pasta için sıkma canını. nasıl olsa ikiside yenip bitecek. boshayallersmilekızlar ya canım çok sıkıldı pasta siparişi verdim istediğim pasta olmuyormuş ben 30 kişilik verdim neymiş efendim iki katlı pastalar 50 kişilikten başlıomuş canım sıkıldı şimdi mecbur 1 rakkamı olcak aslında onuda çok sevdim ama ben diğerini aklıma yerleştirmiştim pöffffffff
Evet bılge ole adamların maası duzgun olsa bırakırsınız 2sene dısınızı sıkarsınız dıyecegım ama olmuyo benımkıde dıs yorum zaten 2 yıl bırakınca bunun donmesı var oda zor ne bıleyım canım
canım mutlaka ki zordur aklın hep evladındadır .aslında bende çalışmak istiyorum ama işte özel sektördede çalışma koşulları çok ağır genelde ben 7yıl tekstil sektöründeydim gecesi gündüzü hafta sonu hatta pazarları bile giderdim bakalım zaman neyi gösterecekbyeee
sağol canım. face yok bizde yasak.
burcu dediklerini hep yaşıyorum ama devlet işi olunca kolay bırakılmıyo. işim çok rahat. gördüğünz gibi akşama kadar burda fink atıyom.
canım mutlaka ki zordur aklın hep evladındadır .aslında bende çalışmak istiyorum ama işte özel sektördede çalışma koşulları çok ağır genelde ben 7yıl tekstil sektöründeydim gecesi gündüzü hafta sonu hatta pazarları bile giderdim bakalım zaman neyi gösterecek
anlıyorum seni canım.1 sene evde kaldım eşten para istemek zor oluyo. hele bide mırın kırın ettimi tamam.Evet bılge benımkı polıs aslında maasımız su anda cok cok ıyı eskıye ve dıger memurlara gore ama olmuyo ıste ınsanın kendı parası gıbı olmuyo bence
Ben de 7 sene kamu hizmetinden sonra istifa ettim.
Ama benim işim öyle böyle değil çok sıkıntılıydı
Askeri kurumda memurdum hem hakettiğim alamıyordum hem de dünyanın işini yapıyordum
selam kızlar selen uyudu bi bakayım dedim.
tesisatçı gelcekti elmedi tam selen uyudu 10 dk sonra gelcem dedi. ben de gelmesin dedimeşime zaten zor uyuyo ses yapıp hemen uyandırcaklar sonra uğraş dur. bakalım bi daha da gelirler mi
sonra işleri zamanında biterse kardeşimin düğünü için elbise almaya gidicem. diktiricektim ama bi kaç elbise beğendim uyarsa alıcam hemen işim biticek oh ne güzel. kardeşimin nişanlısı selene doğumgünü hediyesi olarak düğünlerinde giymesi için gelinlik almış onun kıyafeti de tamam yani. çok zorgeliyo artık bu tarz işler bana selenle.
karnım , bacaklarım, belim .. çok ağrıyor...
amma çene çalmışsınız.. okuyacak halim bile yok desem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?