Hadİ bayanlar ben gİdİyorum..
Herkese İyİ akŞamlar..
ne zaman maç -- gelin buyrun..
Maç dönüşü gelirler ...
aman ne bunlar yok rluxe yok deluxerelexu :349
dx : 199
iki ayrı model var canım
Selam,2 gündür girdim ama yazamadan çıktım.
En çok aklımda kalanlar,
Deniz çoook sevindim ,sizin adınıza,ama şu yazı orada geçirseydiniz bari)Ara ara aklıma geliyordu sorayım oldu mu diye,çok iyi olmuş!
Aysuncum hayırlı olsun canım,her işte bir hayır vardır,genelde 1.zor bir bebekse 2. daha sakin olur derler.Hem maddi olarak da eve yardımcı alabilirmişsiniz,o işleri yapar ,sen de çocuklarınla ilgilenirsin,belki ilk yıl zor olur ama ondan sonra arkadaş gibi büyürler.
Bu arada ben de regl olmadım.Ben evliliğimizin ilk zamanlarında çok paranoyaktım,her ay acaba hamile miyim falan diye gezinirdim.Şimdi de eşime diyorum,yok artık diyor,spiral var,nasıl olacaksın,ona da dedim,olabiliyormuş bir ihtimal,diye,o da tırstı,yok ya değilsindir diyor)
Sultan güle güle kullanın bisikletinizi,ben Recline olanında Korupark taki Joker de kırmızısını gördüm dün,349 muydu ne.
himmmmmmmm hep ole olurbetul yokluğuna denk gelıyom anacım sabahtan berı burdaydım bı carsıya ınıp geldım
aman siz siz olun aldan mayin benim buyuk tedaviyle oldu rehadada sadece 1kere 1gece takvim usulu deneyelim dedik hemen tuttu heheheheebir de sabiha hnm demişti tv de bir tan çocuk oldu diye ikinci olacak diye kesin bişi yokmuş.ikinciye çocuk sahibi olamama oranı %40 mış
bence yarin onu gorunce kiyamaz aysun emiim ben hele doktor kalp atisini duyurursa tamam hayatta yapamazçiçek hiç 2.bebeği düşünmediğim için kararsızım ya!!!
egede daha küçük.
karar veremedim açıkçası daha
AMAAAAAAAAAAAAAN COK GECMIS OLSUN YAAAADün hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik eşimle,akşam annemö bizde kaldı Miraya bakmak için.Ben çıkarken uyutuyordu,ben de hiç aramadım,nasıllar diye,uyandırırım diye.Meğer benim arkamdan kalkmış,hiç uyumamış,ve ateşlenmiş.Annm de 2. yarının yarısında bizi aradı,bir yere uğramadan gelin,ateşli diye.Calpol vermiş annem biz gelmeden.Üstünü de açmış elini yüzünü falan yıkamış,düşmüştü b.raz.Apar topar geldik eve,kucağıma aldığımda benim boynuma kafasını sokuşunu görmeliydiniz,iiiiyiiicee mayıştı yavrum.Babasına falan gitmiyor.O an dayanamadım,ağladım,sessiz ağlıyordum ama,baktım,o da başladı ağlamaya.Kıyamam kuzuma.
Gece de hiç uyumadık desem yeridi,bir ara o uyudu da,biz yine de başındaydık.
Allah güç kuvvet veriyor,okuldan izin alıp gelirim dyordum,uymadım ya hiç,ama hiç uykum bile gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?