- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
slm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................
slm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................
Offfff offfff saĞolun kızlar vallah İyİkİ varsınız allah hepİnİzden razı olsun ne annem ne kardeŞİm sİzİn kadar duymuyor feryadımı hepİnİzİ Çok sevİyorum
kızlar aynı İshaller zerendede kusma devam
Offfff offfff saĞolun kızlar vallah İyİkİ varsınız allah hepİnİzden razı olsun ne annem ne kardeŞİm sİzİn kadar duymuyor feryadımı hepİnİzİ Çok sevİyorum
kızlar aynı İshaller zerendede kusma devam
Boğa burcuna uygun meslekler;
Hemen hemen her mesleğe yeteneğiniz var Askerlik, doktorluk, kimya alanı, dişçilik, mimar, müteahhit, demir çelik işleri, ticaret, mühendislik, endüstri dalları, bankacı, pratik meslekler
bakalım bebişlerimiz nasıl meslek sahibi olacaklar, ne demişler fala inanma falsız kalma..
kız bebek istiyosunuz ondan heralde benim 2.bebeğimde erkek olcağı için ben yine turkuvaz renklisini aldım dluxe bana çok pahalı geldi ona alacağıma oto koltuğu alırım dedim
ayy canım. çocuk olunca her heves böyle kursakta kalıyo. bi kerede ben filmin yarısından dönmüştüm öyel. tek onlara bişey olmasında. ama o başını yaslama ve ağlama sahneniz çok dokunaklu gerçekten:gitme:Dün hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik eşimle,akşam annemö bizde kaldı Miraya bakmak için.Ben çıkarken uyutuyordu,ben de hiç aramadım,nasıllar diye,uyandırırım diye.Meğer benim arkamdan kalkmış,hiç uyumamış,ve ateşlenmiş.Annm de 2. yarının yarısında bizi aradı,bir yere uğramadan gelin,ateşli diye.Calpol vermiş annem biz gelmeden.Üstünü de açmış elini yüzünü falan yıkamış,düşmüştü b.raz.Apar topar geldik eve,kucağıma aldığımda benim boynuma kafasını sokuşunu görmeliydiniz,iiiiyiiicee mayıştı yavrum.Babasına falan gitmiyor.O an dayanamadım,ağladım,sessiz ağlıyordum ama,baktım,o da başladı ağlamaya.Kıyamam kuzuma.
Gece de hiç uyumadık desem yeridi,bir ara o uyudu da,biz yine de başındaydık.
Allah güç kuvvet veriyor,okuldan izin alıp gelirim dyordum,uymadım ya hiç,ama hiç uykum bile gelmedi.
geçmiş olsun aliye. bilmezmiyim boğaz arsını. hafta sonu ne etti bana. iki gün yemeden içmeden kesildim . çok zor. geçmiş olsun. evde tadilat var galiba. onun içinde kolay gelsin.selam kızlar
herkes aşkı memnu da galiba
aysun hamileymiş sanırım. hayırlısı olsun hakkında canım. gönlüne göre olur inşallah herşey.
kendi adıma böyle bi durumda üzülmezdim diye düşünüyorum. selen için üzülürdüm tabi biraz ama bu kadarcık üzülmek bile 2. ye haksızlık gibi geliyo bana. Allah izin verirse ben 2.ye de aynı duygularla aynı şekilde hazırlanmak istiyorum. hayırlısı bakalım.
kızlar ben çok hastayım geçen perşembe başladı. hala devam ediyo. dün acile gitmek zorunda kaldım. 2 gündürde bademcigim çok fena şişti. her yutkunma eziyet.
bide bıktınız benim çatı muhabbetinden biliyorum ama hala eksikler vardı. dün mutfak tezgahı geldi.mermeri içerde kestiler hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama çok feci bişeymiş . bugün temizlikçiyle saat 7 ye kadar zor arındırdık.
sultancım hediyelerinizi güle güle kullanın canım.ben de baston puset istiyorum aynısından hem de ama yine selen binmicek diye korkuyorum zira ilki bi tarafımıza tıkaç oldu da. bisikleti de aynı şekilde düşündüğümden alamadım valla yoksa annemler de hediye onu alacaklardı.
tuğbanın aldığı oto koltuğu modelini öğrenebilirmiyim artık bişey almam lazım ve chicco düşünüyodum ben de. ama kesin ona da oturmak istemicek ama mecbur alışacak.
tuğba ile ecrini ben de merak etmiştim haber aldım sevindim
demirin doğumgününe gidecek olan varmı istanbuldan. ben gitmek isterim aslında.
geçmiş olsun özlem. sağduyulu kalman ve teslimiyetin ne güzel. inş en kısa zamnda normale döner sonuçlar. :Saruboceq:mıraya çok geçmış olsun,şenay ne yaptı acaba daha ıyıdır ınşallah bıdık
alıyecım geçmış olsun bende ne zaman boğazım ağrısa grıbe çevırsınde ağrımasın derım,ıkısıde olmasında
bızım tahlıllerımız pek ıyı çıkmadı kızlar,benım kız hasta felan olmaz çok şükür ama değerlerımız hep düşük,hemoglobınde,östorojende hepsı düşük,memışler ıçın 3 ayda bır testler yapılacak kontrol altında tutulacakmış,demır damlası 15-15 günde 30 a çıktı,bozmayacam moralımı düzeltırız hepsını rabbımın ıznıyle,hastane çıkışım ıyı değıldı ama sonra toparladım
sultancım güle güle kullanın bısıkletı banada daha güvenlı geldı smart trıke,bende yeşılını ama dx olanını ıstıyorum hala gelecek,ecemde güle güle otursun koltuğunda,bende şımdıkı aklım olsa baston alırdım dırek,bıde hep evde kullandım gezdık evın ıçınde balkonda koca arabayla peh,neyse tecrübe ışte dımı
atladığım bırşey varmı,var denız gelmış gıtmış görünmüyordu nıcedır özeltme kendını bacıııı
ecrın yürümeye başlamış maşallah onada
kızlar bızım dışımız patladı en sonunda gerçekten sonunda demı bızde çıkarıyoruz artık ıncımızı
günaydın güzeller..
güne güzel haberle başlıyım..
baran yürüyor...
korkusunu yenmiş gibi..
ordan oraya gidebilyor artık.
poposunun üstüne düştüğünde ağlamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkış da yapıyor.. öğrendi sonunda
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hayırdır sultan nasıl bu kadar eminsin anacım. :1shok:
ayy canım. çocuk olunca her heves böyle kursakta kalıyo. bi kerede ben filmin yarısından dönmüştüm öyel. tek onlara bişey olmasında. ama o başını yaslama ve ağlama sahneniz çok dokunaklu gerçekten:gitme:
geçmiş olsun aliye. bilmezmiyim boğaz arsını. hafta sonu ne etti bana. iki gün yemeden içmeden kesildim . çok zor. geçmiş olsun. evde tadilat var galiba. onun içinde kolay gelsin.
geçmiş olsun özlem. sağduyulu kalman ve teslimiyetin ne güzel. inş en kısa zamnda normale döner sonuçlar. :Saruboceq:
ooo maşallah barana. sueda çok inatçı sıpa. hiç heveslenmiyo yürümeye. yerlerde dolşıp sağı solu toplamak daha hoşuna gidiyo ayaklı gırı gır ne olacak.:dilcikar:
evet öyle. ende burda bi bisiklet görmüştüm dışarı çıkınca ona bakayım ne kadar. valla ben oyuncağa felan abartılı rakamlar verecek kadar zengin değilim. alt tarafı bi bisiklettir. 250 milyonlukta onu eğlendirir. 50 milyonlukta. büyünce kaldır at.http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1845659
mavi : 259
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1845651
kırmızı :289
olaya bak ya..
arada renk farkı var diye 30 tl oynuyor..
gerçekten kırmızı olunca 5 kuruş olsun lafı bu olsa gerek
1 kereliğine yapmk zorunda kaldmMügeCim bence kabızlık için fitil verme bende 1-2 verdim ama pek erkek çocuklarına önermiyorlar ben en sonunda dr götürdüm kabızlık için patates,muz,pirinç vs saydı verme dedi demir damlasını 3-4gün kullanma dedi bir de dupharec diye bir surup verdi o çok iyi geldi şimdi normale döndü ama demire başlayınca napıcaz gene bilmem....
pasta yaptıran bayanlar..
pasta yaptırırken şeker hamuru olandan mı yapırdınız..
öyle olunca fiyatlar ikiye katlıyor. birde şeker hamuru yenmiyor diye duydum..
doğruluk payı nedir.. bilen yardımcı olsun lütfeniz...
normal pasta dilimi 3 ,
şeker hamurlu olursa 6,
saol canım baran hiç emeklemedi,, sürünmedi..
tabii çoçuk biliyor.. ev pis nereye sürünim dimi ama...
ben yürürüm daha iyi diedi.. :roflol:
yok canım yok hepsını kullanmam lazım duphalacçı kızım yazında kullanmıştı bızımkı kronık kabızlık doğduğundan berı kabız ama ıyıce arttı ışte,kullanıyoruz anlayacağın ama nasıl gelde sor resmen 4 kaşığa çıktık bılırsın nasıl zor ıçılır o meret düşün kuzumuGeçmiş olsun özlemCİm bizimde 9.ayda kan değerlerimiz düşmüştü 14 14 damla veriyoruz bizde kabızlık yaptı kabız olmayan çocukta kan damlası yaparmış sen dupharec şurup verdi bize dr bir sor daha kötülemeden hergün verirsin önce demiri 3-4 gün verme şuruba devam düzelince verirsin demişti inş.hemencene dolar demir depoları yavruların.....
canım allah kalbıne göre versın boş ver takma ona göre kısmetı olur ınşallah sen bodrumda kafan göre kutlarsıniyi geceler kızlar
şöyle bi geçmişe baktımda aysun hamileymişsin
çok şaşırdım hayırlısı olsun
bnmde eşim korunuyo ben emzirdiğim için
eşime şimdi 2 sene kardeşçe takılalım diyorum tövbe yarabbim
bu arada yarın demirin ilk doğum gününü yapıyoruz halamlarda
planlar değişti
pazar günüde hakanın teyzesinde yapıcaz
bu ne yaa düğün gibi oldu c.teside düğünümüz var
bide bodrumda doğum günü zaten eminimki en güzeli o olacak
canım memışlerımız doğduğunda şıştı ama ınmedı hıç onun ıçın yapıldı testesteron testı,çok teşekkür ederımçok sağoun kızlar
aynen ben de keşke en başta baston alsaydım diyorum biz de forum istanbula gidince lite vay var orda alıp kullanıyoruz çok güzel
özlemcim inciniz hayırlı olsun sonunda çıktı arkası patır patır gelsin inşallah
bizim demir iyi çıktı şükür
hormonlarla ilgili konuyu anlamadım canım neden bakma ihtiyacı duydu dr.
selenin de bütün vücudunda çok tüy var. esmer diye sanırım ama sırtı bacakları kolları hatta bıyıkları bile var şimdiden hatta alnı tamamen ince siyah tüy. hormonal bi durum olabilirmi acaba diye düşünüyorum ben de ama dr.a hiç sormadım.bidahaki kontrolde sorayım bari
iyi geceler hepinize. selen annemde. alsammı diye düşünüyorum ama hiç te halim yok. bi arayım bakalım
teşekkürler gülşencımsultancım tuğbayı merak etmişsin bugün girdi ama şimdilik neti bir kişi kullanabiliyormuş evde , kendi işyerlerinin bağlantıları olunca çoklu kullanım olacakmış...kıbrıslılar işi ağırdan alıyorlar çok diyor...eşide akşamları çalıştığı için net ona lazım bir müddet daha giremem dedi...
pusetler,bisikletler çok güzel güle güle kullanın...
eceye geçmiş olsun, mirayında bişeyi yoktur umarım...aliyecim sanada çok geçmiş olsun canım....
teşekkürler canım,hormon testı düşük çıktıaman hiç alma kalsın:.)kafanı dinle ben cinnet geçiriyodum eşimede sardım keremde yeni uyudu içimde sıkıntı var bağırmak gelşyo içimden
bu arada aliyecim küçükken bende çok tüylüydüm kapkara bir kızdım :)
alnındaki sırtındaki tüyleri dökülür merak etme cnm
saol özlemcim dişiniz hayırlı olsun
nisanın mı değerlei düşük kız annesi olmadığım için anlayamadım memelerine ne testi yapılcak
canım şenay,allah yardımcın olsun,denecek bırşey bulamıyorum akrabalarına ve aılenede dua edıyorumkı senı duysunlar,bebeklerımız hemen ıyıleşsınkime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
hadı gözünaydın canımgünaydın güzeller..
güne güzel haberle başlıyım..
baran yürüyor...
korkusunu yenmiş gibi..
ordan oraya gidebilyor artık.
poposunun üstüne düştüğünde ağlamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkış da yapıyor.. öğrendi sonunda
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben pasta hamursuz yaptırıdım tadıda güzeldı,15 kışılık 40 a yaptıpasta yaptıran bayanlar..
pasta yaptırırken şeker hamuru olandan mı yapırdınız..
öyle olunca fiyatlar ikiye katlıyor. birde şeker hamuru yenmiyor diye duydum..
doğruluk payı nedir.. bilen yardımcı olsun lütfeniz...
normal pasta dilimi 3 ,
şeker hamurlu olursa 6,
maşallah ırfana maşallahee ben bugün aylakcıyım herhalde..
ozaman benim paşanın raposunu vereyim.
-irfanda yürüyor artık.yürüyo dediysem öle büyük adamlar gibi değil 2-3 adım atıyor sonra hop oturuyor.
-bide kitap okuyorum ben ona çok uzun zamandır ve benim aylık degilere bakıyoruz birlikte.öyle çok seviyorki kızlar kitapları.yerinde duramayan çocuk kucağıma alıp dergi karıştırırıken dikkat kesiliyor.cosmo yu açıyoruz. adam-kadın-elbise mayo bikini:))
-ağzını burnunu kulağını gözlerini pipisini gösteriyor.
-öpücük atıyor.
-kareleri üst üste dizip yıkıyor.
-kaşık tutmaya çalışıyor.kaşığı alıp çorbasına daldırıyor ama bir türlü ağzını tutturamıyor:)
-müzikte ritim tutuyor ayağıyla.en güzelide zeybek oynuyor:))(şaka tabi ama annem bu konuda çalışıyor)
-gezmek dolaşmak favori aktivitesi.
-çok cana yakın sevgi dolu sarılıyor sımsıkı,öpüyor..ısırıyor.
-merhaba irfan deyip el uzattığında alıp elini öpüyor.
-"hayır"-"evet" kelimelerini yavaş yavaş kavrıyor.
-ben "otorite" objesiyim onun için.(çünkü bunu başka kimse beceremiyor evde)
sanırım kızlar.iş sonrası birlikte geçirdiğimiz o kısıtlı zamanlar işe yarıyor."kaliteli zaman" bu olsa gerek.
maşallah ıdıle,küçük papağanherkese günaydın ve hayırlı cumalar.....şenay Allah yardımcın olsun zor zamanlar geçiriyorsun umarım en kısa zamanda düzene girer tüm istediklerin....
irfana ve barana maşallah farkında olmadan çok şey öğreniyorlar....
sevgi paylaştıkların çok güzel öğrenmemiz gereken ne çok şey var..işte asıl kafamı kurcalayan çocuk bakma dönemlerine şimdi geldik....uykusuz kalmak,yemek yedirememek değildi derdim bunca zaman çocuk sahibi olmazken işin doğru insan yetiştirebilme kısmıydı umarım başarılı birer ebeveyn oluruz herbirimiz...
idilde haneler programını seyrettiniz mi bilmiyorum ama orda dırdırhanedeki kadın gibi sürekli konuşuyor...papağan tıpkı ....sanırım 2-3 ay sonra konuşarak bizi etkisiz hale getirecek...:)
maşallah Alp ehadi seninki kız gülşen normal de benim oğluma ne demeli o da hiç susmuyor yataktan kalkar kalkmaz başlıyor bizimki araba diyor habire hele arabaya gidelim mi dedim mi elinde ne varsa bırakır gözümün içine bakarak ayaba diyor çok tatlı ya....
hayırdır sultan nasıl bu kadar eminsin anacım. :1shok:
ayy canım. çocuk olunca her heves böyle kursakta kalıyo. bi kerede ben filmin yarısından dönmüştüm öyel. tek onlara bişey olmasında. ama o başını yaslama ve ağlama sahneniz çok dokunaklu gerçekten:gitme:
geçmiş olsun aliye. bilmezmiyim boğaz arsını. hafta sonu ne etti bana. iki gün yemeden içmeden kesildim . çok zor. geçmiş olsun. evde tadilat var galiba. onun içinde kolay gelsin.
geçmiş olsun özlem. sağduyulu kalman ve teslimiyetin ne güzel. inş en kısa zamnda normale döner sonuçlar. :Saruboceq:
ooo maşallah barana. sueda çok inatçı sıpa. hiç heveslenmiyo yürümeye. yerlerde dolşıp sağı solu toplamak daha hoşuna gidiyo ayaklı gırı gır ne olacak.:dilcikar:
1 kereliğine yapmk zorunda kaldm
çok mızırdandı yapınca rahatladı
bugün yaptı çok şükür ben rahatladm :))
ewet cnm yenmiyo
biz bugn ilk pasta siparişimizi verdik
normal pastanın üstüne oyuncaklar yerleştiricekler
normalde 80 tl miş
ama biz pazar günüde yaptıracağımız için 60 tl ye yaptılar
katalogtan baktık akşam 4 te vericekler
kısa bi sürede de yapıyolar
öyle 1-2 gün önceden siparişe gerek yokmuş
gerçi bunların atölyeleri kendilerine ait o yüzden de olabilir
barana maşallah
demirde alkış yapıyo müzik başladığında oynuyo
güle güle yapıyo
anne baba dede anane dayı atta avaba havhav diyo
yürüme işini erteledi sanırım ist.da tembelleşti
ben öksürünce o da öksürüyo
sahte gülüşler atıyo
gezmeyi çooook seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?