arasında...

Niye siparişlemi oluyor..
Nerden biliyosun erkek olacağını

süpermiş o zaman bende severim çingeneleri acayip sanatçı ruhları var.dans müzik yetenekleri.herkez bir enstrüman çalıyor.

ÇİNGENEYİM NE OLMUŞ YANİ

ABE YES ABE NOO :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol:

hee şirvan dün akşam tyğbalardaydık
istanbula gelme konusunu açtık bizimkiler hemen pazar olsunda siz kadın kadına oturursunuz bizde bursa maçına gideriz demezlermii:mymeka:

asabimisin kızım sen hissetmiş işte kız erkek olacağını bozmasana!!
git sen o muh departamanındakiyle uğraş:))

:roflol::roflol::roflol:

Hee şirvan dün akşam tyğbalardaydık
istanbula gelme konusunu açtık bizimkiler hemen pazar olsunda siz kadın kadına oturursunuz bizde bursa maçına gideriz demezlermii:mymeka:

ne zaman maç -- gelin buyrun..
Maç dönüşü gelirler ...

50 tl var arasında...

Niye siparişlemi oluyor..
Nerden biliyosun erkek olacağını

olurmu cnm 349 die okudum sanki deluxe modelini..
ben 149 a aldım

öyle hissediyorum benim kızım olmayacak
kereme hamile kaldığımdada erkek olacağını biliyordum öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…