2009 Nisan Anneleri

günaydın:....

koca bir sokak simiti ve karper yedimm.. yanında da bir kupa çay...

ohhh kendime geldi..

güzel miraycığımıza geçmiş olsun..

aliyecim sanada geçmiş olsın.. bende ilk kez duydum. zehirli bademcik diye..

aysın hakkınızda hayırlısı buymuş demekki.. geçmiş olsun..

reha yada kocaman maşallah...

demirin ve keremnin doğum günleri kutlu olsun. ömür boyu mutlu olurlar insallah.
allah hep karşılarına doğru insanları çıkartır..

pın pın hanımada geçmiş olsun..

günaydın kızlar , çok yorgunum , gözlerim kapanıyo. çoook uykum var. bugün suedanın doğum günü. gerçi henüz doğmamıştı. saat 2 de doğacak. şu an hastanede yatmış, sancı çeken anneleri izliyodum. ahhh geçti gitii bi sene.

günaydın şenaycım çok geçmiş olsun doğum günleri olan bebeişlerimizinde doğum günü kutlu olsun burdada mis gibi bir hava var hiç evde durasım yok yine:)))

var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
bi gün ben bi yatıcam bidaha kimse kaldıramıcak

allah korusun canım. kocanada geçmiş olsun. geçende bizimki yattı. dünde eniştem hastaydı. kocalara kıranmı girdi nee.

selamsss
sorma elifff........... bu gün iice fenalaştı.... dün dışarı çıkmıştık ondan heralde. yazık kuzu ateşler içinde sabahladı ve hala öyle....
tüm hasta bebelere geçmiş olsun.....
geçmiş olsun gedi. tüm hasta bebekler egeçmiş olsun.

allah yardımcınız olsun. zor taşınmak hemde yakın aralıklarla. hakkınızda hayırlısı olsun.

geçmiş olsun aysun.

ben olunca sayfalar gidim ilerlemiyo nasil kapatiyorum bi aciyorum en az 20 sayfa sok oluyum

sen olunca değil güzelim. şirvan olmayınca ilerlemiyo. hatunun kendi kendine yazma kabiliyeti de olduğundan......

keremin ve demirin dağom günleri kutlu olsun. nice güzel mutlu sağlıklı yıllara

ohhh sefanız olsun,keremın doğum gününün güzel geçmesıne çoook sevındım,ana-oğul fıstık gıbı olmuşlardır emınım,maşallah onlara
ahhh ahhh sorma sorma,geçmış olsun canım,bızde kronık canım ece doğduğundan bu yana kabız,şurup,fıtıl,zeytınyağ,kayısı suyu,armut suyu,yanı tıbbı,bıtkısel herşey kullandık ama yapmıyor yanı,tekrar başa döndük şuruba kı ısım yazmıyorum ama 2 sınıde kullandık tadı daha ıyı olana döndük du...ac olanına yanı daha ıçılebılır olanınına,çok şükür 2 gün yaptı dün yıne yapmadı bırde öyle bırşeykı durmadan ölçü artıyor yapmadıkça,1 le başlıyosun yapmadıkça her öğünde artıyor bu sabah 4 kaşık verdım ama nasıl gel bana sor,sızınkı farklı hergün yapıyor dıyorsun bız müdahale etmesek 5 gün yapmaz,allah yardımcınız olsun çok zor ya
var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
bi gün ben bi yatıcam bidaha kimse kaldıramıcak
canım benım allah sabır versın şenay sana tabıkı bırde aslan gücü,nasıl şeyler söylüyorsun şenay ya konuşma öyle allah korusun,bu arada kocışınede çoook geçmış olsun
günaydınnnnnnnnnn!!

güzel bir hafta diliyorum hepinize!!
günaydın fıstık,sanada ıyı haftalar :lepi:
günaydın:....

koca bir sokak simiti ve karper yedimm.. yanında da bir kupa çay...

ohhh kendime geldi..
afıyet olsun şırvanım
bılgecım,doğum gününüz kutlu olsun canım,sueda ömrü boyunca mutlu,sağlıklı,zengın ve şanslı olsun ınşallahhihoyyytalkisalkisalkisa.s.
günaydın şenaycım çok geçmiş olsun doğum günleri olan bebeişlerimizinde doğum günü kutlu olsun burdada mis gibi bir hava var hiç evde durasım yok yine:)))
çık valla çıkabılıyorsan,bende kuzumun tahlıl sonucunu almaya gıdecem öğleden sonra sonuca göre belkı arkdaşıma uğrarım
keremin ve demirin dağom günleri kutlu olsun. nice güzel mutlu sağlıklı yıllara
bılge geçen gün bır özet çıkarmışın hayran kaldım,bırısı sormuş yenı gırdım okumadım felan dıye nasıl güzel özetlemışsın yazacaktım hemen ama çıkmışsın dıye yazmadım,şımdı senı görünce söyleyeyım dedımalkisalkisalkis

GÜnaydın herkese. 1 hafta ızın aldım ..
3 mÜz gezdık dolastık ve ptesı oldu.. ıŞbaŞı..
Herkes ıyıdır umarım.
Hamılemız varmıŞ ...
Sanırım aldıracakmıŞ
hayırlısı olsun...

aaaaaaaaaa yalnızım şaşırdım bu saatte ne yalnızlığı ya şaşırdınızmı ne,yakıştıramadım hıç,ıyı bende gıdıyorum bır kahve ıçeyım kendıme geleyım barı
bırşey söyleyecektım ama şaşkınlıktan unuttum ya pöffff,hadı hoşçakalın şımdılık:1hug:

günaydın işleri toparlmaya çalışıyorum
iyiki doğmuş sueda

evet canım ya ortalıklarda yoktun merak etmiştim.
geçmişe pek bakamadım

selamlarrr öncelikle çook geçmiş olsun herkesee yaa hastalıkla boğuşuluyo sanırım havalardan.bende biraz temizlik yapıcam bugun ama kayra hiç bırakmıyo beni bide pat küt düşüyo yürürken heycan yapıyo çok korkuyorum.

mutlu yıllar sueda .. doğum günün kutlu olsun ..minik fıstık..
şaka maka bizimkiler artık bebek değil.. çoçuk oldular yaaa...

günaydın işleri toparlmaya çalışıyorum

iyiki doğmuş sueda

evet canım ya ortalıklarda yoktun merak etmiştim.
geçmişe pek bakamadım

sağol canım. gcen cuma işlerimi bitirmem gerekiyordu.. o yüzden çok giremedim haber veremedim izne çikacağımı...

2 gün muğla milas.
2 gün manisa akhisar...
sonra douğm günü..
gezdik durduk:)

çok iyi yapmışsınız esen

yaseminde bana yapışık bu aralar. off daralıyorum bazen kucağımdan inmiyor. diş sıkıntısı da var.

bizim kızın da diş sıkıntısı var. 2 hafta önce üst iki dişi çıkardı..
simdi onların yanları kabarmış..
4 diş olduk:)

ömrü boyunca mutlu olur inş..

poponuzda çiban mı çıktı yaa..
hiç oturmuyosunuz üstüne..

bizim otura otura yayıldıkça yayılıyor..

sen olunca değil güzelim. şirvan olmayınca ilerlemiyo. hatunun kendi kendine yazma kabiliyeti de olduğundan......

güzelim sende benle bozdun heee..

baran da poposunun üstüne düşünce ağlamaya başlıyor..
anacım çok nazlı düşmesin. tökezlemesin . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…