2009 Nisan Anneleri

Kıskandımmmm uhu uhu uhu
benım buluscak kımsem yok yarın yarımde karslıların kerbela yuruyusunde gorevlı calısıyo yanı polıse hafta sonuda yok bende nıdem asure dagıtırım yarın sonra kalanınıda oturur yerım artık
uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uhuuuuuuuuuuuuuuuu

eysan kıyamam ben sana üzülme sizin tayin ne zaman.....olsun senin evde iki arkadaşın var bide eşin her ne kadar ayak parmaklarınız buluşsada......

ya bana söölemedi ki hainlerrrrrrrrrrrrr demin okduum bi de hain muhtar çiçeğe özellikle haber vermiyorum nasıl olsa gelmez yazmış yaa hainnnnnnnnnnnnnnn:)

eee,sen de onu utandır o zaman,baş köşede yerini al,biz de burdan fotolarınızla mutlu olalım.

eysan kıyamam ben sana üzülme sizin tayin ne zaman.....olsun senin evde iki arkadaşın var bide eşin her ne kadar ayak parmaklarınız buluşsada......

ayyyyyyyyyyyy arkadasım sagol ya
taıne karar veremıyoruz burda kurulu bı duzenımız var memleketede yakınız lojmandayız gıttıgımız yer mecburen batı olacak kıralar malum ve gıdınce en az 8sene kalacagız orada yanı saskınız bız karar veremıyoruz
ama alı samı buyuyor burada duzgun kres bıle yok kresı bırak adam akıllı oyunparkı bıle yok goturecek o yuzden bu yıl gıtmek ıstıyorum ben hayırlısı

slmmmmmmmmmm..

misafirlerimm gittttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiii..bende buraya damladımm..

benimki sıkıntılardaaaa nasıl olacak bu staj deyipp duruooo..bi atlatsaydımm şu 6 ayı yaaaa..

Yusuuffff iyimiiiiiiiiii

eysan hakkinda hayirlisiii olsun INS

cicek Hadiiii kocum en once sen gitde utandir sunlari heyytttttttt behhh

Ayşe senin çalışman konusunda ne diyor kıskan kocan, o zaman da burnundan getirmesin?

eyshan ınşllah ıyı bı yere çıkar tayının
ayse dedım ben sana staj ışızor olucak senın
elıf guzel bişeye benzıyo oyuncaklar
ilahi çiçek dediler ya sana kac kere buluşulacak dıe :)

anammmmmm bişey oldu mu kızzzzzzzzzz

aay kıyamam yusufa nasıl düştü

allaha şükür bişey yok ama yavrum bana öyle yapışıp ağladı ki....

allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin,gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun.....

Seher içinde köpükleri var mı,ve piille mi çalışıyor,ve çalışınca dönüyor mu???
Yarın çamaşırım var da yıkanacak,yıkar mı yani,ne diyosssuuuuuuunnnnnnnnn

kızlar ben gidiyorum bulaşıkları makinaya koyiim annem yusufla oynuyor kocişle bir sigara tüttüriyim adama çok bağırdım malum akşam yanında yatacam küs yatmayalım......

çiçek gelinmu kuuıııııııııııııızzzzzzzz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…