2009 Nisan Anneleri

hihihihi
tamam selincim pardon karışıklık olmuş
bnmkide hakan hahaahaha

hakanları bilmem ama hüseyiner biraz, sessiz, sakin, mülayim gözüken ama kararlı ve dedeğini eden, saman altından su yürüten cinsinden oluyolar. eşimde derim. yavaş atın çiftesi pek olurmuş. senden korkulur diye.

var ya sanırım benim sabrım sınanıyor şimdide kociş yatıyo 38 derece ateşle
bi gün ben bi yatıcam bidaha kimse kaldıramıcak
allahımmmm allahımm

dogum günüzü kutlu olsunn

oh ne güzelll işlrde yapılıyorrr

slm kızlar cok az okudum kociş evde bugun uzun bi aradan sonra hafta içi evde izinliii cumartesi gezdım dün gezdım bugunde az sonra cıkacagız ohhhhhhhhh
havalarda süperrrrrrrrr

dogum günlri olanların dogum gunlerı kutlu olsun....

hasta olan anne bebek varsa gecmişler olsun bende kactım bye

slm canım

kızlar gözlük yazmıştım fikrinizi alabilirmiyim. şimdi çıkıp alcam.

sen calisiyodun dimi
calisiyosan cok degil bence fiyat al bacim ev hanimi olmanin bu yonunu hic sevmiyorum hep isteklerimi ertelemek zorunda kaliyorum erteleeyincede bi bakiyorum zamani gecmis hehehehehe calismak sart su bebeleri bi buyutsem insallah bi yolunu bulup calisacagim

ay bu arada demnden beri konuşuyoruz bi kutlyamadm bilgecim
kızışının doğum günü kutlu olsun
face de varmıydın sen

aahhh betül aahhh bende birz mnlar çalışırdım
şimdi 7/24 çalışıyorum :)

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
demirim, burcu_arda, urla, DatluCadu, yaSelin, eysan, superer, zeyno5+, resolve31, ugly

bende çalışıyodum bir zamanlar kızlar ama şimdi çalışamıyorum bebişime bakıcak kimse yok annem gelemez annaneme bakıyo kayınvalidem gelemz ee evde kocası oğlu var gelselerde evler pek yakın sayılmaz hemen gidip gelecek yollar değil ee birini tutsam güvenemem güvensem alacağım maaşın yarısı oraya gidicek bide oğlumdan ayrı kalıcam cabası biraz saçma oluyo yani

evet çalışıyom eysan. çalışmak güzelde. çocuklardan ayrı kalmak zor. kızım gelirken çok ağladı mesela. bana bakarak içli içli.

başbakana mektup yazdım geçen haftalarda. gönderdim. buna bi çözüm bulun dedim. avrupada ne güzel 2 yıl ücretli izin varmış. bizde 2 ay.

insan ne canından vazgeçebiliyo ne paradan.

muge ben de ayni uztelik benim iki pardon 3diyim cocugum var esmide sayarsak bide tukenmek bilmeyen misafirlerim ama malesef sen calisiyon al buda sesnin maaasin diyen yok ole olunca ...............................

kızlar ya canım çok sıkıldı pasta siparişi verdim istediğim pasta olmuyormuş ben 30 kişilik verdim neymiş efendim iki katlı pastalar 50 kişilikten başlıomuş canım sıkıldı şimdi mecbur 1 rakkamı olcak aslında onuda çok sevdim ama ben diğerini aklıma yerleştirmiştim pöffffffff

demir kımıldanmaya başladı ben kaçıyorum öpüldünüz
byeee
ay bu arada demnden beri konuşuyoruz bi kutlyamadm bilgecim
kızışının doğum günü kutlu olsun
face de varmıydın sen
sağol canım. face yok bizde yasak.

burcu dediklerini hep yaşıyorum ama devlet işi olunca kolay bırakılmıyo. işim çok rahat. gördüğünz gibi akşama kadar burda fink atıyom.

Evet bılge ole adamların maası duzgun olsa bırakırsınız 2sene dısınızı sıkarsınız dıyecegım ama olmuyo benımkıde dıs yorum zaten 2 yıl bırakınca bunun donmesı var oda zor ne bıleyım canım

kafa gözükmeyen ben ve dayısının göbeği de dahil maalesef.......

Oğlumu net çkiyim vs. derken 400 resim çekmişim şimdi işin yoksa seç bakalım hangilerini bastıracaksın diye...

Kızlar bu arada reha ayakkabıları cıkarayım dıye aglıyo ama yooo abısı cektı o cekmesın 2 3 gune alısır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…