2009 Nisan Anneleri

bende doğum gününde .. aileler le çekilmiş baranın fotoğraflarını çekip, çerçevelere koyup vermeyi düşünüyorum.

teyzesi- eniştesi baran
anane - dede baran
amca -yenge baran
babane -dede baran
anne -baba - baran

toplam 5 tane olacak okadar

arkadaşlara bişey yokkkk

ee elini çabuk tutsaydın şekerim sende:)
ne alıyorsun şirvancım gene?

iyi fikirmiş canım süper..hiç beklemzdim senden:)

aysuncum allah kolaylık versın guc kuvvet versın cok zor bı durum bu canım(
bende seloşun ufak resımlerıı kalp çerceveye koydum hem cerceve hem buzdolabı susu arkasında mıknatsı var yabancı olmuyacağı ıcın verıceklerım nasıl ısterlerse oyle kullansınlar cercevelerı içinde nazar boncuğu olan keselere koydum

bzım hala almıs bısıkletı görduk bu gun gıdıp çok ayıp ama napalım bı bakalım dedık :)) su plastık gıbı olandan selen sevdı bı bındı ınmedı su smart trıkeden alma olayı ortadan kalktı böylece

güle güle kullanın sehercim bende ecemi terasa cıkarayım hava alsın çocuk yürüteçle öptumm

ne yaptın kız müge kokusu ta buraya geldi anam:sinifsinif:. adam güzel yapmış diye iki tabakmı yedin yoksa

anacım sorma o nun yüzünden istanbulda gaz maskesi dağıtıyor, yollar kapanıyor..

iyi fikirmiş canım süper..hiç beklemzdim senden:)

niye kız..
ordan farklımı duruyorum..

güle güle binsin selencik..
bende kide smart trike takıntılık haline geldi..
sonunda gidicen bende onlardan alıcam herhalde..

bizim şirkette de herkes erken dağılıyor. biri izlemeye gider yarışı diğeri yol kapanacak der . bende erken çıkayım bari de saçımı kestireyim bi havam değişsin

bizim şirkette de herkes erken dağılıyor. biri izlemeye gider yarışı diğeri yol kapanacak der . bende erken çıkayım bari de saçımı kestireyim bi havam değişsin

bende kestirdim bi değiştiki havam. 2 kata asabiyim artık her aynaya baktığımda kuaföre küfrediyom.Çok üzgünüm çoook

tesekkur ederız teyzelerı valla şirvan bendede öyleydı ama bunu görunce selende durunca rahatladım napalım bızımde smart trıke mız olmasın:)

bende kestirdim bi değiştiki havam. 2 kata asabiyim artık her aynaya baktığımda kuaföre küfrediyom.Çok üzgünüm çoook

yaaa hevesimi kırma. kesin bende beğenmeyeceğim zaten de napalım. toplanacak boyda olsun en azından da evde toplayabileyim yoksa cadı yoluyor

yaaa hevesimi kırma. kesin bende beğenmeyeceğim zaten de napalım. toplanacak boyda olsun en azından da evde toplayabileyim yoksa cadı yoluyor

yo canım kırılmasın hevesin. bu bizim buraya has bi durum. adam gibi kuaför yok. sueda da yoluyo

Facede kayıtlı ama sık girmiyorum ben oraya görmemişim ben, Tuğba magnet o ev resimli olanı mı yaptırdın anlamadım da ?? davetiyende keremle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…