selam kızlar.........
yusufu uyuttum geldim yavrum gece 4 kadar susmadan ağladı dünkü yıkanma olayımızdan sonra sanırım su yuttu şimdide keyfi yok bugün resim çektirecektik ama bu halde olmaz, vitaminlerden konu açılmış yusufu ben annemlerin orda bir doktora götürmüştüm hiçbir vitamin verme kan şurubu yerinede pekmez ver demişti bende öyle yapıyorm 11 aylıkken kan tahlili yaptırmıştık herşey normaldi şimdi sadece d flor veriyorum zaten vitaminleride içirmek büyük sorun içtikten sonra kusuyor bende vermiyorum
akşama arkadaşıma gidicez orda kalıcaz bende yusufa çorba yapiim
siz suyu nasıl veriyosunuz.ben hala kaynatıp veriyorum ama gerek yok herlade artık di mi
sağol canım,ıştahı ıyı maşallah ondan unutuyorsun sultan yoksa kesın unutmazsınÖzlemcim geçmiş olsun değerleriniz normalde döner inşallah yemesi iyi şantininde ben unuttuğum için veremiyorum:))
ceyoda yok elif yani:)
gözünüzaydın canım yürüyor artık mınık gülfem ohhh,darısı başımızabu arada gülfem artık tam olarak yürüyor.
dişlerimiz 4 tane oldu.
ne duysa tekrar ediyo ama düzenli bişey değil.papağan misali
boyumuz güzel ama kilo çok gerilerde.
uykumuz aynen uykusuzluk şeklinde devam ediyo
iştahımız da artık bi sabah bi akşam şekline dönüştü.ben de inatla zorlamıyorum.hoş zorlasam da pek bişey farketmiyo
geçmış olsun mügecımslm kızlar
ben yine hasta oldum
ay lanetlendm bu ist.da
yine faranjit olmuşum burdaki dr.da bana antibiyotik verdi
içsemmi içmesemmi kararsız kaldm
boğazını üşütmüşsün dedi
bincal verdi aspirin derdi bide burun spreyi verdi
hasta olanlara çok geçmiş olsun
Allah tez zmnda acil şifalar versin
bugün lise arkadaşıma gidicektk
tam kızı aricaktım gelemiyoruz diye
işi çıkmış perş. günü gelin dedi
ay dedim tam isabet
evet canım ben de dınledımben doktorumuza sorup balık yağına başlamak istiyorum.balık artık yediremiyorum.haftada 3 kereden az balık yeniliyorsa herkesin balık yağı içmesi iyi olurmuş.
bebeklerde balık yağı algılama düzeyini yükseltip hiperaktivite riskini azaltıyomuş
sabah tv de doktor anlatıyodu.
ılahı şırvan alemsın sen yagönderme beklesin biraz daha ;
yaseminin kardeşi olunca ona giydirirler artık..
geçmış olsun canımselam kızlar.........
yusufu uyuttum geldim yavrum gece 4 kadar susmadan ağladı dünkü yıkanma olayımızdan sonra sanırım su yuttu şimdide keyfi yok bugün resim çektirecektik ama bu halde olmaz, vitaminlerden konu açılmış yusufu ben annemlerin orda bir doktora götürmüştüm hiçbir vitamin verme kan şurubu yerinede pekmez ver demişti bende öyle yapıyorm 11 aylıkken kan tahlili yaptırmıştık herşey normaldi şimdi sadece d flor veriyorum zaten vitaminleride içirmek büyük sorun içtikten sonra kusuyor bende vermiyorum
akşama arkadaşıma gidicez orda kalıcaz bende yusufa çorba yapiim
damacana su normal oldu ne günlere kaldık dımı,bızde damacan su verıyoruz canım kaynatmadansiz suyu nasıl veriyosunuz.ben hala kaynatıp veriyorum ama gerek yok herlade artık di mi
bugün sultanla gezemedin ya ondan için sıkılıyordur..çiçekçim geçmiş olsun bizım doktorda ecemden istemedi dedi boşuna canını yakmayalım ama benim içime sinmedi yaptırdım benim sürekli götürdüğüm bir labratuar var harika bir kerede damarını buluyor çocuğun
sultan evet ya doktorun o aşılara para alması hala kafama takılıyor ama bu ay sorucam hatta bundan sonrasında doktora değil sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum acil birşey olmadığı sürece
özlemcim eceye çok geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatır
şirvan bizde eceme kan demir kaullanmıyoruz sadece vitamin verıyorum birde flor
offfff ya içimde bir sıkıntı çatlıycam anlamadım canım çok sıkkın bugün
müge geçmiş olsun...
Demirede masallah....
Ben 9.ayından beri kaynatmadan veriyorum suyu..
şirvan senin hediyen geldimi?
o beğenmezse bize gönder benin oğluşum seviyor tarhanayıgülfeme bi tarhana yapim.yerse yedirip yatırayım.plan güzel ama bakalım gülfem beğenecek mi
şirvan uykusu vardı sersem sersem soktum aykta duruyordu benimkide suyu seviyor ayağı kaydı o ara yuttu sanırım ........
beyinmi yok ben ciğerden başka sakatat vermedim henüz12. ayda: Et yerine beyin gibi sakatatlar 15 günde bir verilebilir. 1 yaşındaki çocuk aile ile birlikte sofraya oturtulur. Acısız, baharatsız her türlü yiyecek yiyebilir.
veren varmı hiççç
slm kızlar
ben yine hasta oldum
ay lanetlendm bu ist.da
yine faranjit olmuşum burdaki dr.da bana antibiyotik verdi
içsemmi içmesemmi kararsız kaldm
boğazını üşütmüşsün dedi
bincal verdi aspirin derdi bide burun spreyi verdi
hasta olanlara çok geçmiş olsun
Allah tez zmnda acil şifalar versin
bugün lise arkadaşıma gidicektk
tam kızı aricaktım gelemiyoruz diye
işi çıkmış perş. günü gelin dedi
ay dedim tam isabet
çeşmeden birazda ısıtıcıdan ılıtıyorum veriyorumsiz suyu nasıl veriyosunuz.ben hala kaynatıp veriyorum ama gerek yok herlade artık di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?