2009 Nisan Anneleri

bizb bu haldeysek o ne haldedir. hufffffff.allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:

kızlar doğum gününde gelenlere hediye olarak neler verdiniz veya vermeyi düşünüyormusunuz ?? bende magnet mi yaptırsam fotosundan karar veremedim....

allah yardımcısı olsun zor bır karar ama hayat onun ve herkes kendı aldığı kararlar doğrultusunda yaşar anaam ne ağır konuştum bırden demı,o da aldırmak ıstemez tabıkı ama yaşayan bılır kızlar ya,hayırlısı olsun,rabbım affetsın,ağır bır olay yanı,dualarım onlarla
müge bende yerım valla en az 2 tabak,halımden bellı zatende dur dıyemıyorum kendıme helede bu aralar
eee bırde bızede dedıler grıp gıbı burnu akabılır,ateş yapabılır dıye 1 hafta sonrasına

kolay değil elbet şurda kimn başına gelse aldırmak ister
ama ne kdr zor olursa olsun cana kıymak bana ters
bnm halam ne yoklukla bm yardımlarımızla 2 tane çocuk büyüttü
onun yaşadıklarını kimse yaşamamıştr
varlıktan ykluğa düşmk çok zor
fabrikaları vardı battı ama hiçbir zmnda hayıflanmadılr tekrar çalıştılr kazandılr
ewet çocuklar belki bazı şeylerden uzak kaldılar ama şimdi mutlu mesutlar

mantı deyince gözüm kararıyo canım . ne yapatığımı bende bilimiyom

kızlar doğum gününde gelenlere hediye olarak neler verdiniz veya vermeyi düşünüyormusunuz ?? bende magnet mi yaptırsam fotosundan karar veremedim....

ohhhh beeee ben tek değilmişim yemek konusunda...

bu yemek işini herkes iyi beceremiyo adamın ellerine sağlk
bütün yemeklerimi güzel olur yaw
urfalıymış kendisi

hee tabıkı yalnız değılsın şırvancım,bız uyumaya gıdıyoruz kuzumla hoşçakalıın
afıyet olsun mügecım,kolay gelsın aynı zamanda kaydirigubbakcemile2

cnm 30 adet buzdolabı süsü sadece üzerinde bebek var 30 adet takvim 30 adet davetiye 70 milyon
hepsini aynı yere yaptırdım ben benim facebook yokmu sende resimlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…