2009 Nisan Anneleri

müge daha öncede söylemiştim canım.
birinin yanımda olduğunu bilsem,bana destek olucağını ona güvenerim yardım edicek diye.
yardımcı tutsak ne kadar güvenebilirim evime sokmaya ki çanakkaleye gitme durumumuz da var gibi.
birde bebekle ilgilenirken egeyle kim ilgilenicek.
ege şimdiden uykusuz,iştahsız zaten ilgi bekliyor..

Allah büyüktür cnm ne biiyim
onu sana vermişse elbet sabrınıda verir
belki bebek doğdutan sonra herşey yoluna giricek egede zor bi bebek olmaktan çıkıck
bliyorum hangi zrluklarla büyüttüğünü fakat ne bileyim cnmdan bi parçanın benden alınması bana ters geliyo

bana da zor geliyor aldırmak inanın ağlamaktan gözlerim şişti.
ama mantıklı karar vermem lazım.
bebek doğduktan sonra hem egeyle hem bebekle ilgilenemezsem daha üzülürüm.
benim için dua edin kızlar.
saat 16:00da operasyon

bnm yengemde çocuk aldırdı 2 sene önce 2 senedir doğrulamadım
bütün işlerim ters gidiyo hergün rüyama giriyo diyodu
bide içerde parça bırakmışlar sürekli kanaması oldu bi daha gitti operasyon geçirdi

inşallah herşey yolunda gider

ayy bütün tüylerim ürperdi bak şimdi gözlerim yaşardı
Alah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider
akşama iyi haberlerini alırız

aysuncum bencede derdini veren allah dermanıda verir benim ablamda senin gibi ikinciye kazayla kaldı ve aldırıcam dedi annemler falan asla hakkımızı helal etmeyiz aldırısan dedi çünki ilk yeğenim çok zor iştahsız uykusuz bir çocuktu birde ablam mide ilacı kullanmıstı hamıleyken bilmeden allah göstermesın özurlu olma riski bile var dedi doktorlar ama annemler karşı çıktılar ve benım ablam erzurumda eşi subay tek başına düşün aldırmadı ve ikinci çocugu olunca buyuk yegenım nasıl uslandı anlatamam sanki o çocuk gitti başka çocuk geldi ve kucuk yegenımde bır o kadar uslu ve iştahlı maşallh şimdi bize hep der iyiki sizi dinlemişim

cnm tabi karar sizin onemlı olan senin psikolojın ama bırazda iyi tarafından bak ve aldırma nasıl kıyacaksın ya içinde küçücük bir can biraz daha düşün cnm

bende kaza kurşunuyum
annem bneide aldırmak için tam kapıdan çıkarken
ananem anneme hakkımı helal etmem sana sen onu aldırırsan
oğlunuda allah elinden alır demiş annem geri dönmüş
şimdi iyiki doğurmuuşum bak oğlum yok sen yanımdasın diyo

nasıl zor bir durumdayım anlatamam.
kimseye söylemedik ,eşimle gidicez

evt tuğba.
ama bu cevap için 2 gündür düşünüp duruyoruz.
okadar çok düşündük kizor da olsa bu kararı verdik

canım kendiniz için en doğru kararı tabikide sis verirsinzi.
hakınızda hayırlısı olsun canım..

biz her zaman seninleyiz..

bende canım.

yeni açtım. aysun aldırmaya karar vermiş anlaşılan. tersinin olmasını isterdim. çok zor bi karar. gel vaz geç kıyma yavruna güzelim. büyütmek zor olacak ama onun da bi insan olduğunu düşün lütfen. egeni getir gözlerinin önüne . onun ilk varlığından haberdar olduğun anaı. madem allah sana böyle bi hediye daha layık görmüş kıyma ona annesi. :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bak yardımcı tutma imkanın varmış. elde çok iyiler var. hepimiz dua ederriz karşına iyi güvenliri temiz birini çıkarırı allah. sende yavrularınla ilgilenrisin. egeye en güzel hediye kardeş. onu bu sevgiden mahrum bırakma. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bilge oğlun da çok tatlıymış başarılar sınavında
sağol ablası.

oğluna sınavda zihin açıklığı olsun.. başarılar..

nöbetcii. sen düzelttinmi maaşlarda yapılan hatayı
o işi eşime havale ettim.-tatlicadiarzu-araştırıyo

oğlunu nerde gördün ,,
tabii kızın varya oğlanları inceliyosun dimi uyanık seni...

lafına diyo kız.

aayy burda kimse yok diye gazete okuyim dedim..
okumaz olaydım..

ben barandan sonra çok duygusallaştım...
herbir şeye ağlıyorum.

önceden de ağlardımda bu kadar değil

yaaa annelik öyle bişey işte. anltılmaz yaşanır.

mantıda 3 tabak zor kesiyo beni. oda yanında kolayla.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…