2009 Nisan Anneleri

o zmn chicconunkine bakıcksın cnm
bizde 3 tane var bu ist.daki yani fazla kullanmıyorum demr 1 kere uyudu içinde
yarım yatıyo tam değil
diğerlerinden memnunum

sultan daha önceki fasülyeyi nasıl yaptınki alerji oldu..

baranında cildi kuruyor..
anlamıyorum . her banyodan sonra yağ yada krem sürüyorum..

bencede tam yatan al şirvancim ben baby 2 go aldım ve çok memnunum küçük ve hafif hem yazlık hem kışlık puset almama gerek kalmadı yani öneririm vede çok kullanışlı bir bak istersen cnm

bencede tam yatan al şirvancim ben baby 2 go aldım ve çok memnunum küçük ve hafif hem yazlık hem kışlık puset almama gerek kalmadı yani öneririm vede çok kullanışlı bir bak istersen cnm

tuğbiş hangi modeli

hadi söylede ona bakım...
bu hafta kesin halletmem gerekiyor... artık sıkıldım koca arabayı indir kaldırmaktan ..
gerçi rahat ama.. kocaman. kraft.

chiconun da profilleri sağlam değilmiş diye birşey duydum ..
ikinci çoçukta düşünüyosan mclaren alın falan dediler.
o yüzden kafam karıştı.

Herkese selamlar,
benim moralim çoook bozuk boşanıyoruz bayadır anlaşamıyorduk hftsonu büyük bir kavga ve boşanalım dedi bana bende tamam dedim annemin evine bıraktı bizi dertleşmek için yazıyorum bir tarafım iyi oldu böyle diyor bir tarafımda sonuçta yuvam dağılıyor böyle işte ya anlatamıyorumda:-((

sevgicim tam çıkıyodum sen yazmışsın
çok üzüldüm yaaa hiç bilmiyodum böyle bişy olduğunu
şok oldum birden bireee

ayyy canım benim yaa noldu öyle size offf bi çıkar yol yok mu yaa

tuğbişcim güle güle kullanın çift yönlü olması çok iyi
bnmkinin bi taneside çift yönlü çok memnunum bende

şirvancım illa maclaren almak zorunda değilsin
onun gibi sağlam olan ama markası değişik olan biçok puset var
zaten dışarıda üretiliyo buraya getiriliyo firma kendi ismini basıyo kim ne kdr fiyat koyarsa
alanda alıyo bize hediye gelmişti hihihihi

babay 2 go da sağlam üstelik maclarenin modelinden de var

evet bak ecem doğdugundan bu yana kullanıyorum ben ve çok memnunum nasıl hafif katlanınca küçücük kalıyor ve tam yatıyor çift yönlü rüzgar falanda almıyor karar senin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…