2009 Nisan Anneleri

aman yaa bari pazarları güzel olsa yaa.ohh tuğba bizim yerimizede eğlenin ve minik prensi öp hepimizin yerinede.kociş yatıyo biz oğlumla kahvaltımızı yaptık bile.

günaydın kızlar
özlemcim çok tşkler
bugün yine yoğunuz
düğün güzel geçti ama demiri çok özlemişim valla
eve gelince hemen sarıldm uyuduk beraber

eşimin işi çıktı cumaya dönücez bodruma

gezın eğlenın kızlar elınızde fırsat varsa,bız yıne evdeyız,benımde çok uykum var,sağolsun paskal sabaha kadar havladı neyden rahatsız olduysa o havladı ece uyandı,leyla gıbıyım bıldığınız,bugün derbı var ınşallah güzel bır maç olur,kocam olsaydı daha zevklı olurdu ama telefonla canlı bağlantı yapıp an be an sınırlendırebılıyor yınede gıcık ışte
sultancım doğum gününüz çok güzel geçer ınşallah
tuğba benım pc de su gördü o yüzden noktalı ı yok artık,farkındaysanız,ılerı gerı tuşlarımı kullanamıyorum ama olsun çalışıyor ya,ıyıce bır bakım gereklı artık
müge özledın tabı evını dımı,hayırlısı olsun arkadaşım,ış olsun da boş ver,sayılı gün çabuk geçer,bende ankaraya gıdınce gün sayarım böyle

melek ve özlem kızçelerimerak etmişiniz sağolun kızlar
aynı benim sıpalar isal devam zeynepte zerende pek bişi kalmadı ama ben kafayı yemek üzereyim

allah kolaylık versin senay
bizde 1 gibi cıktık oyun parkına gitti bab ogul bindiler bana bişeyler aldık üsttt

yemek yedik geldik...

ii gecelerrr..

canım sıkıldııı..tv yi hiç açmadık bugün..kk da son mesajlar bölümünde gördüm içim acıdı..

samsunda piss şerefsiz pkklılar polis otosunu bombalamışş...

az bıle söylemışsın ıçımden neler geçıyor nasıl doluyum ama ama ışte,yattıkları yer cennet olsun,rabbım yakınlarına sabır versın

melek ve özlem kızçelerimerak etmişiniz sağolun kızlar
aynı benim sıpalar isal devam zeynepte zerende pek bişi kalmadı ama ben kafayı yemek üzereyim
canım arkadaşım sınırler harap tabı,allah mınıklerede sanada yardım etsın,dualarım sızınle şenay ne ıshalmış kardeşım ya,hemen ıyıleşsın kuzularım ınşallah
allah kolaylık versin senay
bizde 1 gibi cıktık oyun parkına gitti bab ogul bindiler bana bişeyler aldık üsttt

yemek yedik geldik...

canım dün yazacaktım atlamışım melek,egenın cıcılerıde senın cıcılerınde hayırlı olsun arkadaşım,güle güle gıyın ınşallah

Betül Zeynep teşekkür ederim......

Betül canını sıkma şekerim. ınan hepimiz öyleyiz. Huzur azcık bile kaçsa insanın tadı olmuyor.....

Yarın aşıları yaptıracağız.Sıkıntısız geçer inşallah.....

D,günü olan bebekleri çok öpüyorum.

Pınpın da mı hasta:-(Çok geçmiş olsun ona da.
Ohh,Sultan ayaklarını da uzat,bak keyfine,kocana da deseydin,kal istersen ,zahmet etme gelmeye diye)İyi hadi atlattınız,nice d.günleri kutlamak nasip etsin Allah!

selamsss
sorma elifff........... bu gün iice fenalaştı.... dün dışarı çıkmıştık ondan heralde. yazık kuzu ateşler içinde sabahladı ve hala öyle....
tüm hasta bebelere geçmiş olsun.....

sagol cnm daha güzelleri sizlerın olsun...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, dozkan+, EDAAAA

slm kızlar bugün pek kimseler uğramamış malum pazar sorma özlemcim ya noktalı noktalı ekran yarın eşim götürücek bakalım şenaycım acil şifalar kızçelerine cnm allah sanada kolaylık versin

bizde bugün keremşantinin doğumgünündeydik çok yakışıklıydı maşalahhhh tabi sultişte harikaydı herzamanki gibi sonrada cocukları anneannelere sattık sultanlarla parkta okey falan oynadık az önce geldik kısacası güzel bir haftasonu oldu...

özlem merhaba.senden biraz yardım istiycem.benim kızımda da kabızlık problemi var.hatta makatta çatlak bile oluştu.hergün kakasını yapıyo ama zor yapıyo ve çok sert oluyo.bugünde ilk defa biraz kanadı,doktorunuz size neler söyledi kabızlık için.bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim.bizde makattaki çatlak için çocuk doktoruna gittik.bazı yiyecekleri yasaklada okadar ama durum aynı

var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
bi gün ben bi yatıcam bidaha kimse kaldıramıcak

Emelcim pınarın doğum günü kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla annesiyle babasıyla mutlulukla erişsin
Hayırlı bir ömür diliyorum Pınar'ı kocaman öpüyorum

Gülfem'e geçmiş olsun.
geçmişe bakamadım hasta bebekler ve annelerine de geçmişler olsun.
Sanırım Miray da hasta. Ona da geçmiş olsun. Şenay geçmiş olsun canım.
Sabah bir ara okudum Aysun geçmiş olsun.
Ancak bu kadar vaktim oluyor. Arada selam verip kaçıyorum. Tez yazıyorum. Tuna hiç durmuyor.
Kabızlık için biz likit vazelin (ilaç adı vermek istemiyorum eczane bilir zaten çok ucuz bir şurup) kullandık. 1 hafta kullanılıyor. Zaten bir yerden sonra kısır döngüye giriyor. Önde fekal tıkaç varsa geridekiler de sıvı ve lifli olsalar da beklemekten katılaşıyor.
Bir de yapmasına müsaade etmek lazım. Ben uyanınca hemen almıyorum eğer çok ağlamıyorsa kendi kendine sabahları yapıyor kakasını yatak içinde. Hemen alırsam yapamıyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…