siz suyu nasıl veriyosunuz.ben hala kaynatıp veriyorum ama gerek yok herlade artık di mi
Herkese selamlar,
benim moralim çoook bozuk boşanıyoruz bayadır anlaşamıyorduk hftsonu büyük bir kavga ve boşanalım dedi bana bende tamam dedim annemin evine bıraktı bizi dertleşmek için yazıyorum bir tarafım iyi oldu böyle diyor bir tarafımda sonuçta yuvam dağılıyor böyle işte ya anlatamıyorumda:-((
herkese selamlar,
benim moralim çoook bozuk boşanıyoruz bayadır anlaşamıyorduk hftsonu büyük bir kavga ve boşanalım dedi bana bende tamam dedim annemin evine bıraktı bizi dertleşmek için yazıyorum bir tarafım iyi oldu böyle diyor bir tarafımda sonuçta yuvam dağılıyor böyle işte ya anlatamıyorumda:-((
saol mügecim ufak ufak tartışmalar vardı hftsonu bardak taştı cnm
ankaralılar atak yaptı anacım..
girmeyenler bile giriyor artık ..
maşallah..
dilek sen ne yapacan çalışma işini ..
daha önce abinin ordamıydın neydi...
Herkese selamlar,
canım kaynatınca bütün mineraller ölüyo bence kaynatma suyunu....................
sağol selinay.bayadır girmiyodun.hoşgeldin.nasılsın.ben megül.hatırla mısın bilmem
canım olur böle şeyler bebeğiniz var düzelir inşallah.....
sevgi çok üzüldüm.karar sizin tabii ki ama gemileri yakmadan son bi kez daha oturup konuşun.inşallah kararınızdan caydırıcı sebepler oluşur.ne diyim hayırlısı olsun.
Saol şirvanCm hep çok olgun şeyler söylüyorsun ama git dedi öyle deyince de kalmam söz konusu değil aslında ufak şeyler birikti işte o daha asosyal insan arkd sevmez ailem gitmeye düğüne vs gitmeye hep söylenir surat asar bense çok neşeli insanları çok seven biriyim işte tartıştık gene biz birde geçen hft taşınacaktık ben zaten çocuk taşınma iş yoruluyorum cuma akşam tartıştık sabah da ben vazgeçtim taşınmaktan dedi bende de tm öyleyse dedim ev benim ondan zaten sorun yapıyordu sanırım gene ondan yaptı sorunu...
Şirvancım şimdi sen öyle diyorsun ama
tartışma başladı mı pek görmüyor insanın gözü
yoksa ben meraklımıyım ailemin evine dönmeye
yok evlenmeden de vardı tabiki ama tolere edebilirim
sanıyorsun ama edilmiyor,dediğim gibi boşanalım diyen kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?