2009 Nisan Anneleri

pasta için sıkma canını. nasıl olsa ikiside yenip bitecek. boshayallersmile

senin eşin polisti demi betül

byeee

sağol canım. face yok bizde yasak.

burcu dediklerini hep yaşıyorum ama devlet işi olunca kolay bırakılmıyo. işim çok rahat. gördüğünz gibi akşama kadar burda fink atıyom.
canım mutlaka ki zordur aklın hep evladındadır .aslında bende çalışmak istiyorum ama işte özel sektördede çalışma koşulları çok ağır genelde ben 7yıl tekstil sektöründeydim gecesi gündüzü hafta sonu hatta pazarları bile giderdim bakalım zaman neyi gösterecek

resimler gözükmüyo.
aliyeye geçmiş lsun

sueda ayakkabılarını giymiyo yiyo

bu işe girmden önce bende tekstilde çalıştım. ütücüydüm:hulya: çok zor gerçekten. o zamnalar evde oturcama çalışayım diyodum. evli çalışanlar vardı. ne kadar zorlanıyolardı. maaşda çok az. allah o durumdakilere yardım etsin.

Evet bılge benımkı polıs aslında maasımız su anda cok cok ıyı eskıye ve dıger memurlara gore ama olmuyo ıste ınsanın kendı parası gıbı olmuyo bence

Ben de 7 sene kamu hizmetinden sonra istifa ettim.
Ama benim işim öyle böyle değil çok sıkıntılıydı
Askeri kurumda memurdum hem hakettiğim alamıyordum hem de dünyanın işini yapıyordum

Evet bılge benımkı polıs aslında maasımız su anda cok cok ıyı eskıye ve dıger memurlara gore ama olmuyo ıste ınsanın kendı parası gıbı olmuyo bence
anlıyorum seni canım.1 sene evde kaldım eşten para istemek zor oluyo. hele bide mırın kırın ettimi tamam.
Ben de 7 sene kamu hizmetinden sonra istifa ettim.
Ama benim işim öyle böyle değil çok sıkıntılıydı
Askeri kurumda memurdum hem hakettiğim alamıyordum hem de dünyanın işini yapıyordum

devlette adaletsizlik oluyo ya. benim arkadaşlarımdan da o durumda olanlar var.

selam kızlar selen uyudu bi bakayım dedim.
tesisatçı gelcekti elmedi tam selen uyudu 10 dk sonra gelcem dedi. ben de gelmesin dedimeşime zaten zor uyuyo ses yapıp hemen uyandırcaklar sonra uğraş dur. bakalım bi daha da gelirler mi
sonra işleri zamanında biterse kardeşimin düğünü için elbise almaya gidicem. diktiricektim ama bi kaç elbise beğendim uyarsa alıcam hemen işim biticek oh ne güzel. kardeşimin nişanlısı selene doğumgünü hediyesi olarak düğünlerinde giymesi için gelinlik almış onun kıyafeti de tamam yani. çok zorgeliyo artık bu tarz işler bana selenle.

gerçi çalışıyorum diye har vurup harman savurmaya, abuk subuk şeyler almaya da karşıyım. para kolay kazanılmıyo. asgari ücrete ev geçindiren insanlar var.
toplum acayip derecede tüketiyor. etrafıma bakıyorum insanlar çılgın bir yarışa girmiş. kim daha çok harcayacak yarışı. parası olana dokumuyor ama paraı olmayan bu yarıştan geri kalmamak için nelerini feda ediyor sonra al sana kredi kartı borçları. intiharlar. boşanmalar.

toplumsal duyarlılık damarım kabardı arkadaşlar.

hoşgeldin canım. güle güle giysin kuzucuk.aliye hasta denmişti galiba demin. bnede geçmiş olsun deimştim.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.
iğneler bitti hapa devam ediyorum. ama hapın saati yaklaşınca hiç geçmemiş gibi acımaya başlıyo boğazım nasıl şeymiş anlamadım rahat rahat yutkunmayı özledim valla.zehirli bademcik diye bişeyi ben de ilk defa duydum.dr. halk arasında öyle denir dedi.bakalım tam geçmezse gitcem yine bu kadar uzun sürmesi normal değil çünkü
kaanın pastası da kendisi de çok güzelmiş maşallah
büyüdüler hepsi koccaman oldular ya! doğumgününü kutlayamadığım tüm kuzucuklardan özür diliyorum. hepsine mutli sağlıklı uzun bir ömür diliyorum aileleriyle.
ben de kim. müh olarak özel sektörde çalışmak istemiyorum. kamuda şansımı denicem bi. olmazsa ekimden sonra eşimle çalışmaya başlıcam ve mesleğime veda edicem bu durumda. üzülüyorum keşke işletme okusaydım çok işime yarıcaktı şimdi. bi alt tercihim işletmeydi zaten ama kısmet işte.

resimler büyük ama güzel :))

pastası çok güzelmiş
nice yıllara...

resolve adın neydi ?
oğlunun adı enis di galiba....
doğrumu hatırlıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…