2009 Nisan Anneleri

selam kızlar eşimin işyerine geldim tuğbayla çarşıdaydık o oto koltuğu aldı chicco 240tlye 9-18 kg sanırım bende kayınvalidemin adına yazlık baston aldım chicco dan ordan e bebeğe gittik smart trike lar kalmamış gelmemişte teşhir ürününü aldım valla:))o da annemin adına ehehe
balıklama daldım kusura bakmayın

haklısın şirvan ben bu panikle haftasonu yapamam:))

ben istemiyorum ama daha ya!!

yarın doktora gıdınce aysuncum netleşir hersey hayırlısı olsun
selın basına iş gelmemiştir inşallah kargo su benı bılıyosan arasana

ohhh sultan tuğba ikilisi bugün alışverişteymiş güle güle kullanın!!

sultan kırmızısınımı aldın ben pembesını buldum ama almadım kırmızısını arıyorum

smart trike dan başka marka yokmu be?
herkes bunu alıyor..
ben hiç bisiklet bakmadım valla.siz konuşuyorsunuz öle okuyorum.

baston mothercare dan aldık oto koltuğu kraft ama sadece arabayı ben kullanırken oturuyor.babası ve dedinde direksiyonda hep!!

bisiklet almadım bakmadım..bizim patronlar yapıyor onu bekliyorum hehe:))

valla guvenlı geldı denız o bana ondan baktım ama bulamassamda almıcam benım maymun ıstahlı ıkı bıner bıdaha bınmez dıyo babası vercez o kadar para yazık dıyo zaten esımın halası dems kaynanama ben bısıklet aldım dıye bu gun bakalım nasıl bısı almış o yuzdende acele etmedım göreyımm bı ona göre alırım

bugün güzellik salonu rutin ağda seansı var...hafifliyeceğim:))

öneri size ağda yaptırmadan önce emla diye bir krem var ondan sürün hiç acı hissetmiyorsunuz lokal uyuşturuyor hihi:)

hee pardon yalış okumuşum seher sen pembelisini bulmuşsun
kırmızılısı benim verdiğim linktekinimi diosun

saolun kızlar bu işleride bitirdim cuma cumartesi temizlikle geçer artık

denizcim bunlar bana çok sağlam geldi çarşıdada var ama plastiği yamuluyor
ve emniyet kemeri yok bunlarda var kerem kaykılıyo kemer olmadan

gördum pembeyıde canım uzun ömurlu seylerde pembe tercıh etmıyorum 2 bebek ya erkek olursa dımı ama :))
yok canım pembenın kırmızısını dıyorum ben
çarsıd olanlara bındırdım selenı duruyo komsuda var bızım bazen sahıle çıkarken alıyoruz ondada rahat edıyo ama ne bıleyım ıste

bu arada e bebekte çok pahalı çarşıda o puseti 240 a aldım e bebekte 290 falan
aynen chicconun ooto koltuğunuda 240 aldık e bebekte 300

kızıma teyzesi smart trike deluxe bisiklet aldı..2. çocuğun cinsiyeti belli olmadığı için pembe yerine yeşil renk aldık..çok şık...dışarda onla dolaşıyoruz..kızım için şu an çok farkettiğini söyleyemeyeceğim ama umarım ilerde daha çok sever..

bu arada gülerin hediyesi hala ulaşmadı bana. Haksız yoldan kazandım diye bişi mi geldi başına kargoda hediyemin acaba ????

senin haksız dıda gelmedi diyelim..
Benim çekilişteki hediyem gelmedi naber..

En sonunda çekişide katılmayacağım o olacak yanii.

iyi günlerde kullansın yakışıklı kerem

sultan kırmızısınımı aldın ben pembesını buldum ama almadım kırmızısını arıyorum

bende kırmızıcıyım.. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun..

bugün güzellik salonu rutin ağda seansı var...hafifliyeceğim:))

öneri size ağda yaptırmadan önce emla diye bir krem var ondan sürün hiç acı hissetmiyorsunuz lokal uyuşturuyor hihi:)
hafta sonuna hazırlık var desene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…