Bu ne ya bide hamurumu düşünücez iyi sen araştır ben senden kopya çekerim biz 1 mayısta kutlayacaz..
Daha iyi şirvan erkek bebek babayı örnek almalıymış doğrusu buymuş diye bir makale okudum, bizde de ben otoriter gibiyim...
saol cnm teşekkürlerohhh sultan tuğba ikilisi bugün alışverişteymiş güle güle kullanın!!
bugün güzellik salonu rutin ağda seansı var...hafifliyeceğim:))
öneri size ağda yaptırmadan önce emla diye bir krem var ondan sürün hiç acı hissetmiyorsunuz lokal uyuşturuyor hihi:)
Güle güle cicilerini kullansınlar ecem ve kerem...
kızıma teyzesi smart trike deluxe bisiklet aldı..2. çocuğun cinsiyeti belli olmadığı için pembe yerine yeşil renk aldık..çok şık...dışarda onla dolaşıyoruz..kızım için şu an çok farkettiğini söyleyemeyeceğim ama umarım ilerde daha çok sever..
valla bende de kırmızı hastalığı var bence de 5 lira fazla olsun ama kırmızı olsun
ne zaman maç -- gelin buyrun..
Maç dönüşü gelirler ...
valla mısafır var canım altkatta ben eve cıktım hesas hafta sonu full dolu cuma cumartesı pazar 7 kısı yatılı var bız harıcc :)
selam kızlar
herkes aşkı memnu da galiba
aysun hamileymiş sanırım. hayırlısı olsun hakkında canım. gönlüne göre olur inşallah herşey.
kendi adıma böyle bi durumda üzülmezdim diye düşünüyorum. selen için üzülürdüm tabi biraz ama bu kadarcık üzülmek bile 2. ye haksızlık gibi geliyo bana. Allah izin verirse ben 2.ye de aynı duygularla aynı şekilde hazırlanmak istiyorum. hayırlısı bakalım.
kızlar ben çok hastayım geçen perşembe başladı. hala devam ediyo. dün acile gitmek zorunda kaldım. 2 gündürde bademcigim çok fena şişti. her yutkunma eziyet.
bide bıktınız benim çatı muhabbetinden biliyorum ama hala eksikler vardı. dün mutfak tezgahı geldi.mermeri içerde kestiler hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama çok feci bişeymiş . bugün temizlikçiyle saat 7 ye kadar zor arındırdık.
sultancım hediyelerinizi güle güle kullanın canım.ben de baston puset istiyorum aynısından hem de ama yine selen binmicek diye korkuyorum zira ilki bi tarafımıza tıkaç oldu da. bisikleti de aynı şekilde düşündüğümden alamadım valla yoksa annemler de hediye onu alacaklardı.
tuğbanın aldığı oto koltuğu modelini öğrenebilirmiyim artık bişey almam lazım ve chicco düşünüyodum ben de. ama kesin ona da oturmak istemicek ama mecbur alışacak.
tuğba ile ecrini ben de merak etmiştim haber aldım sevindim
demirin doğumgününe gidecek olan varmı istanbuldan. ben gitmek isterim aslında.
mıraya çok geçmış olsun,şenay ne yaptı acaba daha ıyıdır ınşallah bıdık
alıyecım geçmış olsun bende ne zaman boğazım ağrısa grıbe çevırsınde ağrımasın derım,ıkısıde olmasında
bızım tahlıllerımız pek ıyı çıkmadı kızlar,benım kız hasta felan olmaz çok şükür ama değerlerımız hep düşük,hemoglobınde,östorojende hepsı düşük,memışler ıçın 3 ayda bır testler yapılacak kontrol altında tutulacakmış,demır damlası 15-15 günde 30 a çıktı,bozmayacam moralımı düzeltırız hepsını rabbımın ıznıyle,hastane çıkışım ıyı değıldı ama sonra toparladım
sultancım güle güle kullanın bısıkletı banada daha güvenlı geldı smart trıke,bende yeşılını ama dx olanını ıstıyorum hala gelecek,ecemde güle güle otursun koltuğunda,bende şımdıkı aklım olsa baston alırdım dırek,bıde hep evde kullandım gezdık evın ıçınde balkonda koca arabayla peh,neyse tecrübe ışte dımı
atladığım bırşey varmı,var denız gelmış gıtmış görünmüyordu nıcedır özeltme kendını bacıııı
ecrın yürümeye başlamış maşallah onada
kızlar bızım dışımız patladı en sonunda gerçekten sonunda demı bızde çıkarıyoruz artık ıncımızı
kime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
benım bu gun öğlenden sonra yatılı mısafırlerım tesrıf edıyolara akşam aradılar butun hafta sonu kosturmca gecıcek((((((
günaydın güzeller..
güne güzel haberle başlıyım..
baran yürüyor...
korkusunu yenmiş gibi..
ordan oraya gidebilyor artık.
poposunun üstüne düştüğünde ağlamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkış da yapıyor.. öğrendi sonunda
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ee ben bugün aylakcıyım herhalde..
ozaman benim paşanın raposunu vereyim.
-irfanda yürüyor artık.yürüyo dediysem öle büyük adamlar gibi değil 2-3 adım atıyor sonra hop oturuyor.
-bide kitap okuyorum ben ona çok uzun zamandır ve benim aylık degilere bakıyoruz birlikte.öyle çok seviyorki kızlar kitapları.yerinde duramayan çocuk kucağıma alıp dergi karıştırırıken dikkat kesiliyor.cosmo yu açıyoruz. adam-kadın-elbise mayo bikini:))
-ağzını burnunu kulağını gözlerini pipisini gösteriyor.
-öpücük atıyor.
-kareleri üst üste dizip yıkıyor.
-kaşık tutmaya çalışıyor.kaşığı alıp çorbasına daldırıyor ama bir türlü ağzını tutturamıyor:)
-müzikte ritim tutuyor ayağıyla.en güzelide zeybek oynuyor:))(şaka tabi ama annem bu konuda çalışıyor)
-gezmek dolaşmak favori aktivitesi.
-çok cana yakın sevgi dolu sarılıyor sımsıkı,öpüyor..ısırıyor.
-merhaba irfan deyip el uzattığında alıp elini öpüyor.
-"hayır"-"evet" kelimelerini yavaş yavaş kavrıyor.
-ben "otorite" objesiyim onun için.(çünkü bunu başka kimse beceremiyor evde)
sanırım kızlar.iş sonrası birlikte geçirdiğimiz o kısıtlı zamanlar işe yarıyor."kaliteli zaman" bu olsa gerek.
pasta yaptıran bayanlar..
pasta yaptırırken şeker hamuru olandan mı yapırdınız..
öyle olunca fiyatlar ikiye katlıyor. birde şeker hamuru yenmiyor diye duydum..
doğruluk payı nedir.. bilen yardımcı olsun lütfeniz...
normal pasta dilimi 3 ,
şeker hamurlu olursa 6,
valla dün sultanla bile konuştuk cnm çok istıyoruz merak etme eşleri kafalarız biz inşallah gelicez :))
cnm bizim yaptırdığımız pastacı önermedi bizde yaptırmadık ve bana bir parça verdi hakikaten tadı hoşuma gitmedi ama tabi zevk meselesi şeker hamurununda süsü çok güzel oluyor
gülşen tuğbayla görüşüyormusun kıbrısa gittiler heralde daha internetleri bağlanmadı ne zamandır yok arkadaşım
Tuğba bugün girmiş buraya,herşey çok güzelmiş,Ecrin Hanımda yürüyormuş artık)
sultancım tuğbayı merak etmişsin bugün girdi ama şimdilik neti bir kişi kullanabiliyormuş evde , kendi işyerlerinin bağlantıları olunca çoklu kullanım olacakmış...kıbrıslılar işi ağırdan alıyorlar çok diyor...eşide akşamları çalıştığı için net ona lazım bir müddet daha giremem dedi...
pusetler,bisikletler çok güzel güle güle kullanın...
eceye geçmiş olsun, mirayında bişeyi yoktur umarım...aliyecim sanada çok geçmiş olsun canım....
günaydıııııınnnnnn geldim canlarım fazla giremiyorum gülşenciğimin de dediği gibi paket internet kullanıyoruz henüz eşim girdiğinde ben giremiyorum tek kişi kullanabiliyor çok yakında kendi netimizi bağlatırızburda işler yavaş yürüyor...ama zaten bütün günüm ecrinin peşinde geçiyor düşecek diye mangal yürekli kızım bırakıyor ellerini son sürat gidiyor :)adaşım nerelerderdesin bir ses ver ya özelttin kendini :)))
herkese günaydın ve hayırlı cumalar.....şenay Allah yardımcın olsun zor zamanlar geçiriyorsun umarım en kısa zamanda düzene girer tüm istediklerin....
irfana ve barana maşallah farkında olmadan çok şey öğreniyorlar....
sevgi paylaştıkların çok güzel öğrenmemiz gereken ne çok şey var..işte asıl kafamı kurcalayan çocuk bakma dönemlerine şimdi geldik....uykusuz kalmak,yemek yedirememek değildi derdim bunca zaman çocuk sahibi olmazken işin doğru insan yetiştirebilme kısmıydı umarım başarılı birer ebeveyn oluruz herbirimiz...
idilde haneler programını seyrettiniz mi bilmiyorum ama orda dırdırhanedeki kadın gibi sürekli konuşuyor...papağan tıpkı ....sanırım 2-3 ay sonra konuşarak bizi etkisiz hale getirecek...:)
herkese günaydın ve hayırlı cumalar.....şenay Allah yardımcın olsun zor zamanlar geçiriyorsun umarım en kısa zamanda düzene girer tüm istediklerin....
irfana ve barana maşallah farkında olmadan çok şey öğreniyorlar....
sevgi paylaştıkların çok güzel öğrenmemiz gereken ne çok şey var..işte asıl kafamı kurcalayan çocuk bakma dönemlerine şimdi geldik....uykusuz kalmak,yemek yedirememek değildi derdim bunca zaman çocuk sahibi olmazken işin doğru insan yetiştirebilme kısmıydı umarım başarılı birer ebeveyn oluruz herbirimiz...
idilde haneler programını seyrettiniz mi bilmiyorum ama orda dırdırhanedeki kadın gibi sürekli konuşuyor...papağan tıpkı ....sanırım 2-3 ay sonra konuşarak bizi etkisiz hale getirecek...:)
kime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
adaşım ii olmana çok sevindim sonunda kıbrıs:))))ecrinimede maşallahhhh kocaman darısı bizim tembellerin başına
gülşencim idilede maşallahhh cimcime o dediğin gibi tam bir şaheser olucak bakışlarından belli:)))
bu arada söylediklerine katılıyorum gerçektende en zor dönemler başlıyor şu an ne yaparsak hemen kapıyorlar allah hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin ....
İstanbul’da yollara dikkat
Türkiye Rallisi nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bugün 12.00’den itibaren Çatladıkapı, Cankurtaran giriş, Aksakal, Küçükayasofya, Mimar Mehmet, İshakpaşa ve Kabasakal caddeleri, Dalbatı Sokak, Ayasofya, Sultanahmet ve At meydanları trafiğe kapalı olacak. Klod Farel Caddesinden Çatladıkapı’ya girişler kontrollü olarak verilecek. Yenikapı Cankurtaran Sahil Yolu arası kontrollü olarak ve geçişler esnasında trafiğe kapatılacak.
16 Nisan Cuma günü ise geçişlerde kontrollü ve kademeli olarak 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri önü, Şile Otoban, Altunizade katılım, Otosan Köprü, D-100 Kuzey Yol Harem istikameti, Tıbbiye, Rıhtım, Dr. Esad, Recep Peker, Bağdat, Kalamış Fener caddeleri, Kızıltoprak ve Kadıköy İskele Meydanları, Mühürdar İSKİ Kavşağı, Cemil Topuzlu Caddesi Sahil Yolu Pendik istikameti geçişleri.
bu yazıyı tüm şirkete mail attım.. belki erken çıkma işni kolaylaştırır :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?