2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun şirvancım. regl olduğun içindir muhtemelen.benim de öne eğilince ensem ve kulaklarım ağrıyo hala

bende 14 gün gecikmeyle dün oldum....

svmiyorum bu günleri yaa.
yaklasık 19 ay boyunca olmamıstım
ne güzeldi valla

bilgecim ben de pek ole har vurup harman savurmam babamda ole yetistirdi bizi eli sikiyimdir vara yoga hele markaya hayatta para vermem yani marka alirimda hayatta sezonunda almam beklerim indirime girince alirim ama esim etrafla ilgilenmediginden ona benim harcamalarim bile cok geliyo yakinarkadaslarim senin adam bizi gorse kiymeti anlar diyorlar ma esimin gozune soksan gormaz baskalarinin hayatiini hayatta olcu olarak kabul etmez
yani ben o bildiginiz polis karilarindan degilim

meriçin doğum gününde doğum yaptıran doktor aradı doğum gününü kutladı..
hal hatır sordu..
çok hoşuma gitti walla..
çok düsünceli bir doktor..

Bir an önce kurtulursun inşallah.....İşte umarım istediklerin olur. Ben ayrılalı çok oldu ama istediğim gibi bir şey çıkmayınca sıradan işl. de ben ilgilenmedim. Allahtan şu an için sıkıntıda falan değiliz.

resimler büyük ama güzel :))

pastası çok güzelmiş
nice yıllara...

resolve adın neydi ?
oğlunun adı enis di galiba....
doğrumu hatırlıyorum acaba

Adım Devrim canım
Oğlum Enes Kaan
Eh benziyor işte enis enes

Siz Dilekle görüşüyorsunuz dimi

sağol gülşencim hiç duymamıştım herhangibiri olur mu gerçek akide şekeri olmayabilir alıcağım çümkü

Enes i doyuruyum akşama da dr da su çiçeği aşısını olacak uyansın diye bekliyoru ya kalkmadı minik

Aşı az uyku yaptı heralde....

hıı
doğru ya
yazınca hatırladım enesdi.

yok cnm görüşmüyoruz.
bi ara bulusma olacaktı ama olmadı.

sende ankaradaymıssın.
nerde oturuyosun?

esen doktorunuz cidden çok düşünceliymiş.
güzel bişey araması

sağol devrim. hayırlısı bakalım bundan sonra
evet meriçin dr.u ne kadar ince biriymiş okuyunca çok hoşuma gitti.
selen de su çiçeği aşısı oldu. mayıs ve haziranda da 1 er aşısı var ama ne bilmiyorum karma falan galiba.dr. 2 sini birden mayısta yapabilirim dedi.
c.tesi selenin kulaklarını deldirdim. birini o gün birini pazar olmak üzere 2 sini de yerinden çıkarmış yada bi şekilde düştü. bu macera da böyle bitti yani. bi daha deldirmicem belki 1.5 yaşında falan. çünkü şimdi yine aynı şey olucak.

aslında akide şekeri diyerek sert bir şeker olmasından yola çıktım.Tükürük üretimini uyararak, boğazını yıkar ve arındırır.Yani amaç tükürük bezlerini çalıştırmak...ve hep sıcak iç...boğaz mikropları sıcağı sevmez çünkü...aslında hiçbir mikrop sevmez bunun için yazın daha ender hastalanırız....benim boğazım ağrıyınca şeker ve sıcak içecekleri gün boyu uyguluyorum max.3 gün sürüyor ağrısı sonra geçiyor..denemende sakınca yok nasılsa ilaç değil:))

bende boğazlarım ağrıyınca yada gripe yakalanıyorsam

bal - limon - sıcak su - içerim iyi gelir..

canım hoşgeldin..
bebişler allaha şükür iyi , hastalıkoluyor tabii arada..
allah beterinden korusun..

siz nasılsınız.. neler yapıyosunuz.. sen anlat bakalım..

amin canım benim napim yaa ben yetişemiyorum valla bebiş pek uyumuyo gündüz bilgisayarın başına geçemiyorum düğmesinden kapatıp duruyo.............

hoş geldin canım. bende akşam seni düşündüm. artık girmiyo galiba diye.
iki çocukla nasıl gidiyo. senin oğlanda yaramazdı, kızkançlık yapıyomu bizmki gibi.

valla daha çok koruyo gibi ama arada oluyo tabi canım....................................

selinay kizzzzzzzzzzzz ablacim nerelerdesin kizzzzzzzzzzzzzz

burdayım nasılsın eyşancım...................................

senin adin selin di dimi ablacim benimki betul ole hitap et istersen
iyim seni cok merak ediyodum hoz geldin sen benim kk daki ilk arkadaslarimdansin o yuzden surekli gozum ariyo kiz ogluslar nasil

aaaa biraz önce arkadaşımı aradım...
4-5 yaşında çoçuğu vardı..
tam ikinciye niyetlendikleri ay hamile klamıştı.
geçen hafta kürtaj olmuş.. 12 haftalık. dr. gitmiş.
2-3 haftalıkken kalbi durmuş demişler.

kızın sesi kötü geliyordu..
bende nediyeceğimi şaşırdım.
konuyu değiştirmeye falan çalışıyorum . yok olmuyor kapadım bende..

sen biraz kendini toparla. dedim üzülme bak. 2. leri beraber yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…