- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
benım bu gun öğlenden sonra yatılı mısafırlerım tesrıf edıyolara akşam aradılar butun hafta sonu kosturmca gecıcek((((((
geçmiş olsun..Dün hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik eşimle,akşam annemö bizde kaldı Miraya bakmak için.Ben çıkarken uyutuyordu,ben de hiç aramadım,nasıllar diye,uyandırırım diye.Meğer benim arkamdan kalkmış,hiç uyumamış,ve ateşlenmiş.Annm de 2. yarının yarısında bizi aradı,bir yere uğramadan gelin,ateşli diye.Calpol vermiş annem biz gelmeden.Üstünü de açmış elini yüzünü falan yıkamış,düşmüştü b.raz.Apar topar geldik eve,kucağıma aldığımda benim boynuma kafasını sokuşunu görmeliydiniz,iiiiyiiicee mayıştı yavrum.Babasına falan gitmiyor.O an dayanamadım,ağladım,sessiz ağlıyordum ama,baktım,o da başladı ağlamaya.Kıyamam kuzuma.
Gece de hiç uyumadık desem yeridi,bir ara o uyudu da,biz yine de başındaydık.
Allah güç kuvvet veriyor,okuldan izin alıp gelirim dyordum,uymadım ya hiç,ama hiç uykum bile gelmedi.
mıraya çok geçmış olsun,şenay ne yaptı acaba daha ıyıdır ınşallah bıdık
alıyecım geçmış olsun bende ne zaman boğazım ağrısa grıbe çevırsınde ağrımasın derım,ıkısıde olmasında
bızım tahlıllerımız pek ıyı çıkmadı kızlar,benım kız hasta felan olmaz çok şükür ama değerlerımız hep düşük,hemoglobınde,östorojende hepsı düşük,memışler ıçın 3 ayda bır testler yapılacak kontrol altında tutulacakmış,demır damlası 15-15 günde 30 a çıktı,bozmayacam moralımı düzeltırız hepsını rabbımın ıznıyle,hastane çıkışım ıyı değıldı ama sonra toparladım
sultancım güle güle kullanın bısıkletı banada daha güvenlı geldı smart trıke,bende yeşılını ama dx olanını ıstıyorum hala gelecek,ecemde güle güle otursun koltuğunda,bende şımdıkı aklım olsa baston alırdım dırek,bıde hep evde kullandım gezdık evın ıçınde balkonda koca arabayla peh,neyse tecrübe ışte dımı
atladığım bırşey varmı,var denız gelmış gıtmış görünmüyordu nıcedır özeltme kendını bacıııı
ecrın yürümeye başlamış maşallah onada
kızlar bızım dışımız patladı en sonunda gerçekten sonunda demı bızde çıkarıyoruz artık ıncımızı
kime ne diim bilemiyorum ishali devam ettiği için halen zırıl zırıl ağlayan zeynebe mi hastalık ona bulaştığı için saat dokuzdan beri sürekli kusan zerenemi yoksa gecenin ikisinde ikisi birden çayır çayır ağlarken bana yardım edeceğine cinnet getirip kızlarımdan çok bağıran koca eşeğemi çocuklara ben bakıcam diye yırtınıp buralara taşınmama neden olduktan sonra şimdi 2 haftadır çok yoruluyorum diye dırdır kafamın etini yiyen kayınvalidememi sanki bunların hiç biri olmuyomuş gibi davranıp bana hiç yardım etmeyen annememi kızlarımın hatırına susup içime atmaktan kafamda çıkan bintane yarayamı kimeee.... kime ne diyim bilemiyorum
ŞENAYIM canımın içi.sabah sabah son mesaj senin olduğu için seninkiyle başladım.
bitanem geldimi üst üste gelir hep hepimizin bildiği gibi.
gelir ama geçerde.
takmak kafaya herşeyi dahada zorlaştırır işi.kendine edersin hep vücudun taşımaz olur seni.
akıl veremem ama..geçecek üzülme.sabret.annelik böle günlerde kutsallaşıyor işte.
ben pozitif düşüncelerimi ve dualarımı gönderiyorum sana.
öncelikle şifa versin allah göz bebeklerinize.gerisi zaten detay..
vayyyy tebrikler baran beyimize..demek annesinin sölediğ kadar tembel değilmiş paşa:)
alkış olayını çözmüş..alemlere akar artık:))
Günaydın....
Şenaycım allah yardım etsin ama biz bir tane ile dayanamıyoruz sizin sinirlerinizin yıpranması çok doğal inş.hemen iyileşirler...
Baran paşaya bravo bi de çocuğu yerden yere vuruyorsun yok şişko yok poposunu kaldıramıyor, bizimki hala tutuna tutuna gidiyor korkusunu bırakamadı ve arada da alkış yapğıyor bende yaşına yürüyerek girmesini istiyorum,
Geçmişi okuyayım bi...
ee ben bugün aylakcıyım herhalde..
ozaman benim paşanın raposunu vereyim.
-irfanda yürüyor artık.yürüyo dediysem öle büyük adamlar gibi değil 2-3 adım atıyor sonra hop oturuyor.
-bide kitap okuyorum ben ona çok uzun zamandır ve benim aylık degilere bakıyoruz birlikte.öyle çok seviyorki kızlar kitapları.yerinde duramayan çocuk kucağıma alıp dergi karıştırırıken dikkat kesiliyor.cosmo yu açıyoruz. adam-kadın-elbise mayo bikini:))
-ağzını burnunu kulağını gözlerini pipisini gösteriyor.
-öpücük atıyor.
-kareleri üst üste dizip yıkıyor.
-kaşık tutmaya çalışıyor.kaşığı alıp çorbasına daldırıyor ama bir türlü ağzını tutturamıyor:)
-müzikte ritim tutuyor ayağıyla.en güzelide zeybek oynuyor:))(şaka tabi ama annem bu konuda çalışıyor)
-gezmek dolaşmak favori aktivitesi.
-çok cana yakın sevgi dolu sarılıyor sımsıkı,öpüyor..ısırıyor.
-merhaba irfan deyip el uzattığında alıp elini öpüyor.
-"hayır"-"evet" kelimelerini yavaş yavaş kavrıyor.
-ben "otorite" objesiyim onun için.(çünkü bunu başka kimse beceremiyor evde)
sanırım kızlar.iş sonrası birlikte geçirdiğimiz o kısıtlı zamanlar işe yarıyor."kaliteli zaman" bu olsa gerek.
Bu ne ya bide hamurumu düşünücez iyi sen araştır ben senden kopya çekerim biz 1 mayısta kutlayacaz..pasta yaptıran bayanlar..
pasta yaptırırken şeker hamuru olandan mı yapırdınız..
öyle olunca fiyatlar ikiye katlıyor. birde şeker hamuru yenmiyor diye duydum..
doğruluk payı nedir.. bilen yardımcı olsun lütfeniz...
normal pasta dilimi 3 ,
şeker hamurlu olursa 6,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?