2009 Nisan Anneleri

aay deniz güldürdün beni göbekten çıkan ok ve irfan he hihihi..
mügecim o dişler bi çıksa uyur muyuz acaba benim ümidim yok o zamanda o dönemin sıkıntısı neyse sıradaki gelir :)) allah başka dert vermesin..

arkadaşlar iyti akşamalr biz doktora gittik.gülfemin ateşi yükselmeye devam edince hemen doktorumuzu aradık o da 38 derecelik ateş hastalık belirtisidir getirin dedi.ve malesef boğazımız kızarmış.
antibiyotik verdi ama ben 2 gün daha beklicem ateşi düşmezse başlıcam inşallah hata etmiyorumdur.ben kendimi bildim bileli hep antibiyotik içtim.kızımn da aynı olmasını istemiyorum.

geçmişi okuyamıcam haber vereyim dedim.ben bu durumda yarın gelemiyorum.ama aklım hep sizlerde olacak.

gecmiş olsun şirvannnnn offfffffffffff benımde var ama gidemıyom korkudan agustosda kanaltedavisi başlaanmıştıı

en iyisi bencede calpol ver duş aldırrr

off kıyamam gülfem'e

çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun!
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum!

İNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM

Oyy maşallah,zaten fotolardan da belliydi önce yürüyeceği.

Bende aldım ÇamaŞır makı.nası ve supurgeden :))))

Ben de bir öğrencimin annesine ısmarlamıştım,bilmiyorum buldu mu bulamadı mı??
Güzel mi bari?
Ama alamasa da dün Joker de gezerken gördüm çamaşır makinası,elk süpürgesi,hatta blender bile vardı.ama eşim diyor ki,ben almam kızıma ööle şeyler,şimdiden kız çocukları o şekilde şartlandırıyorlar.Bak sen dedim,sen bana yaptırırken iyi de,kızına kıyamadın dimiiiiiiii

güler geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir.
elif bende aynı fikirdeyim ama ben ev gereçleri oyuncakları değil de barbie falan almıcam inş. ilgisi de olmaz çok kadınsı şeyler onlar tuvalet giymiş makyajlı göğüsleri bile olan bebekler ya hiç hoşuma gitmiyor.

Tuğba evet,daha dün konuştuk ,ben de makyaj malzemesi olan oyuncaklardan almayacağım diye bir arkadaşımla.Onun bir oğlu var,3 yaşında ,geçen diyor ki,biz odada misafirlerle oturuyoruz,bir baktım ki,oğlan dudağına ruj sürmüş,çıkmış insanların içine.Yani ne kadar uzak tutabilirm bilemiyorum)

off ferİde ya....ben Çok etkİlenİyorum bÖle Şeylerden Şİmdİ sabahtan varolna enerjİm gİtttİ..
allah sabır versİn..
hergÜn ŞÜkretmelİyİz.

Hepinizi çok üzdüm sanırım. Sayfaya girdiğim gibi karşıma çıktı. Ne bileyim ben de çok üzüldüm paylaşayım dedim. Allah kimseye yaşatmasın.

valla cin gibiler eğer onlara yetişkin insan gibi neyin ne olduğunu anlatırsak anlayacakalrına eminim.makyaj malzemelerim çok ilgisini çekerse incelemesine izin veririm ama kendisinin sürmemesinin uygun olmadığını anlatırım gerekirse defalarca bıkmadan anlatırım.kuzenimin kızının makyaj çantası vardı minicikken.avonun küçük kızlara özel setleri varmış onlardan almışlarmış..evcilik oynarken poşet istedi bizden baktım göğüslerine sokuyor.o kadar tuhafıma gitti ki çok iticiydi ya.şimdi kocaman oldu okula derse ilgisi yok o kimle çıkmış hangi çocuk daha tatlıymış..büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bi kız yetiştirmemeliym ya

geçen oyuncakçıda kız çocuklar iç,n bölümde bakıyorum hep makyaj setleri falan..erkeklerin silahlar..oğlum olursa da silahla oynatmam düşünsenize bir insanın ölümüne sebep olan şeyle bir çocuk oynuyor.ailesine ateş ediyor anne baba öldü numarası yapıyor..hiç hoş değil.

canımcımbizim oğlanda sarışın aynen benim oğlanda sarışınlardan hoşlanıyor hem bizim çocuklar birbirlerini gördüler beğendiler artık karar selenciğimin......

ohh vallaaaaaa yaaa..ekişehirlilerdemi buluşuooo...gelde kıskanmaaaa..

canım beğendiğinize sevindim.. ayrıca o bebek benimde hoşuma gitti.. kokulu kokulu..
baranadamı alsam bir tane .. erkek olanlarıda vardı..
aaa bu arada saçlı bilerek almadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…