arkadaşlar iyti akşamalr biz doktora gittik.gülfemin ateşi yükselmeye devam edince hemen doktorumuzu aradık o da 38 derecelik ateş hastalık belirtisidir getirin dedi.ve malesef boğazımız kızarmış.
antibiyotik verdi ama ben 2 gün daha beklicem ateşi düşmezse başlıcam inşallah hata etmiyorumdur.ben kendimi bildim bileli hep antibiyotik içtim.kızımn da aynı olmasını istemiyorum.
çok kötüyüm ya eşimin ananesinin vefat haberini aldık biraz önce kendi ananem gibi severdimmm
İNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM
Bende aldım ÇamaŞır makı.nası ve supurgeden :))))
off ferİde ya....ben Çok etkİlenİyorum bÖle Şeylerden Şİmdİ sabahtan varolna enerjİm gİtttİ..
allah sabır versİn..
hergÜn ŞÜkretmelİyİz.
ama selen bizim esracımm..valla benim oğlum beyaz peynirrr olduğuu için esmerlerden hoşlancak gibime geliooo..eşim beyaz ben esmerr...3 eltim daha varr onlarda esmerrrr..eeee bana da esmer bi gelin yakışırrr..gelin kayanan toprağından derlermişş eheheee..
ohh vallaaaaaa yaaa..ekişehirlilerdemi buluşuooo...gelde kıskanmaaaa..
canım beğendiğinize sevindim.. ayrıca o bebek benimde hoşuma gitti.. kokulu kokulu..hediyelerim geldiiii
çok sağol şirvancım. o şekilli oyuncak seti tam istediğim gibi. hatta daha dün eşime alalım demiştim. oda olur alırız demişti. tam isabet oldu. bir de bebek yollamış ona da bayıldım saçının da olmaması çok iyi yoksa yasemin saçlarını yiyor. kızımın eline bebek veremiyordum oynasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?