2009 Nisan Anneleri

eh tuğba guldurdun benı :))
ama şu top olayını selen çok sevıyo karşılıklı oturup o bana atıyo ben ona baya oynuyoz

çok şeker ya. sağol selincim paylaştığın için. ama ne "tel sararı" selenin haberi yok böyle bişeyden. bu tarz şeylri öğrenmemekte ısrar ediyo.

ben bu yazıya neden duygulandım ki şimdi töbe estafurullaaahhhh :))
aynen ya.!
selen uyandı. ben kaçar

bu arada lafı geçmişken söliyeyim denizin elası bizim ona göre ona talip olmayın:)))

aliyecim geçmiş olsun selenimize.

amanın bizimki daha yürümüyo ya..sıralıyor koltuklardan ama.zaten koltuğa tutunuyo ama yere kendini bırakmak için epey bir çaba sarfediyo.sonra küt gıç üstü oturuyor.

kızlar az önce genel müdürle yaklaşık 1 saat görüşme yaptık.tüm personelle tek tek görüşecekmiş genel değerlendirme.aniden çağırdı odaya birsürü soru sordu.
memnunmusun şikayetci olduğun insanlar varmı?
çok heycanlandım ha.ama baya realist davrandım..

tövbe tövbe namaza yetişcemmmmmmmmmmmmmmm

ulen o parayı caldın namazın kabulmu olur senin tövbe tövbeeeeeeeee

gecmiş olsun....................

teşekkürlerr

MİDSAFİRLER GITTI

urla, aliye83, chveneburi, cicekcicek, EDAAAA, huzur84, poseidon80+, SEAASIA, ssengun+

Alıntı yapmayı beceremıyorum baŞŞaĞlıĞı ve doĞum gÜnÜmÜ kutlayan herkese Çok tŞk ederım Çok mutlu ettınız benıııııııııı
ınŞ kızımın bu yÜrÜme Çabası bu kadarls kalmaz
alıyecım buluŞmayı bılıyorum ama eŞım cenazde ıÇın kastamonuya gıdebılır ben gelememkııı

çok şeker ya. sağol selincim paylaştığın için. ama ne "tel sararı" selenin haberi yok böyle bişeyden. bu tarz şeylri öğrenmemekte ısrar ediyo.

aynen ya.!
selen uyandı. ben kaçar

benim kızımda inat ederdi alkışı bile bizim elimizi tutarak bize yaptırırdı kendi bildiği halde yapmazdı ama babannesi nasıl yaptıysa 2 haftada hepsini öğretti tel sarar bay bay gel gel hepsini yapıyor arada bi devreleri karışıyor o kadar. bay bay diyoruz gel gel yapıyor

kızlar ablamın görümcesinin kızı var irfandan 1 ay küçük dayı anane diyormuş.
bizimkisi baba ve dede diyor oda canı isterse.
hergün kulak göa vs öğretiyorum gösteriyorum.yokk hiç bişeyden çakmıyor..
bi bilsin gezmek-etraf karıştırmak başkada bişeyde çakmıyor.

annemde hafızasına alıyo sonra açılcak benim oğlum diyor.
ne hafızaymış be

Eskisehir bulusmasini bu hafta gerceklestiremeyecegizzzz
demir icin bu haftayi atlatalim kizlarrr

edaaaaaaa
ilknuruuurrrrrrrr
edanin kuzeniiiiiii
haftaya konusup gorusup tanisip kaynasalimm
heheheheeeee;::::::)))))))

geçmiş olsun tekrar demire.ben zaten teklif etmiştim ertelemeyi didem.yeterki iyileşsin biz daha çok buluşuruz

özelden atın telefonlarınızı bana yarın gelecek olanlar...ben emin olduklarıma atıcam şimdi...forum istanbula ilk kez gelicem haberleşiriz gelince...kesin saat ve koordinatlar akşama verilir herhalde

yeliz ne güzel cnm maşallah kuzuna darısı başımıza
selin sizinkide çok şey biliyoo aferin babanneyee..
denizcim biz kerttik cnm tamam merak etme..memleketine dönsün yavrum ama babası izmirli o ne der bilmiyom ben izmirli falan istiyom derse o da hahaha...

Şenaycım ŞÜkÜr kavuŞturana canım.
nerelerdesİn ne yapıyosun.
taŞındınmı kİm bakıyor kızlara?
baŞladınmı gÖreve.
taşındım canım çok oldu taşınalı görevede başladım babaannemiz bakıyo sıpalara sürünüyorum resmen 50 kğ almıştım gebeyken 2 kilo kaldı sen anla halimi işte

İNANAMIYORUM KIZIM KOLTUKTA SIRALARKEN BEN ODADAN ÇIKIYORDUM PEŞİME YÜRÜDÜ BİR HALI BOYU İNANAMIYORUMMMM
oy maşallah onaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…