2009 Nisan Anneleri

slm kızlar uzun zamn oldu yazamdım nasılsınız................bebişler nasıl....
şenaycım bebişler hastaymış geçmiş olsun canım benim.................

canım hoşgeldin..
bebişler allaha şükür iyi , hastalıkoluyor tabii arada..
allah beterinden korusun..

siz nasılsınız.. neler yapıyosunuz.. sen anlat bakalım..

Offfff offfff saĞolun kızlar vallah ıyıkı varsınız allah hepınızden razı olsun ne annem ne kardeŞım sızın kadar duymuyor feryadımı hepınızı Çok sevıyorum

kızlar aynı ıshaller zerendede kusma devam

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, DatluCadu, şen_ay+, sev_rey, huzur84, selinay2002+, cicekcicek+, tugbiş123+, TugbaEcrin, ssengun

katılım fazla ama yazan yok gene...
açık bırakıp gittiler herhalde...

hoş geldin canım. bende akşam seni düşündüm. artık girmiyo galiba diye.
iki çocukla nasıl gidiyo. senin oğlanda yaramazdı, kızkançlık yapıyomu bizmki gibi.

allah allah dr. görüştünmü canım , ne diyor..
canım su içirmeyi ihmal etme..

Boğa burcuna uygun meslekler;
Hemen hemen her mesleğe yeteneğiniz var Askerlik, doktorluk, kimya alanı, dişçilik, mimar, müteahhit, demir çelik işleri, ticaret, mühendislik, endüstri dalları, bankacı, pratik meslekler

bakalım bebişlerimiz nasıl meslek sahibi olacaklar, ne demişler fala inanma falsız kalma..

hay allah. keşke aynı yerde otursakta yardımına gelsek.

boğa burçaları sanata özellikle resime çok yatkınlar. ablam çok güzel resim yapar. kzımznda boğa olmasını çok istemiştim ama olmadı. koç oldu koççç.

kız bebek istiyosunuz ondan heralde benim 2.bebeğimde erkek olcağı için ben yine turkuvaz renklisini aldım dluxe bana çok pahalı geldi ona alacağıma oto koltuğu alırım dedim

hayırdır sultan nasıl bu kadar eminsin anacım. :1shok:

ayy canım. çocuk olunca her heves böyle kursakta kalıyo. bi kerede ben filmin yarısından dönmüştüm öyel. tek onlara bişey olmasında. ama o başını yaslama ve ağlama sahneniz çok dokunaklu gerçekten:gitme:
geçmiş olsun aliye. bilmezmiyim boğaz arsını. hafta sonu ne etti bana. iki gün yemeden içmeden kesildim . çok zor. geçmiş olsun. evde tadilat var galiba. onun içinde kolay gelsin.

geçmiş olsun özlem. sağduyulu kalman ve teslimiyetin ne güzel. inş en kısa zamnda normale döner sonuçlar. :Saruboceq:

ooo maşallah barana. sueda çok inatçı sıpa. hiç heveslenmiyo yürümeye. yerlerde dolşıp sağı solu toplamak daha hoşuna gidiyo ayaklı gırı gır ne olacak.:dilcikar:

saol canım baran hiç emeklemedi,, sürünmedi..
tabii çoçuk biliyor.. ev pis nereye sürünim dimi ama...
ben yürürüm daha iyi diedi.. :roflol:

evet öyle. ende burda bi bisiklet görmüştüm dışarı çıkınca ona bakayım ne kadar. valla ben oyuncağa felan abartılı rakamlar verecek kadar zengin değilim. alt tarafı bi bisiklettir. 250 milyonlukta onu eğlendirir. 50 milyonlukta. büyünce kaldır at.

1 kereliğine yapmk zorunda kaldm
çok mızırdandı yapınca rahatladı
bugün yaptı çok şükür ben rahatladm :))

ewet cnm yenmiyo

biz bugn ilk pasta siparişimizi verdik
normal pastanın üstüne oyuncaklar yerleştiricekler
normalde 80 tl miş
ama biz pazar günüde yaptıracağımız için 60 tl ye yaptılar
katalogtan baktık akşam 4 te vericekler
kısa bi sürede de yapıyolar
öyle 1-2 gün önceden siparişe gerek yokmuş
gerçi bunların atölyeleri kendilerine ait o yüzden de olabilir

barana maşallah
demirde alkış yapıyo müzik başladığında oynuyo
güle güle yapıyo
anne baba dede anane dayı atta avaba havhav diyo
yürüme işini erteledi sanırım ist.da tembelleşti
ben öksürünce o da öksürüyo
sahte gülüşler atıyo
gezmeyi çooook seviyo

saol canım baran hiç emeklemedi,, sürünmedi..
tabii çoçuk biliyor.. ev pis nereye sürünim dimi ama...
ben yürürüm daha iyi diedi.. :roflol:

ay bizim evimiz şekerim bal dök yala. kızda biliyo tabi ana sı ne kadar hamarat, temiz, titiz kadın rahat rahat sürünüyo.
ayyy, yalanıma ben bile inanacam.

yok canım yok hepsını kullanmam lazım duphalacçı kızım yazında kullanmıştı bızımkı kronık kabızlık doğduğundan berı kabız ama ıyıce arttı ışte,kullanıyoruz anlayacağın ama nasıl gelde sor resmen 4 kaşığa çıktık bılırsın nasıl zor ıçılır o meret düşün kuzumu
canım allah kalbıne göre versın boş ver takma ona göre kısmetı olur ınşallah sen bodrumda kafan göre kutlarsın
canım memışlerımız doğduğunda şıştı ama ınmedı hıç onun ıçın yapıldı testesteron testı,çok teşekkür ederım
teşekkürler gülşencım
teşekkürler canım,hormon testı düşük çıktı
canım şenay,allah yardımcın olsun,denecek bırşey bulamıyorum akrabalarına ve aılenede dua edıyorumkı senı duysunlar,bebeklerımız hemen ıyıleşsın
hadı gözünaydın canım
ben pasta hamursuz yaptırıdım tadıda güzeldı,15 kışılık 40 a yaptı
maşallah ırfana maşallah
maşallah ıdıle,küçük papağan
maşallah Alp e

teşekkürler bılgecım,herkesı öpüyorum,kaçtım şımdılık hoşçakalın

irfanada maşallaahhhh
ecemin ve keremin ciCıleri hayırlı olsun güzl günlerde kullansınlar

demirede maşallah. kiminin dili kiminin ayağı hızlı.

benimde doğum günü için hoş fikirlerim vardı. açık havada yapacaktım ama hava soğuk.

sanırım haftaya kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…