- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
bi gün ben bi yatıcam bidaha kimse kaldıramıcak
ee kimse yokmu ya..
şirvan nerdesin izinmi aldın bugün..
var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
geçmiş olsun gedi. tüm hasta bebekler egeçmiş olsun.selamsss
sorma elifff........... bu gün iice fenalaştı.... dün dışarı çıkmıştık ondan heralde. yazık kuzu ateşler içinde sabahladı ve hala öyle....
tüm hasta bebelere geçmiş olsun.....
selam kızlar
yine istanbuldayım
benim kociş işten ayrıldı yani eskişehirde bitti
yeniden istanbuldayız,ağır depresyona girmemek için kendimi zorluyorum.
bu kadar sık taşınılırmı yahu.. neyse giremediğim zamanlarda doğumgünü olanların doğum günü kutlu olsun,hasta olanlara geçmiş olsun
slm kızlar.
doğum gününü kutlamayı unuttuğum bebişlerin d.g.lerini bende kutluyorum.
ağrılarım az var ama aklıma geldikçe içim acıyor
hiç kolay olmadı aldırmak vicdanen.
hatta uyandığımda narkozun etkisiyle ağlamışım az hatırlıyorum ben ama eşim anlatıyor.
bu arada bayılana kadarki psikolojide berbattı.
ben olunca sayfalar gidim ilerlemiyo nasil kapatiyorum bi aciyorum en az 20 sayfa sok oluyum
ohhh sefanız olsun,keremın doğum gününün güzel geçmesıne çoook sevındım,ana-oğul fıstık gıbı olmuşlardır emınım,maşallah onlaraslm kızlar bugün pek kimseler uğramamış malum pazar sorma özlemcim ya noktalı noktalı ekran yarın eşim götürücek bakalım şenaycım acil şifalar kızçelerine cnm allah sanada kolaylık versin
bizde bugün keremşantinin doğumgünündeydik çok yakışıklıydı maşalahhhh tabi sultişte harikaydı herzamanki gibi sonrada cocukları anneannelere sattık sultanlarla parkta okey falan oynadık az önce geldik kısacası güzel bir haftasonu oldu...
ahhh ahhh sorma sorma,geçmış olsun canım,bızde kronık canım ece doğduğundan bu yana kabız,şurup,fıtıl,zeytınyağ,kayısı suyu,armut suyu,yanı tıbbı,bıtkısel herşey kullandık ama yapmıyor yanı,tekrar başa döndük şuruba kı ısım yazmıyorum ama 2 sınıde kullandık tadı daha ıyı olana döndük du...ac olanına yanı daha ıçılebılır olanınına,çok şükür 2 gün yaptı dün yıne yapmadı bırde öyle bırşeykı durmadan ölçü artıyor yapmadıkça,1 le başlıyosun yapmadıkça her öğünde artıyor bu sabah 4 kaşık verdım ama nasıl gel bana sor,sızınkı farklı hergün yapıyor dıyorsun bız müdahale etmesek 5 gün yapmaz,allah yardımcınız olsun çok zor yaözlem merhaba.senden biraz yardım istiycem.benim kızımda da kabızlık problemi var.hatta makatta çatlak bile oluştu.hergün kakasını yapıyo ama zor yapıyo ve çok sert oluyo.bugünde ilk defa biraz kanadı,doktorunuz size neler söyledi kabızlık için.bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim.bizde makattaki çatlak için çocuk doktoruna gittik.bazı yiyecekleri yasaklada okadar ama durum aynı
canım benım allah sabır versın şenay sana tabıkı bırde aslan gücü,nasıl şeyler söylüyorsun şenay ya konuşma öyle allah korusun,bu arada kocışınede çoook geçmış olsunvar ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
günaydın fıstık,sanada ıyı haftalar :lepi:günaydınnnnnnnnnn!!
güzel bir hafta diliyorum hepinize!!
afıyet olsun şırvanımgünaydın:....
koca bir sokak simiti ve karper yedimm.. yanında da bir kupa çay...
ohhh kendime geldi..
bılgecım,doğum gününüz kutlu olsun canım,sueda ömrü boyunca mutlu,sağlıklı,zengın ve şanslı olsun ınşallahhihoyyytalkisalkisalkisa.s.günaydın kızlar , çok yorgunum , gözlerim kapanıyo. çoook uykum var. bugün suedanın doğum günü. gerçi henüz doğmamıştı. saat 2 de doğacak. şu an hastanede yatmış, sancı çeken anneleri izliyodum. ahhh geçti gitii bi sene.
çık valla çıkabılıyorsan,bende kuzumun tahlıl sonucunu almaya gıdecem öğleden sonra sonuca göre belkı arkdaşıma uğrarımgünaydın şenaycım çok geçmiş olsun doğum günleri olan bebeişlerimizinde doğum günü kutlu olsun burdada mis gibi bir hava var hiç evde durasım yok yine:)))
bılge geçen gün bır özet çıkarmışın hayran kaldım,bırısı sormuş yenı gırdım okumadım felan dıye nasıl güzel özetlemışsın yazacaktım hemen ama çıkmışsın dıye yazmadım,şımdı senı görünce söyleyeyım dedımalkisalkisalkiskeremin ve demirin dağom günleri kutlu olsun. nice güzel mutlu sağlıklı yıllara
iyiki doğmuş suedagünaydın kızlar , çok yorgunum , gözlerim kapanıyo. çoook uykum var. bugün suedanın doğum günü. gerçi henüz doğmamıştı. saat 2 de doğacak. şu an hastanede yatmış, sancı çeken anneleri izliyodum. ahhh geçti gitii bi sene.
GÜnaydİn herkese. 1 hafta İzİn aldİm ..
3 mÜz gezdİk dolastİk ve ptesİ oldu.. İŞbaŞİ..
Herkes İyİdİr umarım.
Hamİlemİz varmİŞ ...
Sanırım aldıracakmıŞ
hayİrlİsİ olsun...
günaydın işleri toparlmaya çalışıyorum
iyiki doğmuş sueda
evet canım ya ortalıklarda yoktun merak etmiştim.
geçmişe pek bakamadım
ömrü boyunca mutlu olur inş..günaydın kızlar , çok yorgunum , gözlerim kapanıyo. çoook uykum var. bugün suedanın doğum günü. gerçi henüz doğmamıştı. saat 2 de doğacak. şu an hastanede yatmış, sancı çeken anneleri izliyodum. ahhh geçti gitii bi sene.
günaydın şenaycım çok geçmiş olsun doğum günleri olan bebeişlerimizinde doğum günü kutlu olsun burdada mis gibi bir hava var hiç evde durasım yok yine:)))
sen olunca değil güzelim. şirvan olmayınca ilerlemiyo. hatunun kendi kendine yazma kabiliyeti de olduğundan......
selamlarrr öncelikle çook geçmiş olsun herkesee yaa hastalıkla boğuşuluyo sanırım havalardan.bende biraz temizlik yapıcam bugun ama kayra hiç bırakmıyo beni bide pat küt düşüyo yürürken heycan yapıyo çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?