geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.
iğneler bitti hapa devam ediyorum. ama hapın saati yaklaşınca hiç geçmemiş gibi acımaya başlıyo boğazım nasıl şeymiş anlamadım rahat rahat yutkunmayı özledim valla.zehirli bademcik diye bişeyi ben de ilk defa duydum.dr. halk arasında öyle denir dedi.bakalım tam geçmezse gitcem yine bu kadar uzun sürmesi normal değil çünkü
kaanın pastası da kendisi de çok güzelmiş maşallah
büyüdüler hepsi koccaman oldular ya! doğumgününü kutlayamadığım tüm kuzucuklardan özür diliyorum. hepsine mutli sağlıklı uzun bir ömür diliyorum aileleriyle.
ben de kim. müh olarak özel sektörde çalışmak istemiyorum. kamuda şansımı denicem bi. olmazsa ekimden sonra eşimle çalışmaya başlıcam ve mesleğime veda edicem bu durumda. üzülüyorum keşke işletme okusaydım çok işime yarıcaktı şimdi. bi alt tercihim işletmeydi zaten ama kısmet işte.
resimler büyük ama güzel :))
pastası çok güzelmiş
nice yıllara...
resolve adın neydi ?
oğlunun adı enis di galiba....
doğrumu hatırlıyorum acaba
canım hoşgeldin..
bebişler allaha şükür iyi , hastalıkoluyor tabii arada..
allah beterinden korusun..
siz nasılsınız.. neler yapıyosunuz.. sen anlat bakalım..
hoş geldin canım. bende akşam seni düşündüm. artık girmiyo galiba diye.
iki çocukla nasıl gidiyo. senin oğlanda yaramazdı, kızkançlık yapıyomu bizmki gibi.
selinay kizzzzzzzzzzzz ablacim nerelerdesin kizzzzzzzzzzzzzz
senin adin selin di dimi ablacim benimki betul ole hitap et istersen
iyim seni cok merak ediyodum hoz geldin sen benim kk daki ilk arkadaslarimdansin o yuzden surekli gozum ariyo kiz ogluslar nasil[/
nasıl olsunlar canım onlar iyide ben yetişemiyorum valla sizinkiler nasıl seninde işin zordur ikiside küçük.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?