2009 Nisan Anneleri

Bu ne ya bide hamurumu düşünücez iyi sen araştır ben senden kopya çekerim biz 1 mayısta kutlayacaz..

bizde 1 mayıs da kutlacağız bu gidişle. öyle gözüküyor..

Daha iyi şirvan erkek bebek babayı örnek almalıymış doğrusu buymuş diye bir makale okudum, bizde de ben otoriter gibiyim...

evde otoriterimdirde baranda uygulayamıyorum onu malesef..

ohhh sultan tuğba ikilisi bugün alışverişteymiş güle güle kullanın!!
saol cnm teşekkürler

bugün güzellik salonu rutin ağda seansı var...hafifliyeceğim:))

öneri size ağda yaptırmadan önce emla diye bir krem var ondan sürün hiç acı hissetmiyorsunuz lokal uyuşturuyor hihi:)

aaa hemen alayım valla tam bir işkence(,

Güle güle cicilerini kullansınlar ecem ve kerem...

saol cnm benim..

güle güle kullanın cnm

valla bende de kırmızı hastalığı var bence de 5 lira fazla olsun ama kırmızı olsun

aynen öyle bayılırım kırmızıya:))

ne zaman maç -- gelin buyrun..
Maç dönüşü gelirler ...

valla dün sultanla bile konuştuk cnm çok istıyoruz merak etme eşleri kafalarız biz inşallah gelicez :))

valla mısafır var canım altkatta ben eve cıktım hesas hafta sonu full dolu cuma cumartesı pazar 7 kısı yatılı var bız harıcc :)

ayyy seher valla allah sabır versin biz bi kocayla baş edemıyoruz i,şin zor anacım (

cnm geçmiş olsun öncelikle oto koltuğu chicco 0-18 kg yatabiliyor yeni doğan için özel yeri var ama biz onu çıkardık çok konforlu ve emniyetli ben çok beğendim öneririm

geçmiş olsun özlemcim acil şifalar

cnm ya geçicek inşallah bugünlerde rabbim sabır versin sana (

benım bu gun öğlenden sonra yatılı mısafırlerım tesrıf edıyolara akşam aradılar butun hafta sonu kosturmca gecıcek ((((((

kolay gelsin cnm

maşallah tosunuma maşallahhhhh:))

maşallahhh irfana akıllı bıdıklar ya çok şeker oldular:)

cnm bizim yaptırdığımız pastacı önermedi bizde yaptırmadık ve bana bir parça verdi hakikaten tadı hoşuma gitmedi ama tabi zevk meselesi şeker hamurununda süsü çok güzel oluyor

canım ne zaman isterseniz herzaman beklerim . sadece önceden haberim olsun yeter..
malum benim kociş gezmeyi çok sevdiği için başka bir yerde olmayalım..

pasta olayına gelince..
evet şeker hamuru olunca gerçekten çok güzel duruyor..

Son düzenleme:
herkese günaydın ve hayırlı cumalar.....şenay Allah yardımcın olsun zor zamanlar geçiriyorsun umarım en kısa zamanda düzene girer tüm istediklerin....
irfana ve barana maşallah farkında olmadan çok şey öğreniyorlar....
sevgi paylaştıkların çok güzel öğrenmemiz gereken ne çok şey var..işte asıl kafamı kurcalayan çocuk bakma dönemlerine şimdi geldik....uykusuz kalmak,yemek yedirememek değildi derdim bunca zaman çocuk sahibi olmazken işin doğru insan yetiştirebilme kısmıydı umarım başarılı birer ebeveyn oluruz herbirimiz...
idilde haneler programını seyrettiniz mi bilmiyorum ama orda dırdırhanedeki kadın gibi sürekli konuşuyor...papağan tıpkı ....sanırım 2-3 ay sonra konuşarak bizi etkisiz hale getirecek...:)

gülşen tuğbayla görüşüyormusun kıbrısa gittiler heralde daha internetleri bağlanmadı ne zamandır yok arkadaşım

Tuğba bugün girmiş buraya,herşey çok güzelmiş,Ecrin Hanımda yürüyormuş artık)

adaşım nerelerderdesin bir ses ver ya özelttin kendini :)))
günaydıııııınnnnnn geldim canlarım fazla giremiyorum gülşenciğimin de dediği gibi paket internet kullanıyoruz henüz eşim girdiğinde ben giremiyorum tek kişi kullanabiliyor çok yakında kendi netimizi bağlatırızburda işler yavaş yürüyor...ama zaten bütün günüm ecrinin peşinde geçiyor düşecek diye mangal yürekli kızım bırakıyor ellerini son sürat gidiyor :)

gülşen hanıımm toplaşmadan bekleniyorsunuz

:roflol:

adaşım ii olmana çok sevindim sonunda kıbrıs:))))ecrinimede maşallahhhh kocaman darısı bizim tembellerin başına

gülşencim idilede maşallahhh cimcime o dediğin gibi tam bir şaheser olucak bakışlarından belli:)))
bu arada söylediklerine katılıyorum gerçektende en zor dönemler başlıyor şu an ne yaparsak hemen kapıyorlar allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin ....

hadi seninki kız gülşen normal de benim oğluma ne demeli o da hiç susmuyor yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bizimki araba diyor habire hele arabaya gidelim mi dedim mi elinde ne varsa bırakır gözümün içine bakarak ayaba diyor çok tatlı ya....

ay canım yaaaa. allah yardımcın olsun.alla iki kat güç kuvvet , iki kat sabır versin.

ıstanbul’da yollara dikkat

Türkiye Rallisi nedeniyle ıstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bugün 12.00’den itibaren Çatladıkapı, Cankurtaran giriş, Aksakal, Küçükayasofya, Mimar Mehmet, ıshakpaşa ve Kabasakal caddeleri, Dalbatı Sokak, Ayasofya, Sultanahmet ve At meydanları trafiğe kapalı olacak. Klod Farel Caddesinden Çatladıkapı’ya girişler kontrollü olarak verilecek. Yenikapı Cankurtaran Sahil Yolu arası kontrollü olarak ve geçişler esnasında trafiğe kapatılacak.

16 Nisan Cuma günü ise geçişlerde kontrollü ve kademeli olarak 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri önü, Şile Otoban, Altunizade katılım, Otosan Köprü, D-100 Kuzey Yol Harem istikameti, Tıbbiye, Rıhtım, Dr. Esad, Recep Peker, Bağdat, Kalamış Fener caddeleri, Kızıltoprak ve Kadıköy ıskele Meydanları, Mühürdar ıSKı Kavşağı, Cemil Topuzlu Caddesi Sahil Yolu Pendik istikameti geçişleri.

bu yazıyı tüm şirkete mail attım.. belki erken çıkma işni kolaylaştırır :))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

tühhh be yakınından geçmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…